|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
9.7.2009 16:22:52   
BIA79
Čestitke Nenauser posted image  Kar se tiče dojenja ne obupat, kot si lahko prebrala nas ima veliko težave, ampak večina jih mine v prvem mesecu...Če pa rabiš kak nasvet smo tu...Same lenčine ti otroci ko je treba jest!

Dopust...o nekem dolgem dopustu ne razmišljamo, ker hmmm..s financami smo bolj na psu, ker moramo uredit par stvari pri hiši..ma kakšen podaljšan vikend smo mislili it v hribe, glih toliko da vidimo kako se bo Klara odzvala na spremembo. Kolegica se je mogla vrnit z dopusta, ker ta mali ni in ni dal mira dokler se niso vrnili domov. Za terme pa upam da bomo šli kasneje, vem da niso glih najbolj zdrave, ampak očka bo čuval Klaro in mama se bo razvajala na kakšni masažiuser posted image ...Pa če greš kam ko ni sezona zna bit tudi luštno...ne vem kaj pravite vi, ampak iz mojih izkušenj imam občutek da je voda veliko bolj čista v termah gor po sloveniji kot npr. pri nas na obali...

Hehe...smo pa šli osebno delat :) Smo se namučili da je uspela slika...tu v Izoli jih ne poležejo, ampak otroka moraš držat, ampak tako da se ti prsti ne vidijo...lahko reč, težje naredit...me je pa kap, ko sem šla na upravno enoto, ker s Klaro nimava enakega naslova, moram imet soglasje očeta za izdelavo dokumenta...poleg tega mi je rekla, da še sreča da sem zaposlena, ker drugače bi izgubila leto delovne dobe, ker "uradno" bi izgledalo da se nisem ukvarjala jaz s Klaro, ampak oče...ma kaj lahko?!?!?! Jutri si grem zamenjat stalni naslov...bom postala Izolanka user posted image  

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.7.2009 17:10:39   
Belen
nena30 čestitke user posted image user posted image user posted image
same babnice w Izoli user posted image ... če js počasi rešujem težawe, jih boš tudi ti z eno pupiko user posted image

bia.... wem ja,da slikanje je cel podwig....js bom še kak mesec počakala,da pikice zrastejo user posted image
p.s. kaj maš čez Izolo???????? user posted image kaj ni lepo zdaj ko si RIBARKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.7.2009 19:54:59   
Hator
Nena30, čestitke!!!! Sem se že spraševala, kaj in kako je s tabo.
Verjamem, da komaj čakaš patronažno, tudi mi smo jo.
Sem prišla domov že 3.dan in smo bili kar malo zgubljeni. En dan prej so mi pokazali kako previt, pol se pa znajdi. Pa v bolnici niti še nisem vedela, ali imam mleko ali ne, kaj naj zdaj malemu dam... no, popoldne ko smo prišli domov, sem pa dobila tak naval mleka, da je bilo joj. So mi solze tekle, take joške sem mela, bolelo ko.... pol mi jih je pa moj črpal, ker sama nisem mogla. Da ne rečem, da je hotel bti Lukec skz priklopljen, moje bradavice pa čist razbrazdane. Seveda je na joški le nekajkrat močno potegnil, potem pa spal. Posledično, ker je jedel malo, je tudi malo spal in se zbujal na nekaj minut. Hvala bogu nasednji dan za patronažno, da nas je malo razsvetlilauser posted image user posted image   Zdaj je kar v redu, jemo na 2-3 ure, oz. ko se zbudi, vsakič ga prej še previjem. Če pa potegne 4 ure, pa ga tudi pustim. Kak teden smo ga tehtali, da smo videli, da lepo pridobiva na teži in sem zdaj pomirjena. Se mi pa zdi, da se začenjajo krčki in to sredi noči, ko sem jaz skoraj koma. Bomo danes, če gre res za krčke, probali najprej s čajem, pol pa bomo vidli...kapljice ipd.

V glavnem, Nena30, ne obupat, vse mamo take in drugačne težave, ampak naši otročki so taki sončki, da so vredni vsake neprespane minute. Upam, da se kmalu kaj srečamo.
Mi smo ta teden začeli vozičkat po vasi, za vikend pa pridemo na daljši sprehod po KP. Potem pa mamice na plano. Bi vas bilo prav fino spoznat!!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.7.2009 20:19:01   
BIA79
Belen se jočem, ker bom morala vse dokumente zamenjat...In ko se bomo preselili spet...pa če se bom poročila spet...ma to ni najhujše...najhuje je to ker se moram it slikat in moraj fotogeničnost...je ni hahaha...

Hator tudi meni je bilo grozno dojit prvi mesec...Sem si mislila kakšen užitek je v tem...ragade sem imela takoj prve dni, no potem sem z nastavkom dojila, ampak ko smo nehali uporabljat nastavek je spet bolelo...potem pa kar naenkrat postane lepo...zanimivo naše telo kako se navadi na vse...in ni lepšega trenutka ko se ti otrok prisesa...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.7.2009 21:55:44   
spetko
dober večer...
da se še jaz oglasim..
sem mamica iz kopra...oz. zdej na novo preseljena v ankaran ampak vseeno iz kopra..:)

rodila sem januarja 2009 in imam 6mesecev starega sončka Tiana..

moja porodna zgodba..glede na to da je prvi porod je bilo dobro..še babica mi je rekla da je to super za prvi porod..
vse skupaj 3ure...2-3 šiva in to je to...tko da...hb nisem imela problemov..

naš mali tudi ni želel sesati na začetku..pa še mleka nisem imela tko da sem stimulirala s črpalko in z velikim vztrajanjem sem dobila mleko šele 15dan ampak še vedno ga ni bilo dovolj da bi ga nahranila tko da smo pol š zraven dodajali...
ampak je pa res neki najlepšega ko se ti otrok prisesa..pa čeprav je to hranjenje al cartanje..

jaz sem uporabljala homeopatske granule ki sem jih kupla v Muggi in so kr pomagale za krče...ker mi smo imeli res hude krče..varianta od 18-2h zjutraj al pa do polnoči..odvisno...pol pa so bili krči čez cel dan in s temi granulami se je malo umirilo da je lahko zaspal in jaz tudi...

za počitnice pa mislim da ni priporočljivo v toplice ker bazeni imajo veliko bakterij...
če bi želela da se kopa v bazenu bi moral ta biti prečiščen posebej za dojenčke...(tako sem brala na netu o temu,ker sem želela tudi jaz iti..)

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.7.2009 9:55:40   
Belen
bia.... SPET POROČILA???? user posted image user posted image je tako zvenelo napisano kot da se boš spet poročila... joke.... user posted image
eja, osebna stane 16.70eur..... neki tazga,sm jo šla js delat + slike...če ti je w pomoč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.7.2009 12:26:10   
BIA79
Evo mene...od danes naprej uradno ribarka :)

Danes ima naša Klara dva meseca...In smo bili pri pediatru...danes smo imeli samo vaganje...imamo 5300g...ma sem iztržla tudi merjenje...me je zanimalo če je naša pupa kaj zrastla, ker prvi mesec ni zrastla nič (pol centimetra). No sedaj smo skoraj dolgi 60 cm :) Z naslednjim pregledom pa začnemo s cepljenji...

Kaj pravite vi o cepljenju proti rota virusu? Je samoplačniško. Cepivo se "pije" (ni inekcija), cepi se dvakrat in odmerek stane 76 eurov...Učinkovitost je 85%? Bomo raziskali :)

Lep dan...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.7.2009 13:30:12   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: nena30

O Ženske sem vas našla!!!
Naša Lisa je prijokala na svet 2.7., 50 cm in 3320g! Porod je bil katastrofa. Smo rojevali od 10- 17.27h! Vmes sem prosila sše za EA..... Mala ni imela pravilno postavljene svoje glavice in se je zataknila. tako so me prerezali do zadka in vakum. Zdravnik me je šival celo večnost in sem ga hecala če mi dela idrijsko čipkouser posted image ! Ja ma ko je EA popustila mi ni bilo več do smeha. Boli za popi.... V ponedeljek sva prišli domov in komaj preživele noč. Takoj zjutraj nazaj v PO. Unetje,valda. Sva bili do danes na ginekološkem.Antibiotiki so končno prijeli In upam da bom kmalu lahko spet sedela na svoji riti. Učeraj mi je z muko celo uspelo it na veliko potrebouser posted image
Drugače pa je Lisa pravi sladkorček.Jutri pride patronažna in jo že težko pričakujem, ker mam 1000 vprašanj. Mi imamo tudi probleme s hranjenjem. Noče nit ne zna vlečt. Umes kar spi... Pa berem da so takovrstne težave kar pogoste. Bo treba vztrajat.
nič. Že težko stojim tu pred računalnikom,...
Pridne bodite in lepo cartajte svoje male!

joj boga piška. kot bi brala svojo prvo porodno zgodbo, s to razliko, da sem se jaz sama cela strgala do anusa in z njim malo vred in se mi je to potem še zagnojilo, da sem mogla pod narkozo...ker je bil sum sepse. vem kako je....groooooooooznooooooooo....drži se

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.7.2009 13:30:53   
Hator
Bia79:  Ja, jaz tud ne vem, kaj s temi cepljenji naredit. Patronažna je rekla, da so plusi in minusi. Cepljenje je le proti nekaterim rotavirusom (podobno kot cepivo proti gripi, lahko se cepiš, pol pa tisto sezono pride drug virus gripe), po drugi strani pa da nekateri pravijo, da boljše, da otrok kako stvar tudi preboli in se mu potem izoblikuje imunski sistem in je pol kao bolj odporen. Zdaj pa bod pameten, kaj naredit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.7.2009 13:34:05   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

nena30 čestitke user posted image user posted image user posted image
same babnice w Izoli user posted image ... če js počasi rešujem težawe, jih boš tudi ti z eno pupiko user posted image

bia.... wem ja,da slikanje je cel podwig....js bom še kak mesec počakala,da pikice zrastejo user posted image
p.s. kaj maš čez Izolo???????? user posted image kaj ni lepo zdaj ko si RIBARKA user posted image user posted image user posted image

mater bo imel moj veliko izbire user posted image user posted image user posted image user posted image

belen...toplice ne sploh...če jih misliš v bazen dajat. ker je ta voda preveč agresivna za njih in je nevarno za otroka...morje ja, termalna voda ne. to mi je razložila ena, ki v toplicah dela...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.7.2009 13:47:48   
mulan
Kaj pa jaz, kaj pa jaz, se lahko pridružim?!? Moji so junij 2006 in oktober 2007, se počutim kot ena starina tuki, ki imate vse mlajše....

Gelde rota pa naša izkušnja:  smo že 2x dali rotavirus čez: enkrat vsi bruhali in driskali (razen sina Tiana, ki je bil cepljen), drugič pa je samo hčerkica bruhala in zakuhala in pristala vsa dehidrirana v bolnici. Tian pa je bil veselo zdrav doma. Ona ni bila cepjena, on ja. Nam je zeloooo pomagalo.
Je pa res, da obstaja več teh trebušnih virusov, ampak tale rota se mi zdi najbolj krut še s tisto dolgo vročino zraven, ki je nikakor ne moreš spravit pod 39.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.7.2009 14:00:22   
amaya
Ja jaz mojega Etienna nisem cepila, ker mi je ful polival in če zbruha cepivo, ga ravno tako plačaš...in on bi ga ziher...Zdaj pa ne vem...verjetno bom, že zaradi tega, ker gre Etienne v vrtec in bo ziher kaj domov prinesel, tako da...

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 37
10.7.2009 14:01:22   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: mulan

Kaj pa jaz, kaj pa jaz, se lahko pridružim?!? Moji so junij 2006 in oktober 2007, se počutim kot ena starina tuki, ki imate vse mlajše....

Gelde rota pa naša izkušnja:  smo že 2x dali rotavirus čez: enkrat vsi bruhali in driskali (razen sina Tiana, ki je bil cepljen), drugič pa je samo hčerkica bruhala in zakuhala in pristala vsa dehidrirana v bolnici. Tian pa je bil veselo zdrav doma. Ona ni bila cepjena, on ja. Nam je zeloooo pomagalo.
Je pa res, da obstaja več teh trebušnih virusov, ampak tale rota se mi zdi najbolj krut še s tisto dolgo vročino zraven, ki je nikakor ne moreš spravit pod 39.... user posted image

midve imava pa enako razliko med dvema piščančkoma user posted image Kako se je obneslo in kako je sedaj?

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.7.2009 14:06:24   
mulan
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ja jaz mojega Etienna nisem cepila, ker mi je ful polival in če zbruha cepivo, ga ravno tako plačaš...in on bi ga ziher...Zdaj pa ne vem...verjetno bom, že zaradi tega, ker gre Etienne v vrtec in bo ziher kaj domov prinesel, tako da...

Mi bi lahko dobili olimpijsko medaljo za polivanje, ampak cepiva vseeno ni polil. Mogoče, ker je bolj gosto od mleka...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 39
10.7.2009 14:09:05   
mulan

midve imava pa enako razliko med dvema piščančkoma user posted image Kako se je obneslo in kako je sedaj?

Bili so hudi dnevi, meseci. Ampak se je vse izplačalo, ko vidiš, kako se zdaj imata rada in se skupaj igrata. Edino tisto kreganje mi gre še malo na user posted image , ko zdaj on že pokvari njeno igro (npr. ona naštima krožnike in šalce svojim igračkam, on pa pride mimo in vse razmeče...).

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 40
10.7.2009 15:41:58   
nena30
Hvala punce!  Vas berem in evo naša štruca je uklopila sireno. Je bila aktivna celo dopoldne tako da verjamem da je sestradana. Torej se gremo borit za mleko.user posted image

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 41
11.7.2009 9:29:46   
Anonimen
Pozdravljena dekleta!

Kako so kaj vaši sončki? Najin sonček je super. Dojenje je steklo od samega začetka, tako da tu nimamo problemov, smo pa imeli plenični izpuščaj zaradi pampersk. Zame je bila taka katastrofa gledat rdečo in ranjeno rito. No, tudi to je šlo mimo. Sedaj uporabljamo pralne plenice s kombinacijo eko plenic iz DM-a.

Ste bile že v Valdoltri? Mi smo dali tudi to čez in ni treba več širokega povijanja.

V enem mesecu je pa zrasel 7 cm in zredil 1300 g. Bomo videli kaj bodo rekli 16., ko imava spet posvetovalnico.

Tudi mi smo že naredili osebno. Nam ga je fotograf poležal. Je prišel tako lep na fotografiji. user posted image

Uživajte še naprej, sedaj pa moram it, ker nam bodo zbrusili parket v Tadei-evi sobi in moram biti na razpolago, če je treba kaj pomagat.

bye bye

(odgovor članu nena30)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
11.7.2009 14:38:34   
Azzurra

Bili so hudi dnevi, meseci. Ampak se je vse izplačalo, ko vidiš, kako se zdaj imata rada in se skupaj igrata. Edino tisto kreganje mi gre še malo na user posted image , ko zdaj on že pokvari njeno igro (npr. ona naštima krožnike in šalce svojim igračkam, on pa pride mimo in vse razmeče...).

ajd ajd, nemoj, sta prav pridna in tian nič ne razmeče, samo se hoče igrat po fantovsko user posted image user posted image user posted image c, c, c se še vedno nisi navadila na fantovske fore user posted image , boš prišla k nam na inštrukcije.

se spomneš, da sem ti na ta dan pred 3 leti poslala sms? user posted image user posted image user posted image
škoda, da vas včeraj ni bilo. sicer je zeblo ko user posted image , je blo pa lepo.

lep pozdrav "starim" in novim mamicam.

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.7.2009 19:14:38   
Hator
Mamice, eno vpr. oz. dveuser posted image user posted image
- a kaj pazite oz. ste nazačetku pazile na prehrano, če ste dojile? Meni je rekla patronažna, da na začetku nobenega sadja (razen kompot)...., pa ne svinjine, tune iz konzerve,... (jaz bi pa tako kak sok iz svežih pomaranč ali pa kako pico s šunko ali prštom)....
- jajček-lupinica: naš otroček ima res komaj dva dobra tedna, ampak vseeno, meni se tako smili, ko ga dam v jajček, je tako sključen tam notri. a se to tud vam dogaja???

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.7.2009 20:35:44   
BIA79
Hator...tudi naša Klara je bila kot pijanček v lupinici,tako da sem ji na začetku podložila glavico (dala brisačko na eno stran, da jo je držala ravno) ampak boš vidla da boste jajček en dva tri napolnili...

Kar se tiče hrane pa je tako...jaz sem se prvi mesec čuvala, ampak potem sem začela jest vsega po malem...sadje jem surovo, seveda se izogibam breskev, citrusov...zelenjavo poskušam počasi (razen paradižnika, ker je močan alergen in tistega kar mene napihuje)...smo ugotovili da Klara ne prebavlja dobro kumar...Tuno pa sem si glih včeraj zvečer privoščila...Meni je patronažna rekla naj jem vsega po malem, poskušat dopoldne nove jedi, da če bo kaj pride ven popoldne...Jaz nisem zasledila nobenih težav (razen s kumarcami)...Vsak otrok je drugačen tako da poskusi, če bo kaj narobe boš vidla (na žalost je tako da otroci plačajo za naš "užitek"). Jaz sem se odločila tako ker me je enostavno pobiralo...Prvi mesec nismo spali nič, mene je zmanjkovalo...kuhana hrana pa ostane brez vitaminov in vseda dobrega kar ima...Mislim da bučk, potem ko neham dojit še doooolgo časa ne bom jedla hahaha

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.7.2009 20:56:21   
saruška
hator:
pa kake koruze, korenčka pa fižola ne... aja, pa zelje...
niti kuhanega ne!
v bistvu kar tebe napihne, bo user posted image še tolko prej...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.7.2009 12:53:46   
mulan
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

ajd ajd, nemoj, sta prav pridna in tian nič ne razmeče, samo se hoče igrat po fantovsko user posted image user posted image user posted image c, c, c se še vedno nisi navadila na fantovske fore user posted image , boš prišla k nam na inštrukcije.

se spomneš, da sem ti na ta dan pred 3 leti poslala sms? user posted image user posted image user posted image
škoda, da vas včeraj ni bilo. sicer je zeblo ko user posted image , je blo pa lepo.

lep pozdrav "starim" in novim mamicam.

A tako zgleda, ko se fantje igrajo?!? Vedno bolj divje je user posted image  .  Sej ne vem več, s čim ga motivirat. Zgleda, da je trenutno njegov cilj v življenju le ta, da naredi Lejo kričečo in tečno...

Ha, ha, a ti si mi poslala sms? Pa je šla moja anonimnost..user posted image  

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.7.2009 13:12:17   
nena30
Hator, mene je tud groza gledat Liso v lupinci. Učeraj sva jo dala na balkon v ležalnik pa se tudi v njem kar zgubi. Danes zjutraj pa je šla gospodična že 2. na sprehod z atijem. Sta bila zunaj skoraj 2 uri. Jest pa na balkonu nohte grizla, da bo vse ok. Saj so šivi že veliko bolje in upam da se jima kmalu pridružim.
Moje mlekarne pa zgleda da bodo šle kar v stečaj. Ko jo samo približam prsim se mala dere, praska... se brani z vsemi šterimi. Z nastavkom je malenkost bolje, ampak cuca bolj kot dudo, namest da bi sesala. Prav mi je hudo....mleka je samo še za par kapljic. Tud pumpa ne potegne. Se mi smili k jo prav mučim. Kaj pravte kolk daleč se splača it!?user posted image
Lep preostanek dneva!

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 48
12.7.2009 14:28:11   
Belen
ciao punce moje... widim da pridno čwekate...
eko nas iz kawice.... no ja..mama pa tata sta pila kawo in brioš, Lija in Naša pa malo čajčka... pa sprehod seweda..... user posted image

hator, js jem wsega po malo, razen kakih stročnic....tudi sweže sadje, tudi paradajz, očitno mojim pupam nič ne škodi.... mogoče zato,ker ne dojim polno in jesta nekje 3 obroke aptamila, 3 obroke mojga.... kolko so pojedle al pojejo waše pri 3 tednih?? mi pojemo na 3-4 ure 70-80ml... kr dosti se mi zdi user posted image

nena30, če ne gre...ne ustrajaj, oz.probaj si sčrpat kot js in dajat po flaški, če ne mleka zmanka.... js jih wsake tolko probam še dat na joško....ampak widim da ni odziwa...pol mućim njih in sebe... še z dwemi, pol lahko cel dan sam tole delam... user posted image user posted image

aja se morem pohwalit ... hehe danes so spale moje rožice od 23h do 5h zjutraj... ne morem werjet, še js sm jih zbudila za papat.... sm mislila da je blo kej narobe, ker ponawadi je alarm že med 2-3h user posted image
user posted image user posted image

nič lepo nedeljo, mi gremo popoldne na piknik

papauser posted image

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 49
12.7.2009 15:04:01   
Hator
Nena30 - jaz pa bi na tvojem mestu še vztrajala. Če mala ne potegne, jo kljub temu vsakič pristavi in poskušaj, nato pa mleko črpaj. Jaz sem ga na začetku črpala po vsakem dojenju, torej na vsaki 2 uri in to po kake pol ure. Na začetku je vedno trajalo kar nekaj minut preden je sploh začelo teči, bolelo pa tako, da bi tulila. Samo se je splačalo. Zdaj si črpam samo še po potrebi. Pri dojenju pa kar vztrajam, čeprav imam bradavice čisto boge, takooo boli vsakič, ko Lukca pristavim, ampak ker vem, da je materino mleko zanj najboljše, bom še kar vztrajala. Sem brala zgdbe mamic, pa pravijo, da se splača. Včasih se stanje normalizira po nekaj dneh, včasih je potreben cel mesec. Nam je dojneje (že trkam) zdaj kar nekako steklo, edino kar je, da je še vedno zame zelo boleče. Ampak saj bo.

Kar se tiče prehrane, se bom pa verjetno še  malo pazila, zdaj imamo komaj dobra 2 tedna, tam 3-4 tedne bom še malo pazila, nato pa postopoma uvajala tudi drugo hrano. Zaenkrat nebom tvegala, ker mojega sinka muči napenjanje že zdaj, pa res ful pazim, kaj jem. Verjetno je to posledica tega, da ne podira kupčkovuser posted image user posted image Zelo redka ga podre, pa smo probali že vse položaje. Edino kar je, sem ugotovila, da če mu dam po flaški aptamil, potem ga pa podre. Ampak se aptamila izogibam, to je bilo le, če je res kriza (npr. čist na začetku)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?