|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
28.11.2009 14:46:30   
Anonimen
Hvala vsem za pestkeuser posted image user posted image Imam alergijo, ki sem jo dobila v četrtek, ko sem jedla rakove klešče, vsaj tako mi je rekla. Dobila sem samo kalcijeve tablete, zdravil mi raje ni dala. Zdaj moram samo čakati, da mine in se psihično prepričati, da si ne odtrgam pol obraza, ker srbi ko hudič aaaaauser posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
28.11.2009 14:51:56   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Joj morm se pohvalit user posted image user posted image user posted image  mi smo dans čutli prvo brciko, ki je bla tok intenzivna da je to ziher touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prvo brciko.

Ja hvala, jaz sem presrečna in trenutno vuser posted image
Aprilčica10 - upam da vredu porihtašuser posted image , javi se potem ko porihtaš
Pupa83 - dobrodošla in user posted image user posted image user posted image
nincy29 - upam da si včeraj dobr porihtala
malenaa89 - sej je vseeno sem si jih pa dans v mamiti kuplauser posted image , tak da je itak vredi

Nič punce lep dan in vsem ki ste bolane enouser posted image za srečo, da se čim prej pozdravite ostalim pa lep in miren vikend

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
28.11.2009 14:52:47   
Di_Di
nincy, aprilčica kako sta? upam da je bolje z vama. dejta se kej javit.. user posted image user posted image user posted image user posted image
ela24 user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image .
Pupa83 dobrodošla med nami user posted image a ti si torej kinder jajčka no te bom dodala user posted image

Katy83
sam da ni kej hujšega, zdej se pa le pridno maži in pazi nase.

Ostale upam, da ste ok in pridno božate svoje bušije.. Jaz sem se odločla, da bom danes predvsem lenaila, glede na to da sem zdaj dva dni z mojim premetavala pohištvo in pospravljala..

uživajte... deževen pozdravček iz kopra

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
28.11.2009 15:06:58   
nincy29
evo mene.učiri sem po 21h takoj h dežurnemu laufala.sem prvo vodo dala.pa je reku da so prisotne beljakovine ampak da ni kritično.ubistvu ga je nekaj drugega ful motilo,namreč v vodi imam pristonega ful sladkorja ki ga sploh nebi smelo bit.namiguje na sladkorno in ni vedel kaj naj naredi z mano(sem 40 min pri njemu bila) in mi je dal antibiotik hiconcil.u sredo ko končam antibotike pa moram nujno na pregled k moji zdravnici da me da naprej na preiskaveuser posted image .drugače zdaj sem ok.antibiotiki so prijeli.

lp

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
28.11.2009 15:18:07   
Anonimen

malenaa89 - sej je vseeno sem si jih pa dans v mamiti kuplauser posted image , tak da je itak vredi

Kolk si dala za njih?

Joj morm se pohvalit  mi smo dans čutli prvo brciko, ki je bla tok intenzivna da je to ziher to

Pa čestitam! user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
   [Brisano sporočilo]
28.11.2009 15:46:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
28.11.2009 18:03:38   
neka_noč
Izabela07 ne verjamem, da te peče zato, ker bi bil user posted image prečno. Sama sem ga imela v prvi nosečnosti prečno, pa ni nikoli nič peklo... Boš morala vprašati G!

Cojka ko bodo konkretne - nogometne brce, boš še krepko vedela da je to to. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
28.11.2009 19:00:52   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Kolk si dala za njih?

Joj morm se pohvalit  mi smo dans čutli prvo brciko, ki je bla tok intenzivna da je to ziher to

Pa čestitam! user posted image

Vzela sem ene take elegantne pa sem dala 63eur, sam majo cenejše tud, jaz sem pač rabla take ,......Pa hvala za čestitke, ti jih tud že vrjetno čutiš? Kdaj maš PDP?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
28.11.2009 19:06:35   
Anonimen
No fajn, moram it pogledat. user posted image
Ja tud jaz čutim brce, en teden nazaj nekje se je začelo. Mislim da je najlepša stvar v nosečnosti to ko začne brcat.user posted image
15.4. mam, kdaj pa ti?
Kam hodiš h ginekologu?

Neposredna povezava do sporočila: 3984
28.11.2009 19:29:09   
Wannabemommy

No fajn, moram it pogledat. user posted image
Ja tud jaz čutim brce, en teden nazaj nekje se je začelo. Mislim da je najlepša stvar v nosečnosti to ko začne brcat.user posted image
15.4. mam, kdaj pa ti?
Kam hodiš h ginekologu?

Jaz mam PDP 13.4, k ginekologu pa hodim v Avstrijo al pa privat k Dr. Miglar, ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
28.11.2009 20:06:30   
Wannabemommy
Kepica83 - punca nekdo te ful obrekuje, poglej http://www.ringaraja.net/forum/ustavite-norijo-kepica-zberi-se/m_4705952/mpage_1/tm.htm#4706033user posted image , slučajno sem zasledila, piše vse o tvoji zasebnosti, pogovori se s to osebo da ti naj ne dela frke.

Neposredna povezava do sporočila: 3986
28.11.2009 20:08:35   
sonček85
že

Kepica83 - punca nekdo te ful obrekuje, poglej http://www.ringaraja.net/forum/ustavite-norijo-kepica-zberi-se/m_4705952/mpage_1/tm.htm#4706033user posted image , slučajno sem zasledila, piše vse o tvoji zasebnosti, pogovori se s to osebo da ti naj ne dela frke.
  že zbrisano!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3987
28.11.2009 20:21:42   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

že

že zbrisano!!!!!!!!!!!

Ej grozno, meni je slabo postalo, kako si lahk nekdo drzne sploh kaj takega pisat, to so njene stvari. Oseba ki je to pisala je bolana ne pa kepicauser posted image .
Hvala bogu da je zbrisano, to ne sodi na forum

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
28.11.2009 20:21:59   
neka_noč
Mene pa nekaj zanima izven konteksta.... in sicer "starejše" nosečke, ki že imate več otrok - je katera razmišljala ali pa jim je svetovala G ; sterilizacijo?  Mene je že dvakrat nagovarjala k temu, sedaj imam tudi napotnico, ki jo moram nesti na socialno, da prejmem odločbo, čas za to pa imam do carskega, ter se lahko še vedno premislim... user posted image
Ne vem kaj naj naredim. Sem gledala po net-u o sterilizaciji, ne mislim imeti več otrok (razen, če bi se "zalomilo"), a sem kljub temu v dilemi . Ali katera pozna katero, ki je naredila sterilizacijo, ter kaj mislite ve o tem?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
28.11.2009 20:26:23   
sonček85

že

že zbrisano!!!!!!!!!!!

Ej grozno, meni je slabo postalo, kako si lahk nekdo drzne sploh kaj takega pisat, to so njene stvari. Oseba ki je to pisala je bolana ne pa kepicauser posted image .
točno tako.miška moja drži se in pazi na pikico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3990
28.11.2009 23:12:00   
memole

že

že zbrisano!!!!!!!!!!!

A sonček85 in kepica 83 sta ena in ista oseba al kako je zdej to ker po teh postih ne štekam nič!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
28.11.2009 23:22:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: memole

že

že zbrisano!!!!!!!!!!!

A sonček85 in kepica 83 sta ena in ista oseba al kako je zdej to ker po teh postih ne štekam nič!user posted image

ne nisva ,se pa poznava

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
28.11.2009 23:22:28   
sonček85
user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.11.2009 23:23:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
28.11.2009 23:52:10   
živa
Neka_noč, tu je nekaj malega tudi o sterilizaciji:

http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=4667757

Tule pa malo več: http://www.ringaraja.net/forum/m.asp?m=3840352&mpage=1&key=

In še to sem našla: http://www.ringaraja.net/forum/STERILIZACIJA/m_1116390/tm.htm

Osebno poznam eno žensko, če te kaj več zanima, mi pošlji ZS.

Drugače sem pa utrujena in jezna, ker je moj najmlajši SPET!!! bolan.

Lp,

živa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
29.11.2009 11:33:45   
Anonimen
Jaz pa v zdravstveni dom maribor. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3995
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 11:48:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.11.2009 12:34:55   
tropical
pupa83 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
Jaz se danes zelo slabo počutim. Boli me križ in malo ledvice, v spodnjem delu trebuha me boli ko 100 user posted image .
Ne morem sedet, če stojim ne morem hodit, ne vem kaj je. Ležat ne morem. Zdaj sem si skuhala čaj in upam da bo kaj pomagalo Tekane čaj za user posted image . Jutri moram pa v lekarno po čaj  za odvajanje vode da sse mal prečistim.
Sama seb se smilim ker se tako slabo počutim. Ali je imela katera podobne teŽave.
Nč grem malo počivat upam da bo bolje in da s pikico ne bo kaj narobe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.11.2009 14:24:37   
nizy
tropical - najboljš ,da se greš h G pokazat, drugače pa moraš kupit čaj za sečila namenjen prov za user posted image .

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.11.2009 14:54:36   
Wannabemommy

Jaz pa v zdravstveni dom maribor. user posted image

Dobr dan
glede na to da mama PDP kr blizu, a boš hodla v materinsko pol tud v Maribor?

cojka - jaz sem bila prejšnji teden v ikei,pa nisem našla nič pametnega sem pa našla v kiki cel komplet za otroško sobico z omaro 3 delno, previjalno in kinderbett za 300 eur, je pa blo v barvi bukve kombinirano z rumeno barvo, ful lepo. Pač odvistno kaj iščeš
tropical - jaz bi ti tud tak rekla idi se k G pokazat
Ta vikend pa nismo glih zgovorne,.....
Kepica83 - upam da si vredu,.....,ne se sekiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.11.2009 18:13:20   
nincy29
hey hey punce.kako ste kaj danes??vas moj predragi pozdravlja zdaj  ko gleda kaj vam pišemuser posted image user posted image .
mi smo celo sonček imeli.user posted image pa tako lepo majičko mi je miklavžek že prnesuuser posted image .

pa še moj buši danesuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?