|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joj, kaj se mi je zgodilo...
27.5.2005 5:50:16   
Muffin
Madonca, danes grem v EP in upam, da ne bom srečala kakšnega takega osebka. Jaz ne vem, če ne bi udarila nazaj.
Tam po Titovi si tudi jaz ne upam preko niti takrat, ko ni dosti prometa.

LP, Maja

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.5.2005 8:39:01   
zoya_
Jaz bi ji eno tako prmazala, da bi ji še most pol eno dal... :grrr::grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 27
27.5.2005 8:39:44   
KIRA
most???

Neposredna povezava do sporočila: 28
27.5.2005 8:41:28   
zoya_
ja na mostu sta ble... :)- včasih rečemo doma, da ti bo še stena eno dala... jest sem pa spremenila v most... ker sten ni blo tam :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 29
27.5.2005 8:42:24   
KIRA
aja, zdej te pa razumem. hihiihii
čist prav bi ji blo! koza neumna. najbrž ma iq pod 50!

Neposredna povezava do sporočila: 30
27.5.2005 8:47:59   
zoya_
Jaz npr. če me bi kdo napadel verbalno, bi normalno gobcala nazaj kolker se da... goflo mam v tri štuke :)-:)- Da se me pa kdo dotakne, potem pa ni milosti. Pa nisem nasilen človek, niti ne vem kako "napadalen".... ampak s kakšno pravico se ma mene kdo dotakt, če mu jaz tega ne dovolim...
Bi pa žensko nabunkala nazaj. :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 31
27.5.2005 10:04:52   
Micy
Jest bi ji rekla če je blesava al ji noge smrdijo pa bi ji eno okol kepe prtegnila pa bi šla.:)-

Neposredna povezava do sporočila: 32
27.5.2005 16:25:28   
soncece24
Hej, si me spomnila na nekaj kar se je meni zgodilo pred dvema letoma. Šla sem v dan noč tam pri koroškem mostu, zapeljem v rondo in en avto stoji sredi rondoja. Jaz potrobim, pa pride ena baba do mene, mi potrka na šipo, jaz šipo spustim, baba me pa hladno vdari skozi odprto šipo. Jaz sem bla v takem šoku, da sem se samo dalje odpeljala in se sparkirala, pa sem drugače strašno vzkipljiv karakter. Ampak to je taki šok, ko ti nekdo kaj tak primitivnega naredi, da enostavno ne veš, kak bi reagiral. Pol pa sem še ugotovila, da je bla pijana in je v rondoju nesrečo povzročla, v avtu pa je imela hčerkico (kakšne 4l), je potem prišel mož po njo in jo odpeljal, pol pa je policija prišla, pa je meni moj ful pravu, da naj grem tja pa povem, da me je vdarla, pa nisem htela it, ne vem zakaj, sem bla v too much šoku. Kriza so taki dogodki, očitno je v mb vedno več tega.

Neposredna povezava do sporočila: 33
27.5.2005 17:54:52   
mehurčica
Ojoj:zmeden:. In pijana je vozila hčerko...no comment.

Ti bi ji prijela roko, šipo zaprla, da nebi mogla dat roke ven in se počasi odpeljala na parkirišče in jo tam pustila.:)-:hudicek:
Hja...lahko je pol govorit...čez 2 leti.:)- Se mormo drugič prej kaj bolj domiselnega spomnit.

Neposredna povezava do sporočila: 34
27.5.2005 21:38:26   
soncece24
Ja, saj to je to. Pol ko je mimo si vedno mislimo, kaj bi vse lahko takrat nardili, samo menda ko se ti kaj takega zgodi si res v takem šoku, da ne veš kaj bi... Ja pijana je hčerko mela v avtu. Saj po moje je bla kaka alkoholičarka la kaj. Ker pol se je mož pripeljal in je tamalo pobasal v svoj avto in se ful drl nad žensko. Saj razumljivo, jaz bi se tudi, da se mi bi ded pijan zaletel z otrokom v avtu.

Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?