Da spet mal zatezim :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:48:16)

Skratka o trmi in histeriji sem se ze razpisala...zdej mam pa drug problem...v bistvu se vlece ze kar lep cas,s tem da so vmes obdobja ko gre na bolje...skratka kje je problem...tamal mi spet tretji dan nic noce jest..vcer je recimo pojedu clo en jogurt pa tri piskotke...kar je ze ful velik...edino kar ga resuje je,da ful pije...zacel je vidno hujsat...ne vem kaj naj naredim...poskusla bom spet mal presaltat na flaso...ampak problem je,ker tamal kaze lakoto,ko mu pa ponudimo za jest se konca...jest sem z zivci ze cist na koncu...ne vem kako naj ustrezem temu nasemu pobalinu....posebej zanj pripravljam vec razlicnih menijev v upanju da bo vsaj mal zaleglo...nimam vec idej...dejte me mal potolazt :((:((:((

tinatona -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:51:25)

Pridta k men na kosilo :);););) ... Mrbit bo pa pomagala sprememba okolja.

LP Tina :rozica:

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:51:54)

Teja, a on noče, al ne more?

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:52:03)

Smo ze menjal okolje...ne pomaga nic :((

ZARA -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:56:16)

OH...:(
Vedno me je strah tvojih postov,ker vem da se ti spet nekej groznega dogaja...hudo je gledat svojega otroka če ne je!!
Teja a Maj nima več flaše?
Kaj pa najraje je??

kofetek2010 -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:56:22)

se to dogaja odkar hodiš na šiht :zmeden2:
mi nismo imeli nikoli teh problemov, naš je bil zmeraj lačen in bi samo jedel :(

Teni_ -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:56:54)

Teja sva na istem. Samo, da naša Teja niti lakote ne kaže in bi lahko bila cel dan brez hrane.

Smo pa bili včeraj presenečeni, ker je ogromno pojedla. Včasih pride kak tak dan, samo kaj, ko je to mogoče 1X na mesec. Drugače pa nič. Ji dam juhico, 2 ali pa3 žličke, pa ni šanse, da bi še usta odprla. Ji daš krompir, je enako. Tako, da za kosilo poje toliko kot sem napisala.

Pa še od enega leta se je v treh mesecih zredila samo 100g, zrastla pa kar nekaj. Upam, da bo zdaj kaj boljše, ko imamo posvetovalnico drug mesec.

Vse ji je v pasu preveliko. Vse ji dol leze, jaz pa sem skoraj obupana, ko noče nič jest. Sicer se tolažim, da bo že jedla, če bo lačna in je ne silim. Pa tudi full suhica ni. Pa vseeno.

No, zdaj pa sem se še jaz izpovedala. Teja, žal ti ne vem povedat, kaj naredit, ampak, da vidiš, da imamo mi tudi eno takšno doma.

LP,
Mojca:nosecka:

AnBan -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:57:36)

Oj Teja...a še vedno nič boljš?...pri našem zaleže animacija...tud pomislit ne smem kaj vse mu dam v roke k mu drugač ne bi...vse, samo da lepo sedi in poje...če mu ne dam nič, se kar stran obrača in piha in se trma...tko pa dobi od telefona do skrinjice z nakitom, pa pokrovko in žlico...in jaz pol hitim dajat v usta...ko je enkrat prišla teta se je zmrdvala:hudicek:...ja pr nas pa ni blo tko...sem ji rekla, ja kako je pa pol blo...ja smo jim flašo dal pa je bil mir...pol je pa omenla, da so otroc jedli po žlic šele pr dveh letih....v glavnem za našega je vsak grižljaj pomemben in me prav nič ne briga kaj si razne tetnce mislijo...jaz mu bom dala karkoli tud če pokvar (prejšnji teden mi je tamalo uro razsu:)-)...sam da bo jedu

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:58:09)

Zdej kaj rad je..trenutno nic...flaso je zavracal ze pri 4m...edino za caj jo se ima...kriza je res...se trudis,kuhas,poskusas vse zivo pa nic...vidno hujsa tamal mulc:((

pupika -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:58:22)

Teja meni se vidva prav smilita. Vem kako je to hudo. Pri mojem nečaku je bilo enkrat isto, samo pri njemu so bile krive afte. Ko je bil tako lačen pa žejen, da bi rad jedel, potem je pa dal kaj v usta, pa ni mogel jest in je bilo grozno, vse je metal po tleh, flašo, pa še jokal se je tako, da se je meni srce trgalo.

Pelji ga k zdravniku pokazat.

Teni_ -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:59:03)

AnBan, vidiš, pri nas še stvari v rokah ne pomagajo najbolj.

Joj, kako je bila flaška fajn, takrat je še kar nekaj jedla, pa vsaj vedela sem koliko poje.

LP,
Mojca:nosecka:

.ču -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 9:59:39)

Evo,še ena s tem problemom skuham glih samo za ta malga(zase ponavad ne pacam)in noče jest:(al pa odpira usta in pluva ven...so mi kr solze začele lit včerej...
Pa še pije tko slabo,da je groza...
Dons mava spet kontrolo in po moje je pr nas to zato k je bolan in ma ek kup te sluzi v grlu,ki ga moti..
Poj pa še tale vročine in te temperaturne spremembe:grrr:ki še na nas ta velke bl slabo uplivajo,kaj šele na ta male(no,vsaj name)in poj ni čudn,da je tko...

Pa po moje je tle prisoten še en problem,da mamo me mamice v glavah,da more imet otrok tolk in tolk obrokov in kr same določamo količino,ki jo MORJO pojest....in poj če ne pojejo se žremo,sekiramo in živciramo,da je joj...v resnici pa trpijo samo naši živci,spermenit in prisilit tko al tko nč ne mormo...

Teja,spet ne vem,če sm ti sploh kej pomagala:(samo jes mislm,da je pri Maju res kriva vročina in mu pač ne paše,ponudi mu vsaj,da bo čim več pil,al pa sadje v teh dneh ponavad najbl paše...

Lp:rozica:

muki1 -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:00:01)

Jaz imam tudi podobne probleme, Neža včasih noče jesti, jaz sicer še dojim, tako da vsaj nekaj zaužije. ponavdi jo ,,dobim na finto,, tako, da se sama bašem s hrano in se delam kot da ji ne bom ponudila,potem se ji pa pocedijo sline in misleč da si je sama nekaj zrihtala potem malo poje. Drugače pa lahko kuham karkoli in nič ne dobim v njo.

ZARA -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:00:01)

Afte??

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:02:23)

Nic vec ne pomaga...niti animacija nic...sej ne recem sej je bil zmer bolj nejesc...sam zdej pa res zavraca vse zivo...pa vem da je lacen..tud ponoc se zbuja zarad tega k je lacen..dons ponoc je pojedu se 150ml cokolesnika v flasi seveda...tko da se resno sprasujem,ce tamal ne more jest? Ker lacen je vidno,sam ko bi blo treba jest pa zacne kricat...nimam pojma kaj narest...

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:03:30)

Ne aft nima..je babi pocekirala...pa sej drgac je zivahen in mu na pogled nc ne manjka..sam en jogurt za cel dan? :zmeden:

AnBan -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:04:13)

ZARA - To so une zoprne pikce v ustih, ki se razširijo po celi ustni votli in pečejo ko vrag...jaz sem se jih nalezla od Leona, ko sem bila noseča za Erika in so pol še okrog tega paniko zganal.

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:04:31)

Pa pejta še enkrat mal pogledat tiste zelene učke :love: škodit nima kaj, ti boš pa pomirjena ;)

Ajsha -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:06:17)

A si poskusila tako, da bi SAM kaj jedel - recimo, da mu ti daš na žličko, on si jo v usta nese, ali pa koščke kakšne kalorične zadeve - recimo sira - narežeš in pred njega postaviš. Mogoče bi bil pa rad "velik" in sam jedel?

LP

muki1 -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:06:42)

nazadnje boš res morala k zdravniku, mogoče ga pa res kaj boli.Ali pa ti vsaj kakšne vitaminčke predpišejo, saj bo vse bolezni pobral če nebo jedel. Oh ti naši sončki so včasih res za znoret. Kaj pa če bi skupaj hranila kakšnega medvedka ali lutko, meni je to že dvakrat uspelo, da sem dobila v njo po tri žličke hrane.
Štejem za uspeh:grrr:
lep pozdrav

ZARA -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:07:11)

Hvala za razlago AnBan...
Ja teja pejd še 1x zatežit,ker tkole res ne more bit neki ok...

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:07:44)

Kaj pa tist Pikovit sirup, ki je tudi za večanje apetita še je? A ni takrat malo pomagalo :zmeden2:

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:08:55)

Ja sej apetit ma...sam jest pomoje ne more?:zmeden:

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:13:11)

Pol pa k dohtarju, pa naj pogledajo zakaj ne. Pa ne preveč odlašat.

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:15:12)

Ja sem sprasvala dohtarco pa prav da ce je drgac ok pa zivahen da ni panike...da ce pije da je ok :zmeden2:...mene pa skrbi ko :hudicek:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>