|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 9:59:29   
ma-ja
OK, čisto na kratko je stvar taka. Bla sem na razgovoru, obvestil naj bi me v par dneh. Ker me niso, sem včeraj kar poklicala. Odgovor je bil čist pozitiven in službo naj bi mela v žepu. So pa spremenil iz nedoločenga časa na 3 leta. To bi še šlo, ampak poklicat bi me moral že včeraj.
Vprašanje, naj še enkrat pokličem? Služba je res fajn v državni upravi, delala bi na projektih (končno bi bla bolj samostojna); zdej delam v računovodstvu in je za :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 10:01:57   
kofetek2010
pokliči, saj če te niso izbrali ti bodo itak povedali ;)

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 10:03:41   
baguSka
Skrajno neresno in neodgovorno od njih. Žalostn res. Poklič sej nimaš zgubit.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 10:05:32   
nejcko

Jaz imam eno zelo podobno izkušnjo, ki se je končala zelo negativno. Upam, da pri tebi ne bo tako. Tak način kaže samo na neresnost delodajalcev.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 10:13:57   
*Neja*
Jah, jih je pač treba gnjavit. Izgubit nimaš kaj, lahko samo pridobiš, in to službo, ki si jo želiš. Pa še rima se! :)

Torej: POKLIČI!!!!!!!

:miska::miska::miska:

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 10:23:29   
Anonimen
Tudi jaz bi jih na tvojem mestu še enkrat poklicala- saj nimaš nič za izgubiti.

lp

Nina

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 10:30:22   
ma-ja
Punce, hvala za nsvet. Kar ne morem verjet, ampak služba je moja:sloncek::sloncek::sloncek:. Sicer bo še malo trajalo, ker so dal narobe razpis ven in je treba vse uradno naredit...
To mi je pa čist OK, da dobim še cel regres in grem na dopust in pol začnem na novo.

Joj, res hvala!!!:bravo:

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 10:31:08   
kofetek2010
no vidiš in petek je še lepši :)-

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet služba - pomoč!
27.5.2005 16:40:54   
brbra
Ja bravo:bravo:
Mi je tako fajn prebrat, da vsaj komu uspe službo najdt:bravo::bravo:
Meni se zdi da es kar nekaj v prazno prijavljam:((ko nisem iskala se mi je zdelo da je dela v mojo smer full sedaj pa nikjer nič:(
Pa sej bo boljše:)

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?