katy83
|
evo mene na vsakodnevnem javljanju. kako kaj, punce? Mi2 z mojim sva včeraj preživela lepo popoldan, sva šla v Kitajsko restavracijo, pa v kino, pa full me je šokiral, ko je rekel, da bi šla še malo v Baby center pogledat. Je cotike bolj navdušeno gledal kot jaz. Pa pogledala sva malo nalepke in trakove za na steno v otroški sobi. Sicer še nisva kupila, ampak to kar sem gledala bo nekje 30€. Potem pa bo sobica pripravljena. Aja, moj je gledal nalepke Mojster Miha, pa sem rekla, kaj pa če lulček stran pade? No, pa sva potem prešaltala na medvedka Puja. Cojka - full lepo od tvoji dijakov. Še znajo presenetit, ne? brcike - moj je pa večinoma aktiven. Najbolj, ko se najem ali pa če radio dam bolj naglas (full sta mu všeč Rebeka Dremelj in Žana ), pa poniči opažam, da ko spim na hrbtu, da full skače not. vid - mi2 imava tudi oba dioptrijo, tak da po mojem tudi otroke ne uide. Oba sva jo dobila v puberteti, tak da bo tako kot pravi Cojka. Itak mu v puberteti ne bo nič pasalo, te pa še bo imel en razlog več, da se pritožuje. Res pa je, da so se časi glede očal full spremenili. Ni več to tako kot včasih, ko so se otroci norcali delali iz tistih, ki so nosili očala ali pa aparat za zobe. Anja31 in Gilda77 dobrodošli, pa javljajta se kaj. Chi_pita - čestitke za telovadbo (joj, jaz pa se kr ne morem zraven spravit), aja pa glede filozofiranja: Se popolnoma strinjam s teboj. Tudi jaz nisem neki verski fanatik, ampak v usodo pa še kako zelo verjamem. Včasih celo preveč. Evo, pa sem spet napisala dolgo klobaso... Uživajte, Katy
|