Anonimen
|
Hej punce. Koncno mi je uspelo priti do racunalnika. Sem vceraj zvecer hotela cel esej napisati, ampak je prisla k meni na obisk ena kolegica in sva sle celo malo po mestu pohajat. Me je par ljudi vprasalo, ce sem noseca. Ocitno se ze cez plascek pozna Je bilo pa ful fajn po dolgem casu malo ven iti, ceprav sem ugotovila, da so mi nekako zaceli spet cigareti manjkati. Sem kadila redno 11 let in potem cez noc nehala takoj, ko sem izvedela za nosecnost. In sem komot zdrzala prva dva meseca, zdaj me pa kar razganja. Ne vem no, mogoce je to krivo, da meni cigareti se vedno disijo (ze od majhnega) in nisem nehala, ker bi mi bilo slabo ampak zato, ker pac vem da to ni dobro za otroka. Zdaj je pa ta prva evforija mimo, zdaj me pa spet matra Sem pa vceraj ujela to temo o Kepici. Smilis se mi v dno duse punca, ampak daj mogoce v prihodnje malo razmisli o cem pises in kako intime informacije delis na taksnem odprtem forumu, ki ga lahko vsak vidi in bere. Zato sem jaz tudi za omejeno limanje slikic gor in podobno. Kar je v albumih je ok, ampak ne vem no, mogoce sem samo jaz tak paranoik. V glavnem, kar ti hocem povedati je to, da je Slovenija majhna in da obstaja velika verjetnost, da te nekdo pozna in ce nekoga zanicujes in o njem grdo pises, ti bo verjetno vrnil. Pa se ena neumesna, pred dobrim letom, sem jaz ta forum brala (in nisem sodelovala) in se spomnim miniko. Ne vem no, jaz mislim, da to nisi bla ti al pa da si imela res tezko obdobje v zivljenju, ker tista punca je bila ... ne vem no, cudna, in jaz osebno ne verjamem, da se ljudje tako hitro spreminjajo. Drzi se in bodi mocna! Meni ocim vedno govori: sta ne ubija, jaca!! Pa mi je vedno ful neumno, da mi to rece in nikoli ne vem kaj naj naredim, ko to slisim, zdaj pa jaz to naprej talam. Haha, samo se to cakam, da rodim in otroku vrzem naprej kaksno tako, ki bi bila tipicna za mojo mami, pol se pa res v Polje odselim Cojka, kako je blo na Bledu? To te hocem vprasati, kam gresta v Ikeo? V celovec? Midva sva hotela vceraj malo okoli (Lesnina, Rutar, Harvey Norman), da malo pogledava za opremo stanovanja, glede na to, da zdaj zgleda, da bova kupila starega in ga popolnoma prenovila, ampak je v ljubljani tako dezevalo, da nisva sla nikamor. Punce, a ima kera kaksne izkusnje z adaptacijo in temi zidarskimi deli? Racunava koliko naju bo priblizno prisla ta prenova pa bi imela kaksne informacije iz prve roke. Se nekaj sem hotela komentirati, pa sem vse pozabila. Lacna sem. Itak
|