|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
29.11.2009 18:18:24   
Wannabemommy
Mi smo tud sončeka meli, ne sam viuser posted image user posted image , Morm pa pohvalit tv ojega bušija kak je lep pa že velikuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.11.2009 19:10:40   
tropical
user posted image

Moj  ogromen bušiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 29.11.2009 19:11:13 >

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.11.2009 19:19:57   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

user posted image

Moj  ogromen bušiuser posted image user posted image

VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.11.2009 19:25:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Dobr dan
glede na to da mama PDP kr blizu, a boš hodla v materinsko pol tud v Maribor?

Ja, na sodno tam ja. Ti tudi?

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.11.2009 19:58:49   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: memole

že

Kepica83 - punca nekdo te ful obrekuje, poglej http://www.ringaraja.net/forum/ustavite-norijo-kepica-zberi-se/m_4705952/mpage_1/tm.htm#4706033user posted image , slučajno sem zasledila, piše vse o tvoji zasebnosti, pogovori se s to osebo da ti naj ne dela frke.
  že zbrisano!!!!!!!!!!!

Ej grozno, meni je slabo postalo, kako si lahk nekdo drzne sploh kaj takega pisat, to so njene stvari. Oseba ki je to pisala je bolana ne pa kepicauser posted image .
Hvala bogu da je zbrisano, to ne sodi na forum
točno tako.miška moja drži se in pazi na pikico

A sonček85 in kepica 83 sta ena in ista oseba al kako je zdej to ker po teh postih ne štekam nič!user posted image

ne nisva ,se pa poznava

A eko!
Ker ona je za kepico pisala potem pa ti rečeš da je zbrisano!user posted image user posted image
Heh kaj čem nosečnost dela svoje!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.11.2009 20:07:29   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

U kok fajni trebuščki!

Kakšne pa imate kej obsege trbuščka?
Jaz imam 102!user posted image

Danes sem pa bolj tako ker imam nizek pritisk in me kr v glavi stiska!

Smo ble pa z mamo in z sestro v šopingu dopoldan!

No pa tudi mi smo danes končno po dolgem času imeli sonček!user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.11.2009 20:14:10   
marjanaj
Joj tropical, kolk lep busi... jest bi tudi takega user posted image

Meni se sicer ne pozna toliko, malo pa ze... in ravno zdaj so na vrsti vse novoletne zabave, kamor je kar prijetno iti, ce ne drugega, se vsaj vidis s kaksnimi, ki jih nisi videl ze celo leto... Ampak meni je malo nerodno, ker potem opazijo moj trebuh in moram vsakemu razlagat kako je bilo, pa kaj se bo in tako naprej user posted image ... mi je kar nerodno, jaz ki sem deloholik, pa bom morala za celo leto na porodnisko... user posted image sej me vsi hecajo, da bom najbrz kar do zadnjega delala in me bodo direkt iz sluzbe v porodnisnico peljali user posted image .

nax05 sem dala slikce iz Bora Bore na FB, pa si jih lahko pogledas... joj res je bilo sanjsko... bila sva tri tedne, pa je bilo se premalo. Enostavno vse odklopis, pa se nasi mobiteli ne delajo doli, z internetom je tudi bolj slabo, tako, da imas res mir in lahko uzivas. In bungalovcki na vodi so uau, res, ni kej... Visek ugodja in da imas svojo teraso in na spodnji terasi se svoj tus in v bistvu se sploh ne rabis kamor koli premakniti... No ja, razen, ce si lacen. user posted image . Ampak nikoli nisva jedla v hotelih, vedno pri lokalcih na ulicah in restavracijah, ce ne bi nama takoj zmanjkalo denarja, hehehe... Cisti uzitek, mi kej, ce bos kdaj planirala pot tja doli, mi sporoci, pa ti poves kaksne podrobnosti, ki ti bodo res prav prisle...

se dva dni pa imam morfologijo! user posted image ... komaj cakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.11.2009 20:34:45   
Anonimen
  IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
se dva dni pa imam morfologijo! user posted image ... komaj cakam...

user posted image  Jaz pa čez tri in tud prav komaj čakam da vidim spet detece  user posted image

< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 29.11.2009 20:35:47 >

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.11.2009 21:33:49   
Anonimen
Hej punce. Koncno mi je uspelo priti do racunalnika. Sem vceraj zvecer hotela cel esej napisati, ampak je prisla k meni na obisk ena kolegica in sva sle celo malo po mestu pohajat. Me je par ljudi vprasalo, ce sem noseca. Ocitno se ze cez plascek pozna user posted image Je bilo pa ful fajn po dolgem casu malo ven iti, ceprav sem ugotovila, da so mi nekako zaceli spet cigareti manjkati. Sem kadila redno 11 let in potem cez noc nehala takoj, ko sem izvedela za nosecnost. In sem komot zdrzala prva dva meseca, zdaj me pa kar razganja. Ne vem no, mogoce je to krivo, da meni cigareti se vedno disijo (ze od majhnega) in nisem nehala, ker bi mi bilo slabo ampak zato, ker pac vem da to ni dobro za otroka. Zdaj je pa ta prva evforija mimo, zdaj me pa spet matra user posted image

Sem pa vceraj ujela to temo o Kepici. Smilis se mi v dno duse punca, ampak daj mogoce v prihodnje malo razmisli o cem pises in kako intime informacije delis na taksnem odprtem forumu, ki ga lahko vsak vidi in bere. Zato sem jaz tudi za omejeno limanje slikic gor in podobno. Kar je v albumih je ok, ampak ne vem no, mogoce sem samo jaz tak paranoik. V glavnem, kar ti hocem povedati je to, da je Slovenija majhna in da obstaja velika verjetnost, da te nekdo pozna in ce nekoga zanicujes in o njem grdo pises, ti bo verjetno vrnil. Pa se ena neumesna, pred dobrim letom, sem jaz ta forum brala (in nisem sodelovala) in se spomnim miniko. Ne vem no, jaz mislim, da to nisi bla ti al pa da si imela res tezko obdobje v zivljenju, ker tista punca je bila ... ne vem no, cudna, in jaz osebno ne verjamem, da se ljudje tako hitro spreminjajo. Drzi se in bodi mocna! Meni ocim vedno govori: sta ne ubija, jaca!! Pa mi je vedno ful neumno, da mi to rece in nikoli ne vem kaj naj naredim, ko to slisim, zdaj pa jaz to naprej talam. Haha, samo se to cakam, da rodim in otroku vrzem naprej kaksno tako, ki bi bila tipicna za mojo mami, pol se pa res v Polje odselim user posted image user posted image

Cojka, kako je blo na Bledu? To te hocem vprasati, kam gresta v Ikeo? V celovec? Midva sva hotela vceraj malo okoli (Lesnina, Rutar, Harvey Norman), da malo pogledava za opremo stanovanja, glede na to, da zdaj zgleda, da bova kupila starega in ga popolnoma prenovila, ampak je v ljubljani tako dezevalo, da nisva sla nikamor.

Punce, a ima kera kaksne izkusnje z adaptacijo in temi zidarskimi deli? Racunava koliko naju bo priblizno prisla ta prenova pa bi imela kaksne informacije iz prve roke.

Se nekaj sem hotela komentirati, pa sem vse pozabila. Lacna sem. Itak user posted image

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 21:50:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.11.2009 21:54:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Moj bušček ima 87user posted image .  Zdaj vidim, da je res majhenuser posted image  

Moj pa 80. Pa zmeraj sem hotla met ogromnega. user posted image

< Sporočilo je popravil Malenaa89 -- 29.11.2009 21:56:18 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 22:04:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
30.11.2009 8:26:30   
NATAŠA35
jutro punce...

uhhh kaki lepi bušiji user posted image user posted image user posted image user posted image ...se bom zmerila, da vidim kje sodimuser posted image user posted image

jaz sem imela vikend pospravljanja in čiščenja omar, tako da sem vse vrgla iz moje omare, jo prebrisala in pustila, da se lepo posuši, pa sem ugotovila, da je stara omara in da bi bilo fajn, če bi letela ven in da bi novo kupili, tako, da kmalu gremo tudi mi v ikeo, ker sem našla na netu eno fajn omarouser posted image user posted image , zdaj pa jo moram pogledat, da vidim, kakšna je notri, ker sem tudi sama postala prov izbirčnauser posted image ...dobro da imam veliko posteljo, da sem vse lahko gor dalauser posted image user posted image ...me bo pa malo minilo, ko bo treba to pospravljat nazaj v omare....upam, da mi rata ta teden uštimat, potem pa se moram med knjige dat, ker imam ta mesec dva izpitauser posted image - pa upam, da mi rata it....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 4013
30.11.2009 8:32:54   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Dobr dan
glede na to da mama PDP kr blizu, a boš hodla v materinsko pol tud v Maribor?

Ja, na sodno tam ja. Ti tudi?

Ja jaz tud a si se že slučajno kaj pozanimala kdaj imajo ob katerih dnevih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
30.11.2009 8:53:19   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Punce, a ima kera kaksne izkusnje z adaptacijo in temi zidarskimi deli? Racunava koliko naju bo priblizno prisla ta prenova pa bi imela kaksne informacije iz prve roke.

Dobro jutro souser posted image

Ja midva z mojimuser posted image  sva pravkar adaptirala celo hiško, ti morm priznat da bo kr ogromno stalo vse skupaj, sicer je odvistno kaj moreš vse renovirat, midva sva vse od strehe, oken, fasade, centralne in notranjosti, mislim vso pohištvo ker je bila pač gola hiša. Če pa imaš te ta velike zadeve urejene je pa dost ceneje, npr. če maš sam notranjost za porihtat, midva sva precej dela nardila kr sama, le tisto kar nihče ni znal sva koga poklicala al pa najela koga, da barem nekaj prišparaš. Sam ti pa priznam da je ful filing, ko vidiš kak kaj nastajauser posted image
cojka - Jaz sem govorila o kiki v Grazu in o ikei v grazu da neo pomoteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
30.11.2009 9:05:12   
Tesh
Jutro nosečke moje,

kolk mate ene že lepe, velike bušije user posted image

Cojka - jaz sem pa tko kot ti. Sem se šla prav zmerit, pa imam 87cm okrog trebuha user posted image

Sem se zdaj tudi jaz naročila na 3d/4d pri Kalliste. Sem se najprej pri Strahovi, potem ste pa napisale dobra mnenja o Kalliste, sem se pa kar prenaročila. Pa še od mojga soseda je hihi (sploh nisem vedla).

Komaj čakam - 28.12. sem naročena

Aglaia - super da sta našla stanovanje user posted image . Zdaj pa veselo na delo. Sam dobre živčke met, pa mal tečna bit zraven, pa bo. Ker če naletiš na kake nategunčke, je groza. Tako da držim pesti, da bo šlo vse po maslu user posted image

Mi2 sva si tudi že našla stanovanje, no zdaj je treba še za dinarčke poskrbet - da vidmo, če si ga lahko sploh kupimo. Srčno upam!!!

Papa punce, pa lep zadnji novembrski dan (wau ju3 je že december).

Neposredna povezava do sporočila: 4016
30.11.2009 9:06:36   
Chi_Pita
Pozdravljene čveke ... dajte prestavit v drugo, ker zdaj ste v šesti brzini. user posted image Res vas ne dohajam. user posted image

Čez vikend se bol malo javljam, zato pa zdaj držim pesti, da je z bolančki vse v redu. Pa da so vnetja in krvavitve že preteklost. user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

Super za prve brcike user posted image ... boš videla kaj še prihaja user posted image pri meni je res že nogomet user posted image ... sam je pa res tako user posted image občutek. user posted image

dobrodošla nova  user posted image pupa83 jaz sem te tudi že dodala na fb - če se ne motim user posted image

kepica ... ne vem, kaj je pisalo in kdo je pisal (sem zdaj prebrala naslov) - upam pa, da je zdaj vse OK in da ni nekih posledic. user posted image user posted image user posted image Evo rožice zate user posted image

Aglaia glede cigaret ... veš, da tudi mene spet mikajo - zaenkrat sem se uprla skušnjavi, sam ne vem koliko časa bom še zdržala. user posted image Jaz sem pa kadila 8let in še dobro, da so mi full zasmrdeli, čene ne bi verjetno niti prekinit mogla. Imam vse okoli mene s to grdo navado - sam se moram potrudit in zdražat - mogoče mi pa uspe, da me ne bo niti mikalo več. Pa še to... glede adaptacije: z dragim sva zdaj v fazi "zidanja" - ni ravno isto kot adaptacija, sam stroški so tam tam oz. pri tebi bojo dosti dosti manjši, ker ne greš od začetka... ne vem ti točno povedati (drugače je oče pleskar in ga lahko malo povprašam, kako je to stroškovno). Pošlji mi na zs malo bolj podrobno, pa ti bom probala pomagati. No v glavnem midva sva za predelne stene, elektriko, vodo, omete, tlake, izolacijo strehe ... dala too much, čaka pa nas še pleskarija, keramika, parket, pohištvo ... Še dobro da obojni starši pomagajo, pa dragi je tudi multipraktik in dosti naredi sam, ker drugače bi bili že na več kot 20.000. Kaj nas še čaka. user posted image je pa lepo ko stanovanje dobiva podobo user posted image

jaz pa res ne vem kak obseg bušija imam ... me je lih kolegica to vprašala na fb, pa ji nisem vedela odgovorit user posted image Drugače pa bom dala spet kako slikico gor ... čudoviti bušiji tropical in nincy user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 4017
30.11.2009 9:38:54   
nincy29
waaw tropical kak bušiuser posted image
jaz sem počutim superuser posted image .vnetje šlo mimo.imam pa u sredo kontrolo pri zdravnici zaradi glukoze na vodi.
Pa se opravičujem ker nisem čestitala za brcike pa preglede te dni..ampak sem bila prav paff..tako da čestitam!!!user posted image
učiri pa sem prvega pajackota in bodi za mojega tamalega kupila.user posted image user posted image
sem v smart šla pogledat tropical in moram povedat da imajo za dojenčke res ful ugodne cene.sem za pajackota 10€ dala..pa tako mehek in lep jeuser posted image
potem sva še z mojim do qlandije šla in saj nemorem vrjet..v h&m-ju mi je moj za miklavža tako lepo nosečniško črno tuniko kupiluser posted image .in še cena je bila dokaj ok...30€user posted image .
pa kepica kje je??cel vikend se že nič ne oglasiuser posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil nincy29 -- 30.11.2009 9:39:56 >

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
30.11.2009 10:07:51   
nejanejc
ojla,

sem nazaj :( v sluzbi je kar dela, takoo, da nimam casa vseh postov, ki ste jih v teh dveh tednih, se vec napisale...

upam,da ste fajn, en buši sem vidla tle gor :) krasen je :)

samo za evidenco se to, da mam nov datum za morfologijo : 14.12.2009 Bo glih 2 mesca od zadnejga pregleda :(

lepo se mejte

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
30.11.2009 10:13:29   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

ojla,

sem nazaj :( v sluzbi je kar dela, takoo, da nimam casa vseh postov, ki ste jih v teh dveh tednih, se vec napisale...

upam,da ste fajn, en buši sem vidla tle gor :) krasen je :)

samo za evidenco se to, da mam nov datum za morfologijo : 14.12.2009 Bo glih 2 mesca od zadnejga pregleda :(

lepo se mejte

hei ... dej poročaj kako si se imela? user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
30.11.2009 10:22:30   
Anonimen
Evo spet mene. Čez vikend ni bilo časa, da se vam javim. Saj veste po dolgih 2 tednih je prišel moj user posted image domov in sva se samo stiskala. Tok je bilo luštno. No da vam povem, da nama je mali pripravil najlepše presenečenje oz bodočemu očku. Prvo ga je čakalo moje presenečenje, v nedeljo zjutraj se pa cartava v postelji in mali tok brcne, da me je skor kap in moj da hitr roko gor in je še parkrat ful brcnil. Tako da zgleda da je z brcikami čakal očitauser posted image Ker od zdej se na ven brcik ni čutilo. Tako da je bilo res lepo.

Punce ste se pa tok razpisale, da sem na hitro prečekirala. nincy in tropical VAU kake bušije mata. Ful lepo. Bom dala tud jaz slikco mojga gor, sem se ravno danes zjutraj slikala. Sploh ne morem verjet, da sem že na polovički. Kok gre hitro čas.

marjanaj uuuuuuuuuuu letim takoj gledat slikce na fb. Sem že čist firbčna. Definitivno si 1x želim it tja. Mi lahko zaupaš še koliko sta dala?

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4021
30.11.2009 10:22:40   
Anonimen
V sredo bom vedla kr mam pregled. Ti sporočim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4022
30.11.2009 10:32:45   
pupa*81
hoj nosečke! kako ste?

spte ste se razpisale, jaz pa nism čez vikend nč brala, tako da vas je težko dohajat user posted image

mi smo pa učeraj ikeo/villesse izpraznili user posted image smo vse pohištvo za hodnik pa otroško sobico nabavli, pa komej je vse v avto šlo user posted image da ne govorim da je blo potrebno pol vse v stanovanje znosit user posted image dobro da žlahta pomaga, ker sm jst zdej tako neuporabna user posted image no upam da ni bo user posted image dovolil kaj sestavljat user posted image , ker čene mi ostane pol samo za risat še na konc, k bo vse na mestu user posted image

naše detece veselo telovadi, včasih ima prav take konkretne da me okol vrže user posted image

seveda vsem user posted image za preglede pa še posebej za prve brcike user posted image , dobrodošla nova pupa, pa držim pestke za vse k mate probleme, da se vam porihta! bušije mate pa res lepe punce, moje je pa bol pr tadrobnih, se bo treba zmerit, da bo lahko tropical namesto srčkov dodala obsege v seznamček user posted image

no uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
30.11.2009 10:36:52   
nejanejc
Chi_Pita, super smo se meli... Program je tekel po maslu, malo nam je edino vreme nagajalo, pa se nismo dali in smo uzivali do konca :) Ljudje "tam dol" so super, da o pokrajini sploh ne zgubljam besed, se lepše kot na slikah :) Bom kaj slik dala, ko jih bom uspela pogledat. Vcerej sva sam padla v psoteljo, ko sva prsla in spalaaaaa.... Avion sem tud srecno prezivela :) Mal sem mela otecene noge na ta dolgi razdalji z letalom, ma je slo. Tamalo me je lepo zacelo brcat, tako da smo meli lepo presenecenje. Vse skupej smo 12-krat vzleteli in pristali.

se se kaj oglasim, a na fb je tud kaj zdej, neki berem tle v zadnjih postih, pa nimam casa :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
30.11.2009 11:42:34   
NATAŠA35
nejanejc dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image , lepo da si se imela fajnuser posted image user posted image user posted image

vidim, da nisem edina, ki se pripravlja na nakupovanjeuser posted image user posted image , ja april bo 1,2,3 tu....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?