Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 12:19:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, res je pa, da je vprašanje, KAJ bi gradili, seveda.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 12:19:52
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho In o kateri pohištveni industriji ti govoriš? O Muralesu? Vau - res veliko podjetje! Če boš razmišljala o tem kaj je veliko in kaj ne potem ne boš dojela, da je perspektiva pokrajine le še takšna, bolj fleksibilna podjetja. In nikoli več kaj tako velikega rigidnega kot je Mura. Seveda, Revozu pomaga država, ampak zakaj? Zato, ker ima perspektivo. In zato, ker se na njega navezujejo podjetja, ki daleč presegajo samo regijo. Od Tolmina do vaših krajev. In država se je na srečo sicer pozno ampak bolje kot nikoli začela zavedati, da se more vsak tak prispevek enkrat povrniti. In ne, da se govori o dveh mesecih podaljšanja obstoja. Osebno sem prepričan, da kljub zdajšnji krizi avtomobilska industrija je le ena bazičnih v katero je smiselno injicirati tudi nekaj davkopalačvelskega denarja. Če so ga Francozi v matično podjetje ga bodo nekaj tudi naši. Drugo podjetje, ki je tudi upravičeno do pomoči je npr. Gorenje, ki ima prav tako velik potencial za rast takoj, ko se trend obrne. In kaj te motijo Nafta Lendava in nove tehnologije?
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 10.7.2009 12:23:50 >
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 12:23:06
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ne vem, kdo je pisal, da bi Mura morala ustvariti blagovno znako za malde. Saj jo je: e-mura. Ampak je žal prevladalo dejstvo, da se morajo Murina oblačila zaradi kakovosti prodajati po astronomskih cenah - zato: kako došlo, tako otišlo. Jaz sem spraševala, ampak z dostopnimi cenami. Pa tudi to - da nima int.trgovine.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 12:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Se podpišem pod Primoža. Še en primer, ki je izšel iz inovativnega razmišljanja, poguma, vlaganja v sodobno tehnologijo in razvoj in je osnovan predvsem na lastni iniciativi in znanju ter ne čaka na rešitev s strani države: Kolektor (ter vse ostalo v idrijski regiji).
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 12:24:17
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* No, res je pa, da je vprašanje, KAJ bi gradili, seveda. Sploh nima veze, KAJ bi gradili. Če se gre za razvoj neke regije, je treba vzpodbudit vse panoge na tem območju.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 12:30:45
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Kolektor (ter vse ostalo v idrijski regiji). Ja in Hidria, pa čeprav so skregani na žive in mrtve . In tidve podjetji sta odvisni tudi od avtomobilske industrije, med drugim njune družbe tudi dobavljata Revozu. Tako ni presenetljiva strategija vlade, da skrbno spremlja situacijo v Revozu.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 12:54:09
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR In kaj te motijo Nafta Lendava in nove tehnologije? Še sreča, da smo cajtenge bereš... Mene Nafta sploh ne moti, celo rada jo imam. Ampak vem pa marsikaj, kar ti ne. Tudi o tem, kako stoji.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 15:58:26
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR Kaj res nobeden v pokrajini ne ve več kaj delati? Tako največkrat posadijo koruzo, počakajo, da jo oklesti toča in drugo leto ponovno koruza. Kaj pa bi ti s tolikimi hektarji rodovitne zemlje? Jih gledal ? Prodal in komu? Ljudje izkoristijo, kar je v njihovi najboljši moči in pri njih je to zemlja. Tudi meni ni bilo vseeno, ko mi je toča klestila po mojih parih kavadratih vrta. Ampak midva z možem imava solidne plače in si komot uničen pridelek kupim v trgovini. njim je pa to vir preživetja.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 10.7.2009 16:26:52
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Ljudje izkoristijo, kar je v njihovi najboljši moči in pri njih je to zemlja. Tudi meni ni bilo vseeno, ko mi je toča klestila po mojih parih kavadratih vrta. Ampak midva z možem imava solidne plače in si komot uničen pridelek kupim v trgovini. njim je pa to vir preživetja. [/color] Koruza je zelo občutljiva na sušo. V Prekmurju je prst zvečine lahka, ki je bolj občutljiva na sušo. Se pravi da veliko vzporednic z Muro tudi koruza.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 11.7.2009 14:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR Kaj res nobeden v pokrajini ne ve več kaj delati? Tako največkrat posadijo koruzo, počakajo, da jo oklesti toča in drugo leto ponovno koruza. Tudi Dolenjci bi se lahko pritoževali nad mačehovskim odnosom, pa imajo farmacevtsko tovarno, avtomobilsko tovarno in še kaj. Pa bi lahko isto rekli, da med zadnjimi dobivajo avtocesto pa kako so zaradi tega ubogi. Tole s koruzo se kruto slisis, ampak je v tem vec kot za storz resnice. Posejes, cakas na toco, napises prosnjo za subvencijo, jo uskladis z letnim budgetom in spet jovo na novo. Dolenji pa raje delamo kot jamramo .
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 13.7.2009 12:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi komentirala samo zadnji stavek: "Mogoče se sliši neumno in naivno, a jaz mislim resno. Jaz ne bi delala za denar, jaz bi delala, ker rada delam". Vsak, ki dela najprej zaradi veselja do dela in sele nato zaradi denarja, na dolgi rok ne more, da bi ne delal dobro. Ni variante. A v Muri je slo samo za denar, politiko, moc, oblast...samo napacni motivi.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 13.7.2009 14:33:05
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bi komentirala samo zadnji stavek: "Mogoče se sliši neumno in naivno, a jaz mislim resno. Jaz ne bi delala za denar, jaz bi delala, ker rada delam". Vsak, ki dela najprej zaradi veselja do dela in sele nato zaradi denarja, na dolgi rok ne more, da bi ne delal dobro. Ni variante. Se samo podpišem.
|
|
|
|
RE: Pa je z Muro najverjetneje konec 13.7.2009 14:36:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vsak, ki dela najprej zaradi veselja do dela in sele nato zaradi denarja, na dolgi rok ne more, da bi ne delal dobro. Ni variante. Zagotovo bi na dolgi rok delal dobro. Ampak na kratki rok bi pa že predtem krepnil, ker nima od česa preživeti. Veselja ne more dati v pisker, pa na Elektru ga tudi ne bi vzeli (vsaj za plačilo štroma ne).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2009 14:46:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?