|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
8.12.2009 19:41:18   
BIA79
Belen, kdo dostavlja cheeseburgerje na dom???

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
8.12.2009 19:52:53   
Belen
exstra pizza pod stadionom.... meni so full fini user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
8.12.2009 20:01:29   
BIA79
Dobro da vem :) Te informacije so zlata vredne, ko te prime kakšna volja ;)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
8.12.2009 20:02:12   
saruška
dober večer, punce!

kako ste kej? vaše user posted image že spijo? mi se zdej borimo...

belen, ti vedno delaš gušte s to hrano, če ne tu pa na FB... in ko te človek bere, rata lačen user posted image ... jst bi tudi cheeseburger user posted image ...

gia15, ti si pa prava zakladnica vprašanj... škoda ki ni naše stare mame da bi nam dala nam "manj izkušenim" kakšen nasvet user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
8.12.2009 20:08:12   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

belen, ti vedno delaš gušte s to hrano, če ne tu pa na FB... in ko te človek bere, rata lačen user posted image ... jst bi tudi cheeseburger user posted image ...

hehe, je treba "uzdržewat težo" ki sm si jo s težawo nabrala zadnje 1,5 leto user posted image user posted image user posted image     user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
8.12.2009 20:11:08   
BIA79
Pa še to...ma zakaj vsem rastejo zobi razen nas...hahhaa

Ja res Saruška, Momacus nas je zapustila zadnje dni...user posted image  noče več delit svoje sagezze z nami...user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
8.12.2009 20:12:59   
Belen
mi niti nimamo še zobow.... user posted image user posted image user posted image

ena ki je rodila 4t ZA mano, ima njena punčka že 4 zobke.... user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
8.12.2009 20:13:14   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

hehe, je treba "uzdržewat težo" ki sm si jo s težawo nabrala zadnje 1,5 leto user posted image user posted image user posted image     user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

jst pa je nebi, samo nekako mi ne uspeva da bi se je znebila user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
8.12.2009 20:19:42   
Belen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

jst pa je nebi, samo nekako mi ne uspeva da bi se je znebila user posted image user posted image user posted image ...

sej js se stem tolažim.... ah še dec.sm rekla....in pole se morem mal sprawit w red ..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
8.12.2009 20:28:01   
saruška

ooooo mater... kot da bi sebe poslušala user posted image user posted image user posted image user posted image .... še prazniki grejo mimo, pol pa začnem user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil saruška -- 8.12.2009 20:29:36 >

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
8.12.2009 20:35:14   
BIA79
Ma boš vidla, da boste prali zobe pred nami...

Kar se tiče teže pa no komet...se začnem pogovarjat o tem januarja :):) Meni je bolj problem tistih 10kg, ki so se prikazale na tehnici preden sem zanosila hahahah

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
8.12.2009 20:36:58   
gia15
Moj user posted image  se je že naspal (je spala pol ure), bo mogoče šla prej spat danes in se gremo počasi kopat.

Najinega obiska pri mojih pa je najbolj vesel moj, ker je potem par dni sam doma in ima popoldneve samo zase! Kako mu zavidam...user posted image  Je pa v soboto prvič (po sedmih mesecih!!!) sam pazil najinega user posted image  skoraj tri ure, da sem si lahko privoščila šoping. Mi je bilo prav čudno, da ni bilo treba iskat previjalnice pa dojit... In moram priznat, da nisem niti toliko uživala, sem večino časa mislila na mojo user posted image .

Saruška: pošlji ma na ZS svoj profil na FB pa ti pošljem fotko mojega...ga sigurno poznašuser posted image user posted image !

In še nekaj; kaj je GF???

Aja, moja ima pa dva zobka spodaj, sta zrasla v šestem mesecu in me je že parkrat močno vgriznila pri dojenju!user posted image  mali!user posted image  

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.12.2009 20:42:47   
saruška
eko gia15, imaš ZS... Aja, Gf je pa grande fratello...

bia79, jst bi tudi mogla 10 kil skinit, ma gre takoooooo počasi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.12.2009 20:46:18   
saruška

eko gia15, imaš ZS...

klikni pa te potrdim na FB

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.12.2009 20:49:28   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: gia15

Moj user posted image  se je že naspal (je spala pol ure), bo mogoče šla prej spat danes in se gremo počasi kopat.

kako to,da se tko pozno kopate??? pa kako to,da je ne daš spat?? zakaj se je zdej zbudila??? zdej sm kot ti,ko postawljaš tolko wprašanj na 1X user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.12.2009 20:57:47   
momacus
čer. eko me user posted image
kako ste pupe, vidim da pridno čakulaste, pa pol ni čudno da je dež user posted image
alora kar se tiče kopanja ,mi to delamo 2x teden, papamo pa itak sadje sezonsko (jabolka, slive, kaki,banano,fige) in zelenjavo(korenček, blitva,koleraba,krompir,cvetača, brokoli) pa zajčka in jančka pa ajdo , proso, riž, koruzo.
včeraj je Gašper ugotovil zakaj ima zobke user posted image je gledal Tjaša kako je jabolko in je začel še on delat tako kot da grize ha ha ha je bil prav smešen user posted image danes sm mu dal par koščkov zdrobljenega piškota in je tako grizu user posted image

ej pupe kaj je katera kje vidla da bi meli pihan riž brez soli al sladkorja ?

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.12.2009 20:58:48   
BIA79
Saruška, pri tebi gre počasi pri meni sploh ne gre hahaha

Belen...ti in tvoj cheeseburger...jutri vem kaj bo za večerjo :)

Danes imam romantični večer z likalnikom in dr.housom...kdo ve, če mi bo uspelo končat...volje prav ni...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.12.2009 21:03:23   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Saruška, pri tebi gre počasi pri meni sploh ne gre hahaha

Belen...ti in tvoj cheeseburger...jutri vem kaj bo za večerjo :)

Danes imam romantični večer z likalnikom in dr.housom...kdo ve, če mi bo uspelo končat...volje prav ni...

počasi gre, samo zdej za praznike se bo ustavlo oz. najbrž šlo gor user posted image user posted image ...

si pa pridna da se ti da likat u tej uri, sovražim tistega ki si je izmislil likalnik, sigurno je bil moški user posted image !!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.12.2009 21:17:21   
BIA79
Mah...hvala bogu da je likalnik (si predstavljaš da bi morali dajat notri oglje kot enkrat hehehe...ma lahko bi izmislili enega ki lika sam :)

Še dobro da je Božič samo 1x na leto ;)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.12.2009 21:24:26   
saruška
jst sem že predlagala doma da bi nabavli enega hišnega pomočnika, ki bi tudi kej polikal, ma ni blo sprejeto user posted image ...

nič punce, uživajte še naprej, jst sem koma in grem spat...  nočkouser posted image ...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
9.12.2009 1:23:07   
gia15
kako to,da se tko pozno kopate??? pa kako to,da je ne daš spat?? zakaj se je zdej zbudila??? zdej sm kot ti,ko postawljaš tolko wprašanj na 1X

Mi se vedno kopamo ob taki uri, poleti še bolj pozno, ker smo bili vedno do poznega zunaj... Zjutraj pa jo redkokdaj kopam. In mi bolj paše, da jo dam bolj pozno spat, da zjutraj ni pokonci že ob kakšni 5huser posted image user posted image ! In pali... zaenkrat pred 7h - 8h nisva še ustali.user posted image  Kar je pa najbolj pomembno, tudi njej tako ustreza. Prej noče in noče zaspat za noč... tako da imava zaenkrat takšen ritem: zjutraj po njenem zajtrku na joški, umivanje, preoblačenje, potem jaz zajtrkujem, malo pospraviva, grem pod tuš, potem user posted image  je malico (spet na joški), previjanje in greva ven. Takrat vedno spi (tudi do tri ure - to je max.). včasih sva zunaj dlje, včasih manj; odvisno, če imava že kaj na pol pripravljeno za kosilo ali pa če morava vse sami skuhat. Potem jeva kosilo (to traja), potem spet previjanje, oblačenje in gre user posted image  s tatijem ven popoldne, ko ta pride iz službe (hvala za delovnik od 6h do 14huser posted image ) in vedno je že tema, ko se vrneta. Tudi takrat zunaj spi in potem zdrži budna do poznega. Če ne gremo ven, je ponavadi kažin; se mora njej VEDNO kaj dogajat (bomo naročili klovna, ko se nam do konca zrolauser posted image user posted image ) in tudi v stanovanju nikoli ne spi toliko čez dan kot spi zunaj v vozičku na zraku (aja, če vozimo po gozdnih potem in makadamu zaspi prej kot pri vožnji po asvaltuuser posted image user posted image ). Upam, da sem bila dovolj izčrpna, Belen!user posted image user posted image user posted image  Brez zamere! Kako pa kaj pri vas???user posted image

Katero hrano, kašice dajete svojim user posted image , ko ste zunaj? Frutek, Hipp, kaj drugega...?

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
9.12.2009 7:16:37   
Belen
jutro pupe,
js že pijem user posted image , dans sm tako slaba spala, pa še one so se non stop neki zbujale.... joj ta duda,sej ne weš al je boljpše jo imet ali ne user posted image user posted image

gia...no naš dan poteka nekje kot twoj, s tem da gremo ob 19h spat (weč ne zdržita) pa spita wseeno do 6.30-8h...odwisno.... user posted image
aja popoldan pa naš tata jih ne wozi wen, če gremo-gremo skupaj, ki če ne se itak mai ne widimo,ki non stop dela (weekend tudi)..... in to je to...wečina smo zunaj že od malega, sm jih tako nawadila....kr eni otroci ne marajo w wozičkih in majo mame celo štalo.... user posted image user posted image user posted image

nič grem se mal umit in tamale že čebljajo tam w dnewni... user posted image

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
9.12.2009 10:06:08   
BIA79
Kar se tiče hrane, Klari vedno vse pripravim sama. Kadar je možnost kje pogret, ko gremo ven, tudi skuham sama, drugače pride kakšen frutek ali hippov izdelek prav. Sam kaj ko moreš vse prebrat kaj je notri, ker veliko hran je tudi soljenih...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.12.2009 10:08:40   
BIA79
Pa še to Gia srečna, ker ti toliko spi. Klara sploh ne zaspi v vozičku, če ni njena ura. Pa je lahko asfalt, makadam :) Je preveč vse zanimivo zunaj za spat...Pa tudi ji ni zanimivo bit toliko časa v vozičku, ker je omejena pri "gibanju"...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.12.2009 10:26:11   
nena30
No da vas še jaz malo pozdravim!
Lepo da se je prikazalo sonce, da ne bomo samo not čepel.
Ah, je tak tempo v življenju in službe zavzamejo večji del dneva. Moj pa vstaja sredi noči in potem čez dan spi. No vseeno je malo več doma, ker je 2. lužbo pustu. Sva se pa z Liso navadle bit same in kar dobro shajavauser posted image user posted image user posted image . Pred dvema dnevoma sem napisala cel roman, pa nikakor ni šlo naprej. Ne vem a mi rač. zeza al so ble kake motnje na RR. Učer je pa FB zezal.
Lisa je že 2 dni jokcasta, pa sam cartala bi se in nekaj ne redko sračka. Jest mislim, da bodo zobki. Hvala bogu, da gremo dans ven, ker me že roke bolijo od pestovanjauser posted image user posted image user posted image .
Ja kile so pa problem. Men je šlo po porodu 14kg takoj dol. Pa zdaj? Je že 2 kg plusa. Mah jest se nit ne sekirem preveč. Kaj češ, ko pa ni lepšega na svetu, k dobr papatuser posted image user posted image user posted image
Lisa se kopa vsak dan.No, tolk rada čofota, da ji vodo naštimam vsak večer pred spanjem. Z milom jo pa umijem vsak 3. dan. Obraz in ritko samo z vodo. Ja roke pa umijemo večkrat kar nad lijakom. Kaj ve po vsaki menjavi plenice mažete rit? Jest sam pred spanjem, ker je celo noč v isti plenici!!
Lisa gre spat ob 19h, več ne zdrži. Budnica pa okoli 7h. Čez dan ima pa turbo spančke. Take po 15 min- 30min.
Zaupajte mi kako pripravite rižek, ajdo, polento za bebice.
Mi jemo jabuk, hruško,banano pluva ven, krompir tudi. Sem ji pa skuhala 2x riž, dodala malo mleka in pretlačla z vilco. Kar neznam se pripravit....user posted image evo že kliče po jabolčni čežaniuser posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.