![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:30:36
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška on je šel na svojo s svojo postajo, mi pa imamo svojo 19. ...delava hvalabogu na različnih postajah... danes se lahko delajo pi****je po kopru, ki so vsi na fešti ... aaaaaaaaa....takoj si mogla powedat...nism wedla da imate to po postajah.... itak...že ki was je tolkoooo...pinjaw danes??? ben itak dežuje,tako da tako in tako ne bi ustawljali.....brez weze
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:32:46
|
|
|
|
saruška
|
ja samo zaradi dežja pa je full prometnih... ah sej ni nikoli mira! kje so pa vse ostale punce? tudi po kakih feštah al so samo lene pa ne pridejo nič pozdravit ?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:34:29
|
|
|
|
Belen
|
nimajo časa....nimajo wsi tako pridnih otrok kot medwe p.s.da ne bo kera užaljena
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:37:44
|
|
|
|
saruška
|
... al pa imajo drugo bolj pametno delo z možeki ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:40:04
|
|
|
|
Belen
|
uffffffffff.... sm že pozabla.....kaj je že to??? neki za jest al kaj ?????
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:41:01
|
|
|
|
Anonimen
|
mi se štimamo na kavču in uživamo v miru dokler naš priden mišek spančka. lahko noč
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:41:58
|
|
|
|
saruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen uffffffffff.... sm že pozabla.....kaj je že to??? neki za jest al kaj ????? ja baje, neki takega...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:43:51
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 mi se štimamo na kavču in uživamo v miru dokler naš priden mišek spančka. lahko noč super,saj nekdo.... js pa zwečer,ko moj dela,sm na rač al pa spim SAMA na kawču in z enim uhom poslušam če se bo ŠPIJA (varuška) užgala....
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:45:41
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saruška IZVIRNO SPOROČILO: Belen uffffffffff.... sm že pozabla.....kaj je že to??? neki za jest al kaj ????? ja baje, neki takega... kako se reče: nekada-biće bolje..... saruška....užiwaj.... pupe,lepo se imejte, wse,tudi une ki nas berete,pa nič ne napišete... noč...
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:49:26
|
|
|
|
saruška
|
sej jst grem tudi samevat na kavč... ja belen sej bo boljše samo vseeno se ne smemo pritoževat ... nočko punce!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 21:58:55
|
|
|
|
BIA79
|
Magari, da bi imela bolj pametno delo z možem...on gleda tv, jaz pa se živciram, ker hočem naredit obeske za jelko iz slik od Klare...nekaj jih bom naredila še za moje...in ...vse gre narobe...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 22:29:25
|
|
|
|
gia15
|
Oglas za telovadbo za mamice in v Izoli v hoteliu Delfin sem videla v posvetovalnici v Kopru in sem poklicala in baje je ta, katera vodi telovadbo nevrofizioterapevtka. Bova šli poskusno v pon. Kam hodite kaj z dojenčki na bazen tu na obali, če hodite in ali veste, kje je voda najbolj čista? In še nekaj; sojino olje je velik alergen in mi ga je pediatrinja odsvetovala, prvo se da repičino in potem olivno (tako je rekla). Na "navodilih" za prehranjevanje dojenčka, ki smo jih dobili v posvetovalnici pa svetujejo sojino olje... In ko sem to rekla pediatrinji se je le ta ful čudila, kao na čigavem zeljniku pa je to zraslo?! Sploh ne preverijo, kaj dajejo staršem za prebrat, oz. kakšna navodila za pripravo hrane!!! In Belen čestitke za nov avto in srečno in varno vožnjo še z moje strani!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 22:31:08
|
|
|
|
gia15
|
Kam hodite kaj z dojenčki na bazen tu na obali, če hodite in ali veste, kje je voda najbolj čista?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 22:36:49
|
|
|
|
BIA79
|
V ankaranu v Adriju, je po mojem mnenju ok bazen. Voda se neprestano menjuje, ljudi ni veliko edini minus so majhne garderobe in to da je malo mrzlo v garderobi. Ma mi na plavanju nismo nič dobili, tako da se da...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 23:02:52
|
|
|
|
gia15
|
Kako pogosto pa hodite plavat tja Bia?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 4.12.2009 23:04:11
|
|
|
|
gia15
|
A ve katera, če je kje na obali organizirana vadba za v vodi-bazenu?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 9:41:37
|
|
|
|
BIA79
|
Gia,medve s Klaro sva pravkar končale ta plavalni tečaj. Poteka pa v tem bazenu v Adriji. Tečaj je 1x na teden in je 10 ur + ena dodatna. Naslednja runda pa začne po novem letu. Če želiš ti lahko dam kontakt punce, ki to vodi. Punce, eno vprašanje, mogoče se bo zdelo butasto, ampak moram vprašat. Otroci, ko začnejo z gosto hrano, so potem bolj siti s temi obroki ali ne? Ene mamice mi pravijo da ne, druge da ja. Klara pa itak zajtrk poje, za kosilo so pa borbe, ma če ji ponudiš dojko se vrže nanjo.... Super dan danes...hitro pospravim in dat prat in greva s Klaro en giro...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 10:50:00
|
|
|
|
nena30
|
ola punce!! Mi smo se šli kopat v palas v <<portorož. Tam je malo ljudi in se kar da bit z malčkom. Glede čistoče...nimam pojma. Učeraj sva se šla z možem cepit proti pandemski gripi. Ni nobenih reakcij, hvala bogu. Sprva sem bla proti. Ampak sem si premislila. Tud obiske smo omejil. Mal sem panična, mogoče celo pretiravam. Boljša preventiva kot kurativa, pravijo . Res si ne želim, da Lisa kaj stakne!!!! Momacus ti maš prvorojenca že šolarja. Daj svetuj mi kaj je zanimivo drugorazrednikom. Bratranček ma rojstnio dan pa nimam pojma kaj bi kupila. Ima polno rit vsega in sem res v dilemi. Sem vprašala njegovo mamo pa pravi nič. Sem iskala po trgovini, pa tega nimajo ! Kaj boste kuhale? Mi bomo danes kmečko obarvani. Krompir, tenstana repa in pečenice!!
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 12:09:24
|
|
|
|
gia15
|
Ja Bia, pošlji mi prosim kontakt preko ZS. Koliko pa je ta punca strokovno usposobljena za vodenje vadbe v vodi z dojenčki? Koliko vas je bilo v skupini? Kaj pa cena?
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 13:19:40
|
|
|
|
saruška
|
čau punce! ke lepo vreme nas je zbudilo... nena30, kaj lahko pridem mimo na kosilo? jaz nimam ideje kaj kuhat in se mi zdi tvoja prav fajn, če pa je že narjeno je pa itak še boljše !
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 14:11:12
|
|
|
|
Belen
|
heloooooooow, eko mene, bli na sprehodu, pupe zdaj spijo,js kuham kosilo.... juhico od wčeraj in ribice..... njamiiiiiiiiiiiiiiiii lep weekend
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 15:16:23
|
|
|
|
saruška
|
eko še ena ki dela gušte ... jst p sem se zdej tako nažrla taščinega peciva, da bom počla... zakaj ne pojest samo en majhen košček namesto 2 velikih ne, bednedaj da bi kej ostalo za jutri ...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 16:40:29
|
|
|
|
BIA79
|
Spet lep dan...še res je, po dežju vedno posije sonce...Klara je danes spet imela piknik (beri hranjenje zunaj v vozičku - več pojemo, manj umažemo in še je ni treba animirat, ker gleda ljudi). Sam čim se skrije sonce za hrib je mraz...počasi bo treba radiatorje prižgat :) A katera ve, če obstaja kakšen termos za hrano? Gia, ta ki vodi plavanje, ima opravljen tečaj za to, drugače je po izobrazbi tudi prof.telesne vzgoje, bivša plavalka. Verjami je super punca, vse je vodeno na nivoju.
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 19:21:17
|
|
|
|
Belen
|
bia..zakaj si nerazpoložen-(A)????
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.12.2009 20:10:27
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, ker špendavam šolde...sam pogledam v trgovino in gre 50 eurov...bog ne daj kaj kupit!!!!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.