|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPLIV LUNE NA POROD
27.5.2005 12:49:27   
Anonimen
Zadnjič mi je nekdo razlagal,kako so naše babice in prababice vedele,kdaj bojo rodile...Po luni.Da v tisti luni,ko je bil :duda:spočet,je bil tudi rojen.A katera kaj več ve o tem,ali pa ima mogoče katera celo tako izkušnjo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   VPLIV LUNE NA POROD
27.5.2005 13:11:19   
Anonimen
Takrat, ko sem jaz rodila, je bila ena luna, in s sotrpinkami smo podrle rekord v številu rojstev tisti dan.

Luna definitivno vpliva, ampak ni se pa na to za zanašat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   VPLIV LUNE NA POROD
27.5.2005 13:22:56   
tascha
Jaz sem pri obeh porodih čakala na luno. Je luna prišla in tudi odšla.:zmeden:
Rodila pa sem potem na rok.:duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VPLIV LUNE NA POROD
27.5.2005 13:38:53   
Anonimen
Če to res drži,bomo videli...:zmeden2:
Naš :duda:je bil spočet v tistem tednu od zadnjega krajca do prazne lune.Se pravi bo to od 30.5. do 6.6.Ali pa konec junija. PDP pa imam sredi junija.
Pri prvi:miska:sploh nisem šla za tem,kakšna je luna...
Bom zdej malo sledila temu.
Ta v trebuhu :sloncek:skače,kot da ima odskočno desko za priti na svet...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   VPLIV LUNE NA POROD
27.5.2005 21:17:20   
anajmad
Pred 11 leti,ko sem rodila Pio,je bil mlaj in tisti dan je bilo v LJ porodnišnici 34 porodov.Vau je blo stokanja:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VPLIV LUNE NA POROD
28.5.2005 15:55:47   
Majdi
jaz imam tudi rok ko je luna, pa bomo videli kdaj bo hotel prit nasvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VPLIV LUNE NA POROD
28.5.2005 21:52:40   
SU
Ne vem kakšna je bila luna na noč, ko je bil spočet naš sonček, na porod pa definitivno NI vplivala. Sva imela vse naštudirano kdaj je "prazna", kdaj "polna", pa nič...:)- LP, Saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VPLIV LUNE NA POROD
29.5.2005 15:51:08   
mojčina
Babice so mele prou, ampak samo za "šolske" primere nosečnosti. Le-ta traja od oploditve do poroda 40 tednov, kar je ravno 10 luninih mesecev ali luninih ciklov. Da luna nardi cel svoj cikel in se tako vrne v izhodiščno fazo, traja namreč 4 tedne. Zato - če si npr. zanosila v fazi mlaja, naj bi bil porod ravno tako v fazi mlaja (10. mlaj kasneje). Upam, da je razumljivo?
Lepo in zdravno nosečnost želim:)!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VPLIV LUNE NA POROD
26.7.2005 15:50:25   
Majdi
Pri meni luna ni vplivala na porod,saj ko sem rodila ni bilo lune

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......