gia15
|
kako to,da se tko pozno kopate??? pa kako to,da je ne daš spat?? zakaj se je zdej zbudila??? zdej sm kot ti,ko postawljaš tolko wprašanj na 1X Mi se vedno kopamo ob taki uri, poleti še bolj pozno, ker smo bili vedno do poznega zunaj... Zjutraj pa jo redkokdaj kopam. In mi bolj paše, da jo dam bolj pozno spat, da zjutraj ni pokonci že ob kakšni 5h ! In pali... zaenkrat pred 7h - 8h nisva še ustali. Kar je pa najbolj pomembno, tudi njej tako ustreza. Prej noče in noče zaspat za noč... tako da imava zaenkrat takšen ritem: zjutraj po njenem zajtrku na joški, umivanje, preoblačenje, potem jaz zajtrkujem, malo pospraviva, grem pod tuš, potem je malico (spet na joški), previjanje in greva ven. Takrat vedno spi (tudi do tri ure - to je max.). včasih sva zunaj dlje, včasih manj; odvisno, če imava že kaj na pol pripravljeno za kosilo ali pa če morava vse sami skuhat. Potem jeva kosilo (to traja), potem spet previjanje, oblačenje in gre s tatijem ven popoldne, ko ta pride iz službe (hvala za delovnik od 6h do 14h ) in vedno je že tema, ko se vrneta. Tudi takrat zunaj spi in potem zdrži budna do poznega. Če ne gremo ven, je ponavadi kažin; se mora njej VEDNO kaj dogajat (bomo naročili klovna, ko se nam do konca zrola ) in tudi v stanovanju nikoli ne spi toliko čez dan kot spi zunaj v vozičku na zraku (aja, če vozimo po gozdnih potem in makadamu zaspi prej kot pri vožnji po asvaltu ). Upam, da sem bila dovolj izčrpna, Belen! Brez zamere! Kako pa kaj pri vas??? Katero hrano, kašice dajete svojim , ko ste zunaj? Frutek, Hipp, kaj drugega...?
|