Spet služba - pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ma-ja -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 9:59:29)

OK, čisto na kratko je stvar taka. Bla sem na razgovoru, obvestil naj bi me v par dneh. Ker me niso, sem včeraj kar poklicala. Odgovor je bil čist pozitiven in službo naj bi mela v žepu. So pa spremenil iz nedoločenga časa na 3 leta. To bi še šlo, ampak poklicat bi me moral že včeraj.
Vprašanje, naj še enkrat pokličem? Služba je res fajn v državni upravi, delala bi na projektih (končno bi bla bolj samostojna); zdej delam v računovodstvu in je za :((

kofetek2010 -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 10:01:57)

pokliči, saj če te niso izbrali ti bodo itak povedali ;)

baguSka -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 10:03:41)

Skrajno neresno in neodgovorno od njih. Žalostn res. Poklič sej nimaš zgubit.

nejcko -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 10:05:32)

Jaz imam eno zelo podobno izkušnjo, ki se je končala zelo negativno. Upam, da pri tebi ne bo tako. Tak način kaže samo na neresnost delodajalcev.

*Neja* -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 10:13:57)

Jah, jih je pač treba gnjavit. Izgubit nimaš kaj, lahko samo pridobiš, in to službo, ki si jo želiš. Pa še rima se! :)

Torej: POKLIČI!!!!!!!

:miska::miska::miska:

Anonimen -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 10:23:29)

Tudi jaz bi jih na tvojem mestu še enkrat poklicala- saj nimaš nič za izgubiti.

lp

Nina

ma-ja -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 10:30:22)

Punce, hvala za nsvet. Kar ne morem verjet, ampak služba je moja:sloncek::sloncek::sloncek:. Sicer bo še malo trajalo, ker so dal narobe razpis ven in je treba vse uradno naredit...
To mi je pa čist OK, da dobim še cel regres in grem na dopust in pol začnem na novo.

Joj, res hvala!!!:bravo:

kofetek2010 -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 10:31:08)

no vidiš in petek je še lepši :)-

brbra -> Spet služba - pomoč! (27.5.2005 16:40:54)

Ja bravo:bravo:
Mi je tako fajn prebrat, da vsaj komu uspe službo najdt:bravo::bravo:
Meni se zdi da es kar nekaj v prazno prijavljam:((ko nisem iskala se mi je zdelo da je dela v mojo smer full sedaj pa nikjer nič:(
Pa sej bo boljše:)

Stran: [1]