marjanaj
|
ojla, meni tele kitajci pravijo da naj bi bila , hehehe bomo videli, pa vseh fantih v nasih familijah, bi bil res ze cas za puncko... ampak, moj vedno pravi, da ni vazno kaj bo, samo da bo fant zdrav . Paradontax je res cisto ogaben. tako je slan, da bljah . Ampak pomaga pa 100%. Jaz imam ze od nekdaj bolj slabe zobe in so mi ze veckrat krvavele dlesni. In sem jo uporabljala nekaj dni pa je bilo ok in niso vec krvavele. Potem pa sem spet naprej uporabljala mojo Aquafresh zobno pasto al kaj ze imam . Tako da imam Paradontax vedno doma na zalogi za vsak slucaj... Vse za zdravje Malenaa89 nisi edina, tudi nas je na zadnjem pregledu tako noge skupaj tiscal, da se zdaj ne vemo kaj bo . Nevednost me unicuje Pupa*81 meni je tudi cedalje bolj vsec Implast Bolder 3... no ja v ozjem izborui je se Hauck Chicago Air... Pa ga iscem na vse mozne nacine, ker se mi ne da v MB. Sporoci, ce ga bos kje odkrila... Mi smo pa brcati zaceli . V bistvu niti nisem vedela, da je to to, ampak zvecer mi je bilo tako cudno, zakaj mi kruli po zelodcu. Pa sej skoz nekaj jem in se basem na veliko. Ker ponavadi, ko meni kruli, je tako, da se mi podirajo cele skladovnice tam notri. Ampak potem se mi je vseeno posvetilo, da to ni to... No ja, to najbrz se ni ravno brcanje, ma pa ocitno vseeno festo in se pocuti kot na vrtiljaku kar naj uziva dokler lahko... Sem bila pa vceraj prvic na plavanju za nosecke v Atlantisu... hehehehe, kar hecno... sploh zame, ker sploh se nikoli nisem bila na kakrsnikoli aerobiki , vedno samo na bolj individualnih sportih... Pac, raje sem bila se ukvarjala s kaksno zogo kot pri badmintonu ali pa z zivim bitjem. Jahanje je bilo tako moje celo zivljenje. Ampak ker sedaj vse to odpade, je treba nekaj migati, a ne? samo nocna telovadba pac ni zadosti . Danes se pa lucke prizgejo v Ljubljani! In si bom lahko koncno kuhancka privoscila! Komaj cakam... sicer veseli december ne bo tako vesel kot vsako leto, ker bo sigurno manj potepanja po kuhanckih kot ponavadi. Sigurno ne bom prenesla, da padajo runde za rundo, jaz pa ne bom vkljucena . Aja, pa nova gripa? Groznoooooo tole forsiranje da se vsi cepimo. Seveda, drzava je nakupila ene 60.000 cepiv, cepilo pa se je cca. 34.000 ljudi. Sedaj pa morajo opraviciti svoj nakup in hocejo vse prisiliti da se cepijo. Pa ceprav je vec slabih ucinkov, kot dobrih... Joj, joj....
|