Hator
|
Nena30, čestitke!!!! Sem se že spraševala, kaj in kako je s tabo. Verjamem, da komaj čakaš patronažno, tudi mi smo jo. Sem prišla domov že 3.dan in smo bili kar malo zgubljeni. En dan prej so mi pokazali kako previt, pol se pa znajdi. Pa v bolnici niti še nisem vedela, ali imam mleko ali ne, kaj naj zdaj malemu dam... no, popoldne ko smo prišli domov, sem pa dobila tak naval mleka, da je bilo joj. So mi solze tekle, take joške sem mela, bolelo ko.... pol mi jih je pa moj črpal, ker sama nisem mogla. Da ne rečem, da je hotel bti Lukec skz priklopljen, moje bradavice pa čist razbrazdane. Seveda je na joški le nekajkrat močno potegnil, potem pa spal. Posledično, ker je jedel malo, je tudi malo spal in se zbujal na nekaj minut. Hvala bogu nasednji dan za patronažno, da nas je malo razsvetlila Zdaj je kar v redu, jemo na 2-3 ure, oz. ko se zbudi, vsakič ga prej še previjem. Če pa potegne 4 ure, pa ga tudi pustim. Kak teden smo ga tehtali, da smo videli, da lepo pridobiva na teži in sem zdaj pomirjena. Se mi pa zdi, da se začenjajo krčki in to sredi noči, ko sem jaz skoraj koma. Bomo danes, če gre res za krčke, probali najprej s čajem, pol pa bomo vidli...kapljice ipd. V glavnem, Nena30, ne obupat, vse mamo take in drugačne težave, ampak naši otročki so taki sončki, da so vredni vsake neprespane minute. Upam, da se kmalu kaj srečamo. Mi smo ta teden začeli vozičkat po vasi, za vikend pa pridemo na daljši sprehod po KP. Potem pa mamice na plano. Bi vas bilo prav fino spoznat!!!!!
|