|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
4.12.2009 21:30:36   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

on je šel na svojo s svojo postajo, mi pa imamo svojo 19. ...delava hvalabogu na različnih postajah... danes se lahko delajo pi****je po kopru, ki so vsi na fešti user posted image ...

aaaaaaaaa....takoj si mogla powedat...nism wedla da imate to po postajah....user posted image user posted image itak...že ki was je tolkoooo...pinjaw user posted image user posted image user posted image

danes??? ben itak dežuje,tako da tako in tako ne bi ustawljali.....brez weze user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.12.2009 21:32:46   
saruška
ja samo zaradi dežja pa je full prometnih... ah sej ni nikoli mira!

kje so pa vse ostale punce? tudi po kakih feštah al so samo lene pa ne pridejo nič pozdravit user posted image ?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.12.2009 21:34:29   
Belen
nimajo časa....nimajo wsi tako pridnih otrok kot medwe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.da ne bo kera užaljena user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.12.2009 21:37:44   
saruška
user posted image user posted image user posted image user posted image ...

al pa imajo drugo bolj pametno delo z možeki user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.12.2009 21:40:04   
Belen
uffffffffff.... sm že pozabla.....kaj je že to??? neki za jest al kaj ????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.12.2009 21:41:01   
Anonimen
mi se štimamo na kavču in uživamo v miru dokler naš priden mišek spančka. user posted image

lahko noč

(odgovor članu Belen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.12.2009 21:41:58   
saruška
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

uffffffffff.... sm že pozabla.....kaj je že to??? neki za jest al kaj ????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja baje, neki takega...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.12.2009 21:43:51   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

mi se štimamo na kavču in uživamo v miru dokler naš priden mišek spančka. user posted image

lahko noč

super,saj nekdo.... js pa zwečer,ko moj dela,sm na rač al pa spim SAMA na kawču in z enim uhom poslušam če se bo ŠPIJA (varuška) užgala.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.12.2009 21:45:41   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

user posted image user posted image user posted image user posted image ja baje, neki takega...

kako se reče: nekada-biće bolje..... user posted image user posted image user posted image

saruška....užiwaj....
pupe,lepo se imejte, wse,tudi une ki nas berete,pa nič ne napišete... user posted image user posted image

user posted image noč...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.12.2009 21:49:26   
saruška
sej jst grem tudi samevat na kavč...

ja belen sej bo boljše samo vseeno se ne smemo pritoževat user posted image ...

nočko punce!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.12.2009 21:58:55   
BIA79
Magari, da bi imela bolj pametno delo z možem...on gleda tv, jaz pa se živciram, ker hočem naredit obeske za jelko iz slik od Klare...nekaj jih bom naredila še za moje...in user posted image ...vse gre narobe...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.12.2009 22:29:25   
gia15
Oglas za telovadbo za mamice in user posted image  v Izoli v hoteliu Delfin sem videla v posvetovalnici v Kopru in sem poklicala in baje je ta, katera vodi telovadbo nevrofizioterapevtka. Bova šli poskusno v pon.

Kam hodite kaj z dojenčki na bazen tu na obali, če hodite in ali veste, kje je voda najbolj čista?

In še nekaj; sojino olje je velik alergen in mi ga je pediatrinja odsvetovala, prvo se da repičino in potem olivno (tako je rekla). Na "navodilih" za prehranjevanje dojenčka, ki smo jih dobili v posvetovalnici pa svetujejo sojino olje...user posted image user posted image  In ko sem to rekla pediatrinji se je le ta ful čudila, kao na čigavem zeljniku pa je to zraslo?! Sploh ne preverijo, kaj dajejo  staršem za prebrat, oz. kakšna navodila za pripravo hrane!!!user posted image user posted image

In Belen čestitke za nov avto in srečno in varno vožnjo še z moje strani!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.12.2009 22:31:08   
gia15
Kam hodite kaj z dojenčki na bazen tu na obali, če hodite in ali veste, kje je voda najbolj čista?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.12.2009 22:36:49   
BIA79
V ankaranu v Adriju, je po mojem mnenju ok bazen. Voda se neprestano menjuje, ljudi ni veliko edini minus so majhne garderobe in to da je malo mrzlo v garderobi. Ma mi na plavanju nismo nič dobili, tako da se da...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.12.2009 23:02:52   
gia15
Kako pogosto pa hodite plavat tja Bia?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.12.2009 23:04:11   
gia15
A ve katera, če je kje na obali organizirana vadba za user posted image  v vodi-bazenu?

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.12.2009 9:41:37   
BIA79
Gia,medve s Klaro sva pravkar končale ta plavalni tečaj. Poteka pa v tem bazenu v Adriji. Tečaj je 1x na teden in je 10 ur + ena dodatna. Naslednja runda pa začne po novem letu. Če želiš ti lahko dam kontakt punce, ki to vodi.

Punce, eno vprašanje, mogoče se bo zdelo butasto, ampak moram vprašat. Otroci, ko začnejo z gosto hrano, so potem bolj siti s temi obroki ali ne? Ene mamice mi pravijo da ne, druge da ja. Klara pa itak zajtrk poje, za kosilo so pa borbe, ma če ji ponudiš dojko se vrže nanjo....

Super dan danes...hitro pospravim in dat prat in greva s Klaro en giro...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.12.2009 10:50:00   
nena30
ola punce!!
Mi smo se šli kopat v palas v <<portorož. Tam je malo ljudi in se kar da bit z malčkom. Glede čistoče...nimam pojma.
Učeraj sva se šla z možem cepit proti pandemski gripi. Ni nobenih reakcij, hvala bogu. Sprva sem bla proti. Ampak sem si premislila. Tud obiske smo omejil. Mal sem panična, mogoče celo pretiravam. Boljša preventiva kot kurativa, pravijouser posted image . Res si ne želim, da Lisa kaj stakne!!!!
Momacus ti maš prvorojenca že šolarja. Daj svetuj mi kaj je zanimivo drugorazrednikom. Bratranček ma rojstnio dan pa nimam pojma kaj bi kupila. Ima polno rit vsega in sem res v dilemi. Sem vprašala njegovo mamo pa pravi nič. Sem iskala po trgovini, pa tega nimajouser posted image user posted image user posted image !
Kaj boste kuhale? Mi bomo danes kmečko obarvani. Krompir, tenstana repa in pečenice!!user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.12.2009 12:09:24   
gia15
Ja Bia, pošlji mi prosim kontakt preko ZS. Koliko pa je ta punca strokovno usposobljena za vodenje vadbe v vodi z dojenčki? Koliko vas je bilo v skupini? Kaj pa cena?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
5.12.2009 13:19:40   
saruška
čau punce! ke lepo vreme nas  je zbudilo...

nena30, kaj lahko pridem mimo na kosilo? jaz nimam ideje kaj kuhat in se mi zdi tvoja prav fajn, če pa je že narjeno je pa itak še boljše user posted image !

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
5.12.2009 14:11:12   
Belen
heloooooooow,
eko mene, bli na sprehodu, pupe zdaj spijo,js kuham kosilo.... juhico od wčeraj in ribice..... njamiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

lep weekend user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.12.2009 15:16:23   
saruška
eko še ena ki dela gušte user posted image ...
jst p sem se zdej tako nažrla taščinega peciva, da bom počla... zakaj ne pojest samo en majhen košček namesto 2 velikih user posted image ne,  bednedaj da bi kej ostalo za jutri user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.12.2009 16:40:29   
BIA79
Spet lep dan...še res je, po dežju vedno posije sonce...Klara je danes spet imela piknik (beri hranjenje zunaj v vozičku - več pojemo, manj umažemo in še je ni treba animirat, ker gleda ljudi). Sam čim se skrije sonce za hrib je mraz...počasi bo treba radiatorje prižgat :)

A katera ve, če obstaja kakšen termos za hrano?

Gia, ta ki vodi plavanje, ima opravljen tečaj za to, drugače je po izobrazbi tudi prof.telesne vzgoje, bivša plavalka. Verjami je super punca, vse je vodeno na nivoju.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.12.2009 19:21:17   
Belen
bia..zakaj si nerazpoložen-(A)???? user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
5.12.2009 20:10:27   
BIA79
Belen, ker špendavam šolde...sam pogledam v trgovino in gre 50 eurov...bog ne daj kaj kupit!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.