Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa ne štekam, zakaj bi po tv gledla pogreb od kogarkoli, pa je to MJ al pa sosed tmle a pol jokate zravn, tiste ko gledate, al kaj vam dogaja a ste mu sam truge fouš
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:22:11
|
|
|
|
Urša
|
Saj ni pogreb, ampak poslovilna slovestnost. Lepo je.
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:23:23
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Raho Sem pa šla sedaj polukat na 24ur - mater, ima boljšo krsto ko jaz avto In dražjo. 100%. Moj avto se še nikoli ni tako svetil
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:27:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Saj ni pogreb, ampak poslovilna slovestnost. Lepo je. Ce ze zivljenje ni bilo, naj bo vsaj pogrebna slovesnost.
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:28:49
|
|
|
|
pety78
|
Kdaj bo pa pogreb?
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Kdaj bo pa pogreb? morjo prej še kako slovesnot al že kej prpravt....
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:40:44
|
|
|
|
nejcko
|
Je šlo mimo mene.
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 21:41:37
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Na CNN je v živo prenos. Ampak da imajo trugo pred odrom
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 22:21:37
|
|
|
|
kajajaka
|
ne, ne bom gledala
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 22:22:11
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Kdaj bo pa pogreb? jutr.
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 22:33:05
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem na pol kukala...v tem smislu, ker so mi bili všče komadi, ki so bili zapeti in sem le-te poslušala, ostalo me ni zanimalo...
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 22:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce ga katera gleda na MTV-ju....naslov pesmi,ki je bila ravnokar,na 35mestu.Tako lepa....
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 22:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Gledam ja ... samo se ne spomnim ker komad je bil na 35. mestu ... kako pa gre?
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 23:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce bi vedla,jo je pel se kot otrok,eno taksno pocasno,v srce parajoco...
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 7.7.2009 23:10:16 >
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 23:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
pomota
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 7.7.2009 23:09:52 >
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 23:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pol gre pa za komad 'Ben' ... poje pa o svojem hišnjem ljubljenčku - podgani z imenom Ben
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 7.7.2009 23:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Aja, pol gre pa za komad 'Ben' ... poje pa o svojem hišnjem ljubljenčku - podgani z imenom Ben ojoj,nisem sploh besedila poslusala,sem sla koj na rr sprasevat.Grem zdaj poiskat pesem.Pa hvala
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 7:35:19
|
|
|
|
gita10
|
Sem si ogledala in ni bil pogreb ampak je bila spominska slovesnost. Ne razumem zakaj bi bila čudna njegova krsta čudna pred odrom. Bila je slovesnost kjer so se njegovi oboževalci in prijatelj lahko poslovili od njega in bilo je lepo. Nekateri govori so mi res segli do srca, posebej, ko se je njegova hčera na koncu poslovila od njega. Namen je bil počastiti njegovo življenje in to so naredili. Nekaterim,ki smo z njegovo glasbo rasli in zaradi njegove glasbe mogoče imeli malo drugačno mladost ( jaz sem zaradi njega in njegovih videospotov hodila na treninge jazz baleta-mogoče bi v drugačnem primeru lutala po ulicah ) nam veliko pomeni, da smo včerejšni večer posvetili njemu in se na nek način poslovili od svojega mladostnega idola.
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 7:41:23
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst pa ne štekam, zakaj bi po tv gledla pogreb od kogarkoli, pa je to MJ al pa sosed tmle a pol jokate zravn, tiste ko gledate, al kaj vam dogaja a ste mu sam truge fouš a si pozabila kaj je bilo tle gor ob smrti tošeja? Joj, ne morem jest, joj ne morem spat, joj odkar je umrl mi ne pride več... Tako, da sem skoraj presenečena, da vsaj tukaj na rr ni takega šova kot pri tošejevi smrti. Nisem gledala.
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 7:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
98% "žalujočih" na odru je to vzelo kot samopromocijo, samo toliko so se morali nadrkat, da so kakšno solzico spustili. Tam ena anoreksična blond bejba je kar opletala, se hihitala, mahala, Murajah Carey je pa skorej svoje silikone na trugo vrgla. Bwaaaah pa taka žalna slovesnost.
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 7:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
a si pozabila kaj je bilo tle gor ob smrti tošeja? sploh vedla nism kdo je to 98% "žalujočih" na odru je to vzelo kot samopromocijo, samo toliko so se morali nadrkat, da so kakšno solzico spustili. Tam ena anoreksična blond bejba je kar opletala, se hihitala, mahala, Murajah Carey je pa skorej svoje silikone na trugo vrgla. Bwaaaah pa taka žalna slovesnost. podpišem. še dobr da se truplo v enem času začne razkrajat, drgač bi tak bohvekam se tole vleklo....
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 8:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 še dobr da se truplo v enem času začne razkrajat, drgač bi tak bohvekam se tole vleklo.... No, saj ta se je začel razkrajat že prej Ups, pardon. Že žalujem.
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 8:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprostite, ampak ene pa res nimate nobene mere. Človek je bil res totalen ekscenrik in veliko ljudem malo čuden ... še večim (tistim ki znajo muziko poslušat z ušesi in ne z očmi) pa velika legenda ... tako da, če se že zaradi spoštovanja do njega ne morte zadržat, bi se lahko vsaj zaradi spoštovanja do vseh, ki jim ni vseeno da je odšel. Svašta!
|
|
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 8:54:22
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Murajah Carey je pa skorej svoje silikone na trugo vrgla. Murajah Skeri
|
|
RE: boste gledale pogreb od M.J. 8.7.2009 8:56:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. 98% "žalujočih" na odru je to vzelo kot samopromocijo, samo toliko so se morali nadrkat, da so kakšno solzico spustili. Tam ena anoreksična blond bejba je kar opletala, se hihitala, mahala, Murajah Carey je pa skorej svoje silikone na trugo vrgla. Bwaaaah pa taka žalna slovesnost. se bolj ne morem strinjati. sem gledala samo tisto, kar je bilo v poznih poročilih....in tisto umetno objemanje z njegovo hčerko show must go on.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?