neka_noč
|
Sem potrebovala dva dni da sem prebrala za nazaj... Zdaj pa ne morem vsega pokomentirati... sem izredno pozabljiva... Vsem za uspešne preglede, tiste pa, ki ste bolne oz. kaj ni ok ! Nincy lep buši . Živa, Cojka, Tesh, ... in ostale se dobimo, ko boste/bomo vse ok. Super. Edino predlagala bi slaščičarno Zvezda v BTC-ju - če vam ni predaleč/odveč. Imajo res odlične torte. Ko sem bila prvič noseča sem šla vedno tja in vzela 4 kose tort - en kos za mojega in tri zame. Sem jih vzela za sabo, da me niso gledali pri najedanju. Ali pa v mestu. Je tudi ta slaščičarna - Zvezda tam. Le večji problem morda zaradi parkiranja. So pa lučke,... Kje katera nosi itd. - je bilo tudi meni vedno smešno, ko so na podlagi tega ali česa drugega določevali spol. Sem vsakemu povedala da (takrat) sem z eno istočasno noseča in ona nosi zadaj, jaz spredaj, pa obe (sva) pričakovali fantka... tako da... ta teorija kje katera nosi ne drži! Poznam pa tudi primer - našo sosedo, ki so ji napovedali - po UZ , da ima punčko.... je nakupila vse roza, rodil pa se je fantek . Sanje - v prvi nosečnosti sem sanjala bolj intenzivno kot sedaj. Se pa spomnim, da sem v sanjah izvedela ime, ki naj bi ga dala takrat svojemu sinu. Za spol smo takrat že vedeli... a ker si nisem takoj zapisala, sem pozabila... še danes me to jezi, ker mi je bil ime všeč. Tokrat (še ) ne vemo spola, sem pa zadnjič zelo intenzivno sanjala, da smo delali UZ in se je g zelo trudila, da bi videli spol, ter je sondo premikala od glavice navzdol, prišli smo že do popkovine, še malo pa bi zagledali - in me je zbudil sin, ker je moral na wc ... Sem bila tako jezna! No, sem zaspala nazaj, potem pa ponovno sanjala, da je prišel skozi majhno odprtinico v trebuhu ven (do svojega pasu), znal govoriti, me ogovarjal, sama pa sem poskušala skozi njegov glas dojeti kaj je - fantek ali punčka. Pa nisem mogla čisto doreči. pa je bil oblečen v nežno zeleno in belo jopico - lahko bi bil tudi punčka.... Mislim, kakšne sanje! Neverjetno kaj vse lahko sanjamo - znanstveno fantastiko¨! Včasih prave neumnosti. No, lepo vas vse pozdravljam!
|