country -> RE: Aprilčice 2010 (28.9.2009 20:42:28)
|
Pozdravljene! Tropical, saj sem tu [sm=smiley1.gif] Malo manj pišem, ker ponavadi nimam miru in časa, ampak preberem pa kar redno kar napišete. Torej, danes moj pregled... uro sem imela ob 10h, na vrsti pa sem bila ob 14.45 [sm=hudicek1.gif] Doktorju se je seveda mudilo in jaz v tisti naglici nisem vprašala NIČ, niti nisem veliko zvedela. Vem to, da sta pikca v redu, da rasteta enako, kar me je zelo pomirilo, saj precej poslušam o nekem sindromu, kjer en dvojček zažre drugega. No, dobila sem tudi datume za naprej: NS 13. 10. in NP 26. 10. Sicer pa že cel teden sanjam Tristana in Izoldo. Je katera prerokovalka iz sanj? Aja in v sanjah sem vprašala g za spol in mi je rekel, da bom imela par [sm=bravo.gif] no, pa da vidimo. Slabo mi je spet manj, upam da tako tudi ostane. Kile so tam tam, čeprav sem se takoj v prvih tednih za ene 2-3 zredila, ampak so slabosti to pobrale, tako da sem na istem. Trebuh pa... še moj [sm=love.gif] se mi samo smeji ko sem naga in pravi, da se mi res orenk pozna... Če predvidevam po tem kakšna sem bla pri Tinkari se mi zdaj obeta ENORMEN trebuh. Prvič sem imela pred porodom obseg 130 cm! No, dosti za danes... Zobe umit, pa spat!
|
|
|
|