|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
3.12.2009 10:54:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Aprilčica, to je zate: samo citiram: Katy83, zdaj si me pa zmedla Torej: tudi, če se prijavim k fantu, so me po zakonu starši dolžni preživljati? Čeprav nisem več na njihovem naslovu? Na to sploh pomislila nisem Torej se lahko poslovim od štipendije! Jaz se pa s tem ne bi strinjala. Starši so te dolžni preživljati do 18 leta, ne pa do 26. Ti lahko spokaš kufre in greš takoj po dopolnjenem 18. letu - in se takoj smatra za lastno gospodinjstvo, če se odseliš! Meni je to logično, upam, pa da ni zdaj kak nov zakon. Aja, pa jaz ki živim in bom živela na istem naslovu - zdaj se bom prijavila pod svoje gospodinjstvo - en štuk višje (naslov spet ostaja isti)... in starši niso dolžni skrbeti zame, niti zdaj, ko sem pri njih prijavljena! Res ne! Aja ... če imaš 19w 3d pomeni da si v 20.tednu!

chi pita - žal je tako, če si redni študent, so starši dolžni zate skrbet do 26.leta. Tudi meni je bil šok, zakaj ne do 18.leta?, ampak tako je. Saj če pa logično pogledaš, kako naj oseba, ki redno študira, brez prihodka torej, stara naprimer 22 let skrbi sama zase? tudi preživnine so do 26.leta, tako, da je nekaj na tem.
Res pa je tudi, da so v zakonu luknje, samo pozanimat se je treba. Ampak pri študentih fuuuuuuul komplicirajo. user posted image

no, pa da vas še vse lepo pozdravim. Danes grem s kolegicami v Celje, ker ima ena rojstni dan, pa gremo malo "praznovat". user posted image

Drugače pa vsem želim lep dan.
Katy

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
3.12.2009 11:03:19   
Chi_Pita
country user posted image  user posted image  user posted image user posted image kako lepo si to napisala ...

mamika iii kako lepi buši, sam sem mogla najprej dobro pogledat, kaj bi to bilo user posted image , pol sem pa glavo nagnila in jeee, res je lepi. user posted image

aja, pa še moji podatki o obsegu trebuščka ... 95cm ... se mi zdi že kar velika cifra user posted image

malenaa user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jooj, kar solzne učke sem dobila

katy ne vem no user posted image ... meni se zdi vse to full full čudno, al je samo moje razmišljanje čudno. Pojma nimam.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
3.12.2009 11:19:47   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

katy ne vem no user posted image ... meni se zdi vse to full full čudno, al je samo moje razmišljanje čudno. Pojma nimam.

ne, ne, nisi čudna oz. ne razmišljaš čudno. Tudi meni ni šlo v glavo. Sem že jokala od razočaranja, ko sem to rihtala.
ej, Chi_pita, ti si zaposlena, ne?  Ker takrat je drugače. Takrat je res tako kot ti praviš.

Eh, glej, raje se pogovarjajmo o brcikah, pa svojih user posted image , pa svojih user posted image . Bo bolj luštno. user posted image   Sem kr kepo v želodcu dobila od slovenske zakonodaje. user posted image

Aprilčica, ti pa ko boš to rihtala, pa javi kako je bilo.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
3.12.2009 11:26:59   
Chi_Pita
katy  se strinjam ja user posted image
drugače pa ja, jaz sem zaposlena - verjetno je zato tako user posted image

lepo se imej v CE. user posted image pa ne pozabit da imaš skritega potnika s sabo user posted image - ker jaz na trenutke čito pozabim na nosečnost in pol ko me brcne se spomnem, da moram malo pazit. hecno vse skupaj. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
3.12.2009 13:26:11   
Anonimen
Vprašanje za vse tiste, ki že imate otroke ali pa ste noseče in ste sigurne v spol svojega malčka:

http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

Drži ali ne?

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
3.12.2009 13:35:34   
Marjana Simonič
Meni je za prvege pokazalo točno , za drugega pa ne ?!user posted image
Kako pa bo zdaj v tretje ..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
3.12.2009 13:44:02   
tatly
meni je za prvo pokazalo pravilno za drugega sem pa vpisala pdp in je tudi punckauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Marjana Simonič)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
3.12.2009 14:00:40   
nejanejc
Meni pokaže punčko, bomo vidli aprila ce je res ;-)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
3.12.2009 14:23:12   
Marjana Simonič
Če ne drugače , bomo aprila ali pa najkasneje maja , vse vedle kaj bo user posted image ali user posted image itak pa bo user posted image !!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
3.12.2009 15:01:12   
marjanaj
ojla,

meni tele kitajci pravijo da naj bi bila user posted image , hehehe user posted image  bomo videli, pa vseh fantih v nasih familijah, bi bil res ze cas za puncko... ampak, moj vedno pravi, da ni vazno kaj bo, samo da bo fant zdrav user posted image .

Paradontax je res cisto ogaben. tako je slan, da bljah user posted image . Ampak pomaga pa 100%. Jaz imam ze od nekdaj bolj slabe zobe in so mi ze veckrat krvavele dlesni.  In sem jo uporabljala nekaj dni pa je bilo ok in niso vec krvavele. Potem pa sem spet naprej uporabljala mojo Aquafresh zobno pasto al kaj ze imam user posted image . Tako da imam Paradontax vedno doma na zalogi za vsak slucaj... Vse za zdravje user posted image

Malenaa89 nisi edina, tudi nas user posted image  je na zadnjem pregledu tako noge skupaj tiscal, da se zdaj ne vemo kaj bo user posted image . Nevednost me unicuje user posted image

Pupa*81 meni je tudi cedalje bolj vsec Implast Bolder 3... no ja v ozjem izborui je se Hauck Chicago Air... Pa ga iscem na vse mozne nacine, ker se mi ne da v MB. Sporoci, ce ga bos kje odkrila...
Mi smo pa brcati zaceli user posted image . V bistvu niti nisem vedela, da je to to, ampak zvecer mi je bilo tako cudno, zakaj mi kruli po zelodcu. Pa sej skoz nekaj jem in se basem na veliko. Ker ponavadi, ko meni kruli, je tako, da se mi podirajo cele skladovnice tam notri. Ampak potem se mi je vseeno posvetilo, da to ni to...  user posted image  No ja, to najbrz se ni ravno brcanje, ma pa ocitno user posted image  vseeno festo in se pocuti kot na vrtiljaku user posted image  kar naj uziva dokler lahko...

Sem bila pa vceraj prvic na plavanju za nosecke v Atlantisu... hehehehe, kar hecno... sploh zame, ker sploh se nikoli nisem bila na kakrsnikoli aerobiki user posted image , vedno samo na bolj individualnih sportih... Pac, raje sem bila se ukvarjala s kaksno zogo kot pri badmintonu ali pa z zivim bitjem. Jahanje je bilo tako moje celo zivljenje. Ampak ker sedaj vse to odpade, je treba nekaj migati, a ne? user posted image  samo nocna telovadba pac ni zadosti user posted image .

Danes se pa lucke prizgejo v Ljubljani! user posted image In si bom lahko koncno kuhancka privoscila! Komaj cakam... sicer veseli december ne bo tako vesel kot vsako leto, ker bo sigurno manj potepanja po kuhanckih kot ponavadi. Sigurno ne bom prenesla, da padajo runde za rundo, jaz pa ne bom vkljucena user posted image  .

Aja, pa nova gripa? Groznoooooo tole forsiranje da se vsi cepimo. Seveda, drzava je nakupila ene 60.000 cepiv, cepilo pa se je cca. 34.000 ljudi. Sedaj pa morajo opraviciti svoj nakup in hocejo vse prisiliti da se cepijo. Pa ceprav je vec slabih ucinkov, kot dobrih... Joj, joj....user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
3.12.2009 15:02:23   
marjanaj
oh joj... sploh ni zgledalo tako veliko, ko sem pisala.. joj sej vem... spet blebetam...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
3.12.2009 15:23:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Malenaa89 nisi edina, tudi nas user posted image  je na zadnjem pregledu tako noge skupaj tiscal, da se zdaj ne vemo kaj bo user posted image . Nevednost me unicuje user posted image

Mene tudi user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4212
3.12.2009 15:27:57   
neka_noč
.. ste se načvekale... user posted image user posted image user posted image

marjanaj povej, kako je bilo v Atlantisu? Sama "hodim" v Atlantis že nekje od začetka nov. pa imam smolo, ker je bil sin bolan, potem je še mene bolelo grlo, danes pa so me zopet klicali iz vrtca, da ima sin vročino.... user posted image ! (V vrtcu pa je bil tretji dan!!!) Pa mene tudi (spet!) malo boli grlo. Ne pridem do Atlantisa. Nikakor. Me pa zanima kako je bilo tebi všeč, koliko vas je bilo.... Pač informacije - tvoje občutke, če ti ni odveč. Vse ostalo; glede plačil, kdaj je terminsko itd vem vse, ker sem se že zdavnaj pozanimala, klicala, le tam še nisem bila...

Cepljenje absolutno NE! Pa čeprav se bojim ko hudič križa gripe!

Tabelca (kitajska glede spola) - meni kaže na punčko. Bomo videli. Zaenkrat drži nogice skupaj in noče nič pokazat. (Moja mami je rekla, da bo sigurno user posted image , ker že sedaj nogice skup tišči!user posted image !  Ko sem vnesla podatke za sina, pa mi je pokazal - tudi punčko; a evo ga zlomka - imam sina.. user posted image Kdo bi vedel - sigurno bomo izvedele. user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
3.12.2009 15:42:33   
marjanaj
neka_noc Atlantis je kar cool... user posted image  sva prisle s kolegico malo prej, ker je tako zazeljeno, da se "tovarišica" Katarina malo prej pogovori s tabo da ti razlozi kako vse skupaj poteka. Je pametno da preden prides, da poklices, da Katarina prej pride. Jaz sem imela s sabo tale Vodnik po nosecnosti, kjer je notri reklama za nosecnice v Atlantisu in svojo BTC kartico, pa sem tako dobila 20% popusta, kar se splaca. Mah, sem vzela kar paket 10 ur, cena 105 € - 20 % = 84 €, kar je se kar ok. user posted image  Lahko pa hodis 2 x na teden ob ponedeljkih in ob sredah ob 19h, ce te pa ne bo, pa Katarini vsaj sms posljes, toliko da ve. Drugace pa ni panike.

Bilo nas je 6, kar je zelo lusno... Imas aerobiko v vodi tako da vse misice premigas... potem gres kaksen krog po "deroci reki" torej naokoli po bazenu, kjer je vodni tok, potem imas tudi vadbo z raznimi plovcki, ki so zelo zabavni, pa spet kaksen krog naokoli. V glavnem vse skupja traja cca 45 - 50 minut. Vmes ti je kar malo vroce user posted image  in se malo zadihas.

Voda in zrak imata cca. 31  storpinj, tako da je kar prijetno. Dejansko imas vstop za 2 uri, tako da po vadbi ne rabis hiteti, ampak lahko se malo po svoje plavas in se masiras na raznih masaznih sobicah user posted image .. Kar pase... Najbolje pa je, da ob tej uri sploh ni veliko ljudi in da ko koncamo smo skoraj same user posted image . Tako da kar pridi, te cakamo user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
3.12.2009 17:02:49   
neka_noč
marjanaj hvala ti za vse informacije. Jaz imam tudi Vodnik po nosečnosti ter kartico BTC in vem, da je bistveno ceneje.  Se kar splača izkoristiti popust. Traja pa ta ponudba do 31. dec. .
Zelo sem ti hvaležna, da si mi "iz prve roke" povedala koliko vas je , predvsem kako ti je bilo všeč in pa, da je vstop v bistvu za 2 uri in se lahko po vsem še naplavaš. To!
Absolutno pridem, samo ne vem kdaj, ker je danes sin ponovo doma - so me klicali iz vrtca in je ponovno bolan. Zelo si želim plavat, ker si bom razbremenila hrbtenico...
Me pa zanima - imaš ti eno ali dvodelne kopalke oz. nosečniške? Namreč, meni so (bile) enodelne kopalke premajhne oz. mi je zgoraj vse ven pogledalo user posted image , dvodelne so mi (bile) ok, nosečniških pa nimam . Sem se (že takrat) pozanimala in v Atlantisu (kjer urejaš zadeve glede telovadbe za nosečke - v trgovini poleg "recepcije") nimajo nosečniških kopalk user posted image  
Oh, bi šla v Atlantis.... kje so časi, ko sem vsak teden hodila v savne... Si bila kdaj v njihovih savnah? Meni so odlične! To že sedaj tako zelo pogrešam... user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
3.12.2009 17:03:50   
ela24
ojla!
Spet sem doma. Zelo vesela, da je šlo tako hitro. Glede  na to, da so mi obetali da lahko kar precej traja.
So mi pa nardili cel kup preiskav. Naš mali ima že 540g, in je velik 31 cm. Če se ne motimuser posted image
Danes je 22 tednov in 4dni.
So me pa malo prestrašli s tem, da imam nizko ležečo posteljico. In moram sedaj dva tedna počivat, pol bomo pa videli. Upam, da se bo še dvignila. Ve katera kako je s tem?
Toliko ultrazvokov mi delajo zadnje čase, da sem že malo skeptična, da mu ne bi to kaj škodovalo.
Sem pa zelo vesela, da sem domauser posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
3.12.2009 17:41:35   
neka_noč
user posted image da si ponovno doma!!!! In za tvojega user posted image , ki pridno raste! Če se prav spomnim ima Tash tudi nizko ležečo posteljico.. user posted image

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
3.12.2009 17:48:07   
nizy
dan,

ela24-user posted image user posted image user posted image da si že doma

marjanaj- user posted image user posted image user posted image brcike

men pa tabela za 3user posted image kaže pravilno , no za 4. pa tudi kaže user posted image user posted image , to bomo še videli je reku slepuser posted image .

tudi mi brcamo , ampak smo bolj lene sorte , glede na to da sem že v 20tuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
3.12.2009 18:56:24   
Wannabemommy
Pozdravljene souser posted image

Evo nas iz morfologije, vse je ok, user posted image  pridno raste , ima 475g in je cca 25 - 27 cm velik, organi ok, in 100%user posted image user posted image user posted image user posted image . Nam je G. spet dal slikico + dvd , res pa nama ni user posted image  delal 3D UZ, ker ga tu v MB nima, bomo pa zato naslednjič v Avstriji nardiliuser posted image
Torej tropical za seznamček, PDP isto,user posted image , NP 4.1.2010 + 3D UZ, pa +8kg.
V glavnem vse ok, torej lep večer pa se še slišimouser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
3.12.2009 19:16:43   
Venera
Wannabemommy, čestitam za uspešen UZ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi za prestolonaslednikauser posted image user posted image !
A praviš, pa da 3D UZ nima. Se pravi, bomo se kar pri dr. Lukmanu naročili na Ptuju!user posted image

Jaz še čakam na MF, imam šele 15.12.! Drug teden moram tudi dat kri, pa glukozo bom morala spit. Blekuser posted image ! Sem morala tudi v prvi nosečnosti!

Čestitke za preglede tudi vsem ostalim!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
3.12.2009 19:26:42   
neka_noč
Marjanaj v pon. greš v Atlantis? Bi takrat prišla, če seveda ne zbolim.

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
3.12.2009 19:33:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super. Pa si ga le vidla. user posted image Čestitam da bo user posted image !
Pregled pa maš na enak dan kot jaz user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4222
3.12.2009 19:46:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Venera

Se pravi, bomo se kar pri dr. Lukmanu naročili na Ptuju!user posted image

Jaz sem pa naročena pri Dr. Rosiču na Ptuju, baje je vredu, pa še ceneje je (30€ kolk sem zasledila).

(odgovor članu Venera)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
3.12.2009 19:48:49   
Anonimen
Ela24: dobrodošla domauser posted image
Wannabemommy: čestitke za user posted image in pregleduser posted image

Jutri se grem pozanimat za štipendijo in potem javim kaj in kako. Jaz sem samo vesela, da sem domauser posted image
user posted image pa že pridno brca. Včasih tako brcne, da se kar ustrašimuser posted image

Meni ta kitajska tabela kaže na user posted image user posted image user posted image Bomo videli, če se bo želja uresničila, drugače pa drugič, ne?user posted image
Še 25 dni do MFuser posted image

Božajte bušijeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 20:05:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?