chloe
|
Pozdravljena Jasna! Aha, ti si tudi ze drugic ! Nasa pupika je pa stara sele 12m1t. Ne vem, midva sva si skozi zelela majhno razliko..no ne ravno ful, ful majhno, ampak tam nekje okoli dveh let. Potem sva pa rekla, da bova malo prej zacela 'ne pazit', ker bo tako trajalo nekaj mesecev..pa glej ga zlomka, je ratalo v drugem krogu . No, moj dragi pravi, se bom vsaj vsega se super spomnila, ker je moje 'znanje' se izredno sveze Glede slabosti... vcasih popoldne kot da zautim en tak cuden obcutek v zelodcu, ampak dalec od prave slabosti in bruhanja. Mislim, da je za to se prezgodaj, obicajno se to zacne tam nekje okoli 6.tedna...tako je bilo vsaj v 1.nosecnosti. Upam, da nam bo vsem majhujsa oblika prihranjena! Mokca se strinjam s tabo, da pocakamo s seznamckom dokler nas ne bo kaksnih 10. Me 'ta zgodnje' bomo pa se malo ponavijale med tistimi, ki ne pricakujejo avgusta, tako da bo v naslednjih mesecih zelo pestro. Danes smo bili s ta malo na kosilu pri prijateljih, kjer je punca ze tudi 2. . Je v 9. tednu in se ji ze pozna tak majhne trebuscek. Pravijo, da se drugic vse prej pozna. Prvic sem na trebuscek cakala do enega 4., 5. meseca pa se takrat je bil miniaturen. Je pa rekla, da ji tokrat ni nic slabo pa na splosno ji vse prej mineva, ker ima zraven se svojo hcerkico. Glede pregledov...jaz sem sicer mnenja, da je bolj logicno iti na pregled tam okoli 8. tedna ali pa se kasneje, sploh ce nimas neke zgodovine SS ali drugih tveganj in tezav (krvavenj). Ker mene so prvic cisto prestrasili, ko so mi narobe izraunali PDP pa so rekli, da bi se srcek ze moral videt in, da gre verjetno za SS (slepo jajce) in moram iti na ciscenje, jaz pa sem bila sele 5. tednov noseca!!!! Po drugi strani pa sem tudi tip cloveka, ki si zeli biti na jasnem o stvareh kolikor hitro se da in bi sla ob najmanjsem dvomu takoj h ginekologu. Bom videla. od 12.8. do 21.8 sem na dopustu, tako da bo moralo biti prej (to ne bo slo, ker se ne bom 6. tednov noseca) ali pa po dopustu (zadnji teden avgusta)... ampak do takrat je se takoooooo dolgo Ok, vse so , zelim vam lep vikend!
|