natasaxy -> RE: Aprilčice 2010 (28.9.2009 10:01:16)
|
jutro, no da vas malo pozdravim. Jaz tudi nastopam 11 teden. TAko da se bom ta teden prijavila na NS v Domžale. A je dolg za čakat? Ne vem katera je že rekla da gre v Domžale. Tudi mene je včeri in prešnji teden en dan obupno glava bolela, sem en večer zaspala ob sedmih zvečer, pa sem bila potem ob desetih zvečer kot rožica:):) Slabosti mene še vedno malo mučijo,....pa tudi utrujenost na vsake toliko časa. Nataša35 glede magnesol, jaz popijem skoraj vsak dan eno in mi pomaga. Prejšnjih ko sem imela ss me je tudi ful zvijalo, pa se mi zdi da magnezij pomaga, ker zdej tudi čutim ne nič, da se kaj posebnega dogaja:):). No jaz kupim tiste od Fidimeda - magnezij +C vitamin. Evo sem bila že pridna in en kup perila zlikala, k sem ga med vikendom oprala. Zdej pa bo počasi treba razmišljat kaj bomo za kosilo jedli. Glede kg, pa jaz sem pridobila 1 kg,......še malo glede na to koliko imam apetita na cajte, ker če mi začne krulit po želodcu,......mi rata ful slabo in moram skoz neki grickat,......kar pa za kg ni dobro. No v prvi nosečnosti sem se jaz zdedila 14 kg, s tem, da je imel tamali 4380 g in takoj podpišem za bolj lahkega otroka:):), ker porod ni bil čisto nič enostaven. No pa vas ne bomo strašile, kajti jaz sem bila v prvi nosečnosti čisto neobremenjena z porodom, kar bo bo. Tokrat me bo pa pošteno strah. uživajte,......
|
|
|
|