Joj, kaj se mi je zgodilo... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mehurčica -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 17:19:56)

...danes.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:...--->ma te smajlije bi lahko čez celo stran pripopala, tak sem jezna, besna, huda, grrrrrrrrrrr......:hudicek::hudicek::hudicek:

Sem šla ob 15h preko mosta in na koncu stoji mlada mamica spunčko na trikolesniku. Avti seveda vozijo v kolonah, ker je ura 15 in jih gre večina iz služb. Nisem vedela ali ji naj kaj rečem ali ne, nakar me ona nagovori, če ji lahko pomagam malo ustaviti avte, da bi prečkala cesto-4 pasi za vozit+dvojna črta seveda. Sej Štajerke veste kakšna je Titova cesta in kako avti vozijo tam pri Europarku.

In ji rečem, da ni šans!!! Da naj gre okoli-na podhod. In se začne dret na mene, kaki smo Slovenci, da smo svije...itd. Se obrnem, ker sem hotla it in me zgrabi za lase, me še kr zmerja in me špukne!:grrr::zmeden: Nisem vedla al naj jo vsekam al kaj. Ampak si nisem hotla delat sramote sredi mosta polnega ljudi, zaradi ene motene osebe. Rekla sem ji samo naj vsaj zaradi hčerke premaga lenobo in gre okoli. Nekaj se je še drla, ampak se mi ni dalo poslušat.

Ma kr tresla sem se. Prijateljica mi je rekla, zakaj je nisem vsekala, da če bi bila ona z mano, bi vzela mojo roko in jo na gobec.:)- No, meni pa je bilo pod častjo.

Jaz sem ob takih trenutkih ponavadi v takem šoku, da ne morem sploh govorit. Še tresla sem se pol ene 10 minut zaradi tega.:ups: Ma ustrašim se. Prava prpa sem.:ups::zmeden2:

Me zanima, kako bi ve reagirale.:)

kofetek2010 -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 17:32:30)

oooooooooojjjjjjjjjjjooooooooooooojjjjj

toti Maribor je tak čist nor :)-

kaj bi nardila? - vrnila bi ji milo za žajfo, če ji ne bi bilo dovolj, bi jo še v Dravo vrgla ;)

tinka-pepa -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 17:39:16)

o marija sveta, pa kaj ljudje nič ne mislijo...pa tojko nesreč ko je tam, pa še z malim otrokom...jaz verjetno bi bila v šoku...nevem kaj bi zdaj lahko rečem da jo bi prislonla...samo pol pa še te gre taka baba tožit da si jo klafutnla...

Anonimen -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 17:41:58)

hahahhaahhahhaha...najprej sem se nasmejala.
Manjka podatek...slovenci smo prave :pujs:?
Ona je bila slovenka? Najbrž ne, če je to rekla...

Vglavnem prav si naredila, če bi jo vsekala, bi ti bila najslabša v očeh mimoidočih.

Sam...ne vem no, jaz bi najbrž usekala. Ko moja roka zamahne, nikoli ne zgreši!;)

:sloncek::sloncek::sloncek:

tinkatonka -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 17:45:10)

halooooooo....kaj takega......

Se mi zdi pa prav, da je nisi udarila in vsaka ti cast za potrpezljivost.

Ampak takih ljudi pa tud ce jih ni..........jih ne bi nic pogresal.....

tesa -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 17:53:10)

Madonca tole pa ni kr taku:zmeden2:
Včasih ko si tko presenečen nad reakcijo nekoga, sploh ne znaš razmisliti kaj:zmeden2:
Tut jst bi verjetno tko reagirala kot ti; potem pa bi doma bla sama nad sabo jezna, da jo nisem uvrnh prbila; babo zmešano:ups:

anajmad -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 18:14:03)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Sem se spomnila dogodka izpred dveh let.Jst sem po naravi zelo cool,ampak tisti dogodek me je vrgel iz tira,da kr:hudicek:.Imam sosedo južne narodnosti,da ne bom preveč šovinistična.In njena tamala,je takrat,komaj shodila.Pa prihajam jst domov in vidim,da je tamala padla(dete je imelo komaj eno leto,če????) in se ta koza dere na njo in jo brca.Men so čist živci popustili:grrr::grrr::grrr::grrr:Poprimem tamalo,ona mi pa reče:sej se mora naučiti,da sama vstane.Jst se ji pa zderem vse nacionalistične nazaj(ne bom komentirala,ker lahko koga užalim)in sva se drli druga na drugo,tako da so prišli možeki ven iz stanovanja.Moj mi je rekel,naj se umirim,njen jo je pa za lase zvleku v stanovanje:zmeden::zmeden::zmeden:Zgleda,da jim je to v navadi.
Kot pravijo vse kar je na....je zanič,razen:pujs:
en lp:morje:D.

Annny -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 18:16:20)

Meni se ta punčka hudo smili..ker bo na koncu verjetno ena taka kavka, kot njena mati:(:(:(:hudicek:

aljča -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 18:43:39)

Mehurčica men je tolk žal da si srečala tako kulturno "MAJKU".Ti povem ko sem tole prebrala sem bila čist naspidirana.Kaj si je pa misla baba neumna.Prvo bi peljala sebe in svojga:duda:direkt v avtomobilski boom in ti bi bila sokriva,pol se pa sprav nate ko si ji rekla NE.Ma škoda da si se ustrašla, jaz bi ji napela take, da bi verjeten pozabla kej stoji z otrokom.Poznam take"MAJKE"tud v naših krajih jih je ogromno.Mislim, da niso tolk inteligente da bi vedele, da se gre čez cesto tam ko je prehod za pešce.Ubogi otroci:(:((:(:((:(:((.
Drugič ti želim več sreče na pločniku.Upam, da si se nekaj naučila iz tega.
l.p.Alja:metulj::metulj:

Pupica -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 18:45:59)

Annny se strinjam.Ma mehurčica ti bi kr eno nazaj propala.Kaj si pa misli, kar po ljudeh udrihat al kaj:grrr::grrr::grrr::hudicek::hudicek::hudicek::grrr::grrr::grrr:

Ma pa sej to ni res!:hudicek::hudicek::(:(:grrr::grrr:lndsčogawb iufliaby liawf:grrr::grrr::grrr:

puncica -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 19:34:08)

Tud jst bi bila verjetno ko okamenela, sam bi me pa tok razpiz... da bi ji najprej enih par krepkih povedla pol pa še focn okol face dala krava zabita, kaj si pa misli, z malim otrokom po cest hodit:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Ma me je tak prvzdignal, da se kr tresem.:)-

PiaM -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 19:34:11)

Katastrofa.To ne moreš verjet.:(:zmeden:
Sem danes videla eno žensko tam blizu, pa ne vem če je to bila ta ista - blont, mala pa v rumeni oblekci? No, saj ni važno.
Ti si naredla najbolje, kar si lahko - čimprej stran od nje, kaj če se zapleteš v pretep z njo, pol pa obe v bolnici pristaneta...

:rozica:

KIRA -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 19:38:10)

sem glih to mojemu možu prebrala. je reku, da bi jo sred ceste tako prebunkal, da ne bi vedla zase, že zaradi tamale.
ta ženska ni normalna, to sli lahko sigurna. kdo pa vodi otroka prek tako prometne ceste v prometni konici, pol pa še 4pasovnice! pol te pa še fizično napade.
uh, škoda da je nisi pošteno prebutala. pa še policijo bi poklicala zaradi fizičnega napada, sam takrat bi pa rabila priče...
mater. kako so nekateri tako neodgovorni. to babo bi blo treba dat v zapor, pa ne samo zaradi tega, kar je naredila tebi, pač pa tudi zaradi ogrožanja otrokovega življenja!
grrrr........ pol te pa še zmerja, ker imaš ti nekaj zdrave pameti, ki njej očitno manjka.

mehurčica -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 20:06:59)

Še kar ne morem verjet, da me je špuknila!!!:zmeden: Sem kar stala tam in razmišljala: kje sem zdaj? Koliko sem stara? 5? Jo morem zdaj nazaj špuknit ali kako to že gre?:)-:)-:)- Nikoli mi ni bilo jasno, ko sem bila majhna, zakaj nekateri otroci špukajo. Zdaj mi je mogoče bolj....ali pa še manj.:zmeden: Ne vem no-da te odrasli človek, sploh pa "mamica" špukne. Hmmmm....

PiaM, čisto možno, da je bila ista. Tamala je imela črne dolge zavite laske, se pa ne spomnim kako je bila oblečena. Je pa imela enak trikolesnik kot ga ima David. Mati pa je imela blond lase.

Sem šla potem v EP in me je bilo kr strah, da bi jo videla.

Če bi jo takrat focnila, bi me verjetno nazaj in mi res ni bilo do tega, da bi se zdaj tepla tam. Škoda časa, če ne druga. Sem pa se nekaj časa učila borilne veščine, tako da...:hudicek::)-

Aja, še to. Prič verjetno ne bi imela, ker smo Slovenci pač taki, da si radi zatiskamo oči. Je šla ena gospa mimo, ki je vse videla. Še pospešila je korak, da bi ja bila čimprej mimo. Jaz pa sem še optimistično mislila, da se mi bo pridružila in ji tudi ona kako zabrusila. Ja, ja...

Mojca20 -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 20:14:04)

Očitno ni ženska ni imela 100 pik,sicer te ne bi pljunila!

Če mene vprašaš bi reagirala prav tako kot ti, ampak res čist tko!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.5.2005 20:22:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Moyca_ -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 20:26:11)

jaz pa bi jo vžgala tak da se ne bi vstala
pa poklicala bi na 113 in jo prijavla pa še po možnosti tožla
pro*leta baba

NinKa -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 21:12:27)

Sred Titovega mosta?:zmeden: Joj jaz si tam še sama nisem nikol preko upala....

Groza, bogo dete....

Mehurčica, jaz bi se tut verjetno izognila fizičnemu obračunu, ampak.....

:sloncek::kuza::sloncek:

Joe -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 22:27:55)

Bogi mehurček!

Jaz bi jo (ali ga) najverjetneje tudi ne vsekal, ker se tega najprej sploh ne bi spomnil, saj bi se mi zdel dogodek čisto neverjeten. Ko bi se spomnil, pa bi se mi zdelo preveč mimo. Najprej je treba izbiti pacifizem iz mene, potem pa lahko tepem...

Si kar predstavljam, kakšen težek občutek imaš. Nekaj med studom, čudenjem, besom, nejevero, spraševanjem in željo, da bi koga brcnila v rit. Nekajkrat ga boš morala prespati...

Anonimen -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 22:35:50)

A pa sigurno ni bila skrita kamera?

Jaz bi gotovo doma o tem premišljevala. Ampak tam te morajo za dovoljenje za objavo vprašat, tako da to verjetno ni bilo...

Ampak res težko verjameš, da se ti kaj takega lahko zgodi, a ne? Špuknila je pljunila, sklepam. Jaz je ne bi nazaj, niti je ne bi udarila. Tako bi reagirala, kot si ti.

JASNA D -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 22:53:32)

Tebi Mehurčica svaka čast za ohranjeno dostojanstvo in "dobro" rakcijo, tebi anajmad pa sporočam, da sem tvoje žaljivke vzela osebno, ker sem po poroki tudi sama -ić - in to celo mehki!

Jasna

Anonimen -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (26.5.2005 23:37:16)

Mehurčica, razumem te, da si jezna, ampak v resnici si zelo dobro odreagirala. Verjemi, da se tista ženska še bolj trese od jeze kot ti, ker si - očitno - zelo racionalno reagirala. Misliš, da nje ni sram, ker te je špuknila? Po moje jo je, veš.

Verjemi, to da je nisi vsekala, si samo dobro naredila. Tudi jaz sem nekaj let nazaj doživela podobno zgodbo, le da me je ena napadla, ker sem jo lepo prosila, če se lahko malenkost umakne, ker nisem mogla it s kolesom mimo nje. Stopila je čisto do mene, se drla name, da tam ni kolesarska steza (sem bila peš ob kolesu), me gledala tik pred faco, govorila kletvice, jaz pa sem razmišljala, če jo naj prtisnem ali ne (zanjo nisem nobena p... k... f... in tudi moja mama ni #"$%&/$"%/$"E&(/$" pa tako dalje). No, ne vem, kaj mi je šinilo v glavo, da sem jo takrat vprašala, kdaj si je nazadnje umila zobe? :)- Ženska je za trenutek utihnila in umaknila, jaz pa izkoristila priliko in se usedla na kolo ter odpeljala.

Anonimen -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (27.5.2005 4:38:08)

Grozljivo in prav si naredila. Jaz je zagotovo ne bi udarila, bi ji pa par tako mastnih povedala, da bi jo glava pekla še tri dni.

Vera* -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (27.5.2005 4:40:41)

Al bina kaj pa ti pokonci?:zmeden2::zaspan:

Anonimen -> Joj, kaj se mi je zgodilo... (27.5.2005 5:49:20)

Hm.......kaj pa ti ;) jaz grem v službo. pravzaprav zdaj že skor eno uro delam.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>