VPLIV LUNE NA POROD (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> VPLIV LUNE NA POROD (27.5.2005 12:49:27)

Zadnjič mi je nekdo razlagal,kako so naše babice in prababice vedele,kdaj bojo rodile...Po luni.Da v tisti luni,ko je bil :duda:spočet,je bil tudi rojen.A katera kaj več ve o tem,ali pa ima mogoče katera celo tako izkušnjo?

Anonimen -> VPLIV LUNE NA POROD (27.5.2005 13:11:19)

Takrat, ko sem jaz rodila, je bila ena luna, in s sotrpinkami smo podrle rekord v številu rojstev tisti dan.

Luna definitivno vpliva, ampak ni se pa na to za zanašat.

tascha -> VPLIV LUNE NA POROD (27.5.2005 13:22:56)

Jaz sem pri obeh porodih čakala na luno. Je luna prišla in tudi odšla.:zmeden:
Rodila pa sem potem na rok.:duda:

Anonimen -> VPLIV LUNE NA POROD (27.5.2005 13:38:53)

Če to res drži,bomo videli...:zmeden2:
Naš :duda:je bil spočet v tistem tednu od zadnjega krajca do prazne lune.Se pravi bo to od 30.5. do 6.6.Ali pa konec junija. PDP pa imam sredi junija.
Pri prvi:miska:sploh nisem šla za tem,kakšna je luna...
Bom zdej malo sledila temu.
Ta v trebuhu :sloncek:skače,kot da ima odskočno desko za priti na svet...

anajmad -> VPLIV LUNE NA POROD (27.5.2005 21:17:20)

Pred 11 leti,ko sem rodila Pio,je bil mlaj in tisti dan je bilo v LJ porodnišnici 34 porodov.Vau je blo stokanja:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
en lp:morje:D.

Majdi -> VPLIV LUNE NA POROD (28.5.2005 15:55:47)

jaz imam tudi rok ko je luna, pa bomo videli kdaj bo hotel prit nasvet

SU -> VPLIV LUNE NA POROD (28.5.2005 21:52:40)

Ne vem kakšna je bila luna na noč, ko je bil spočet naš sonček, na porod pa definitivno NI vplivala. Sva imela vse naštudirano kdaj je "prazna", kdaj "polna", pa nič...:)- LP, Saša

mojčina -> VPLIV LUNE NA POROD (29.5.2005 15:51:08)

Babice so mele prou, ampak samo za "šolske" primere nosečnosti. Le-ta traja od oploditve do poroda 40 tednov, kar je ravno 10 luninih mesecev ali luninih ciklov. Da luna nardi cel svoj cikel in se tako vrne v izhodiščno fazo, traja namreč 4 tedne. Zato - če si npr. zanosila v fazi mlaja, naj bi bil porod ravno tako v fazi mlaja (10. mlaj kasneje). Upam, da je razumljivo?
Lepo in zdravno nosečnost želim:)!!

Majdi -> VPLIV LUNE NA POROD (26.7.2005 15:50:25)

Pri meni luna ni vplivala na porod,saj ko sem rodila ni bilo lune

Stran: [1]