Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 5:50:16
|
|
|
|
Muffin
|
Madonca, danes grem v EP in upam, da ne bom srečala kakšnega takega osebka. Jaz ne vem, če ne bi udarila nazaj. Tam po Titovi si tudi jaz ne upam preko niti takrat, ko ni dosti prometa. LP, Maja
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 8:39:01
|
|
|
|
zoya_
|
Jaz bi ji eno tako prmazala, da bi ji še most pol eno dal... :grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 8:39:44
|
|
|
|
KIRA
|
most???
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 8:41:28
|
|
|
|
zoya_
|
ja na mostu sta ble... :)- včasih rečemo doma, da ti bo še stena eno dala... jest sem pa spremenila v most... ker sten ni blo tam :)-:)-:)-
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 8:42:24
|
|
|
|
KIRA
|
aja, zdej te pa razumem. hihiihii čist prav bi ji blo! koza neumna. najbrž ma iq pod 50!
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 8:47:59
|
|
|
|
zoya_
|
Jaz npr. če me bi kdo napadel verbalno, bi normalno gobcala nazaj kolker se da... goflo mam v tri štuke :)-:)- Da se me pa kdo dotakne, potem pa ni milosti. Pa nisem nasilen človek, niti ne vem kako "napadalen".... ampak s kakšno pravico se ma mene kdo dotakt, če mu jaz tega ne dovolim... Bi pa žensko nabunkala nazaj. :)-:)-
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 10:04:52
|
|
|
|
Micy
|
Jest bi ji rekla če je blesava al ji noge smrdijo pa bi ji eno okol kepe prtegnila pa bi šla.:)-
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 16:25:28
|
|
|
|
soncece24
|
Hej, si me spomnila na nekaj kar se je meni zgodilo pred dvema letoma. Šla sem v dan noč tam pri koroškem mostu, zapeljem v rondo in en avto stoji sredi rondoja. Jaz potrobim, pa pride ena baba do mene, mi potrka na šipo, jaz šipo spustim, baba me pa hladno vdari skozi odprto šipo. Jaz sem bla v takem šoku, da sem se samo dalje odpeljala in se sparkirala, pa sem drugače strašno vzkipljiv karakter. Ampak to je taki šok, ko ti nekdo kaj tak primitivnega naredi, da enostavno ne veš, kak bi reagiral. Pol pa sem še ugotovila, da je bla pijana in je v rondoju nesrečo povzročla, v avtu pa je imela hčerkico (kakšne 4l), je potem prišel mož po njo in jo odpeljal, pol pa je policija prišla, pa je meni moj ful pravu, da naj grem tja pa povem, da me je vdarla, pa nisem htela it, ne vem zakaj, sem bla v too much šoku. Kriza so taki dogodki, očitno je v mb vedno več tega.
|
|
|
|
Joj, kaj se mi je zgodilo... 27.5.2005 17:54:52
|
|
|
|
mehurčica
|
Ojoj:zmeden:. In pijana je vozila hčerko...no comment. Ti bi ji prijela roko, šipo zaprla, da nebi mogla dat roke ven in se počasi odpeljala na parkirišče in jo tam pustila.:)-:hudicek: Hja...lahko je pol govorit...čez 2 leti.:)- Se mormo drugič prej kaj bolj domiselnega spomnit.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?