Da spet mal zatezim :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

baguSka -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:15:40)

Ojoj a spet!?:zmeden:

No jst ne poznam odgovora ker nimam še teh izkušn. Lahko pa ti povem da od moje prjatlce tamala tud ni hotla jest nč po žlički al pa za mizo.. Ji pa zdej med igranjem daje v roko hrenovko in jo gloda. Vsaj neki poje!

Jst upam da se čimprej vse uredi.:rozica:

Erdbeere -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:16:24)

Jest bi ga tudi k zdravniku peljala....ker kadar Teja noče par dni jesti je vedno kaj narobe...nazadnje sva imeli ademovirusno angino al neki tazga.....še prej pa uroinfekt...naj mu malo kri pregledajo pa vodo....ma ni hudič da ne bodo ničesar našli, ker kr tko pa tud ne more bit, da če je lačen noče jest...

aja kaj pa če bi mu kakšen pomfri spekla....to pri nas pali kdaj pa kdaj :zmeden2:

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:16:50)

teja, jaz bi vztrajala, da ga pregledajo. Povej pač da te zelo skrbi in da prosiš, da ga orng pregledajo. Druge ni, brezeveze tle neki tuhtat pa ugibat...

baguSka -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:17:23)

Aja stara je pa isto kot tvoj Maj. No mesec mlajša.
Sm pa tud jst slišala da dohtarji ne delajo panike
dokler so tamali živahni in tko..:zmeden2:

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:18:27)

Živahni že, samo kaj, če pa mali hujša...to pa ni dobro.

Erdbeere -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:20:01)

Teja mene so tud zadnjič ful napizdili kaj jo sploh vozim, da je ččist dobra in da nej kr počakava da bo najin zdravnik delu pa nej ne hodva k dežurnemu (petek popoldan) pol so ji pa za vsak slučaj kri pregledal, so pa skor dol padl k je mela tok slabe izvide...so rekl da izvrstno zgleda kokr je bolana :zmeden2:

baguSka -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:21:12)

teja ti kr vztraji in ga pel - boš najboljš nardila pa najbl mirn boš spala če ga pregledajo in boš vedla da si vse nardila

.ču -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:21:54)

Al bina,tud moj:duda:je ful skoz živahen,pa tolk bolan...
In glih to prav naš pediater,da je lahko zlo varljivo:(....ker se mogoče kakšne neprijeta zadeva tko skrije in jo je težje odkrit..

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:22:33)

No evo, teja še dve potrdili...ti ga kar pel, pa naj ga pregledajo, zato so tam, mater :hudicek:

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:22:34)

Pikacu...sem ne vem gotov sem spregledala..kaj pa je tvojemu pikcu?

.ču -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:24:50)

Bronhitis,bronhitis,bronhitis,...non stop
Zdej ma že dve pumpci(ne pupici)z različnimi zdravili na osem ur...
Se mi tud že pošten meša...

kofetek2010 -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:26:55)

naš je tud imel bronhitise (v začetku zime in v začetku pomladi), ampak so se pri 6 letih nehali ;)

dory -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:27:02)

o matr zdej ste me pa prestrasle..u glavnem dejstvo je,da ni normaln,da morm pr 13m descu presaltat nazaj na flaso :zmeden:...pa da mam tok za opravt ze pr jogurtu...se babi dobim,da mi poroca,ce je dons ze kej jedu pol grem pa v akcijo...:(

Anonimen -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:27:49)

Ttttttttttooooooooooooooo, akcija :bravo:

.ču -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:28:52)

...joj:((jana73 ne me strašit,jes do šestga leta to ne bom zdržala,a ni druge varjante,da se to prej poštima:zmeden2:.....

Erdbeere -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:28:58)

Ti kr pejt...pa dobr opravta :bravo:

AnBan -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:29:49)

Ja Teja..še najboljš da ga pelješ...pa naj ugotovijo zakaj revčk ne more jest...pa vztrajaj...no pa pesti bomo tud vsi tle držal

AnBan -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:30:52)

Pikaču...eni moji kolegici je pomagalo edino to, da so se na morje preselili!

.ču -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:33:24)

AnBan,si mi pa dala za razmišlat:zmeden:

baguSka -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 10:58:47)

sam morski zrak res pomaga - in za astmo in za vse

piščanc -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 11:00:18)

naša princesa tud ni jedla kej preveč, no sej še zdej ploskamo, če brez pregovarjanja poje kosilo

ampak pri nas so bli krivi zobki, ki so rasli od enega do dveh let, najhuje je bilo na morju, pri letu in pol, ko smo jedli zvezdice iz juhe po eno in eno

zrasla je, bolana ni preveč, če pa mene vprašaš je pa najbolj pomagal vrtec :zmeden: (šla je pri 18 mesecih), ker je tam drugačno okolje, pa drugi ljudje in seveda nobene animacije, tam pa lepo je od začetka

baguSka -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 11:06:58)

ja jst sm tud pomoje tm do enga 5.leta še vedno juho grizla :zmeden:

ZARA -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 11:07:36)

ja, že na sliki si čudna...

Mitalata -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 11:37:06)

Jaz sem imela podobno izkušnjo. dvakrat pri istem sinu.
Prvič ko je bil star malo več kot devet ali deset mesecev in je bil tak čas kot zdaj - začela se je vročina,mulc pa je nehal jest. Nič "uporabnega" nisem spravila vanj, edino pil je pa ogromno. Ker je bil bolj debelušen in zdrav, se nisem dolgo sekirala. Kako že gre tisto: pri polni mizi še nihče ni od lakote umrl. Tek se je vrnil sam od sebe po nekaj tednih, mulc ni niti shujšal kaj dosti.
Drugič pa je bilo čez eno leto. Popil je ogromne količine mleka. Tudi več kot liter na dan. In sem ugotovila, da ko je lačen reče za mleko in popije celo flaško ali dve. Ta problem smo rešili tako, da mu mleko dajemo samo še iz kozarca, tako ga nikoli ne spije v toliko. In apetit se je spet vrnil.

Jaz bi ti svetovala, da ga ne sili in se ne sekiraj. Če ti pokaže da je lačen mu daj kako sadje, ki ga ima rad v roko. Brez zelenjave, krompirja in mesa bo lahko zdržal.

Veliko sreče !

piščanc -> Da spet mal zatezim :) (27.5.2005 11:48:27)

če ti kaj pomaga je naša v tem času najraje jedla makarončke in njoke, kkašna mesna omaka ali samo drobtine, vendar je meso vedno ostalo na krožniku

pri nas je tud polenta (na majhne koščke naribaan) zažgala, da je iskala ribice v mleku :)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>