|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kazen
6.7.2009 13:48:49   
Raho
Saj pravim...

Tko ga ne pozna, skupo bi ga platiouser posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.7.2009 13:55:53   
rija
jaz ti posodim mojega, samo ne ta teden, ker je v ueber priden....ga dobiš po morju, ko bo ves razštelan....user posted image user posted image user posted image

pa telefone bom izklopila...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.7.2009 13:58:17   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz ti posodim mojega, samo ne ta teden, ker je v ueber priden....ga dobiš po morju, ko bo ves razštelan....user posted image user posted image user posted image

a jaz? Ja, pripelji ga . Ni problema...samo čelado pa ščitnike mu namontiraj user posted image , drugo pa ga bom sigurno porihtala.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.7.2009 14:03:06   
Anonimen
pri nas pali--->ignore. na vseh stopnjah. mamica se da na stand by. enostavo me ni....sem kot duhec, ki dela svoje in ne slisim niti ko hoce za pit pa za jest, dokler se ne umiri. res da je blo sam ene parkrat tko hudo....ocitno je zaleglouser posted image
ampak res samo totalni ignore

joj joj....bo treba comp izsrekat. nek nevarno se bliskauser posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 6.7.2009 14:05:34 >

(odgovor članu higuys)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
6.7.2009 14:11:17   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

a jaz? Ja, pripelji ga . Ni problema...samo čelado pa ščitnike mu namontiraj user posted image , drugo pa ga bom sigurno porihtala.

neeeeeeeeee....Raho....user posted image  

...vox populi...

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.7.2009 14:14:43   
higuys

neeeeeeeeee....Raho....user posted image  

Joj, narobe razumela.  user posted image . Pa daj pusti raho, da malo zadiha user posted image ...samo jaz še vedno trdim da lažje folgaš divjake ala babyrija, uška in mala pipika...kot gospodiče dramaqueene user posted image ...tisto je res preizkus živcov.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.7.2009 16:32:45   
Raho

lažje folgaš divjake ala babyrija, uška in mala pipika...kot gospodiče dramaqueene user posted image ...tisto je res preizkus živcov.

Ja, ti ki si ga videla v "pravem izdanju" veš, kako je...user posted image

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 23:09:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.7.2009 7:51:02   
higuys
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

čudno a šele sedaj je pri vas v tej fazi???

No za določene izpade mu vzamem medvedka za spanje, za določene izpade pa gre spat brez pravljice ali brez 5minutnega pogovora pred spanjem. Včasih pa ga "zaprem" v sobo in lahko pride ven šele ko se skulira,...  velikokrat se pa sploh ne odzove na "kazni", potem se pa deremo,...

uuu, ta pa je kruta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.7.2009 16:58:17   
mamamajča
Jaz pa, kakorkoli se otrok obnaša, ga NIKOLI ne pustim, da zaspi v tem duhu kazni in kreganja.
Res nikoli.

Sicer, če se dere in trmari, ga dam v sobo na "time-out" in mu lepo z mirnim tonom povem, da lahko pride ven, ko se pomiri in se bova takrat pogovorila, kaj in zakaj je bilo narobe.
Nikoli ga pa v jezi ne naženem spat in brez poljuba, pa da si zaželimo lahko noč, ker to ni prav. Najprej se problem reši, se o njem pogovori, sicer otroku razložiš, da si orda žalostna zaradi njegovega obnašanja/ dejanja in prosiš, naj se ne ponovi, nato mu poveš, da ga imaš rada in ga daš spat!

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?