Freycha -> RE: Gaypride da ali ne??? (3.7.2009 21:53:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA frejč, ne žali me. 1. to statistiko si nisem izmislila, niti sem jo sama delala. slišala sem jo na fakulteti (predmet dermatovenerologija), kakor tudi na predavanjih in na koncu brala v ISIS-u (glasilo zdravniške zbornice). če ne verjameš, si preberi tule: http://www.google.com/search?hl=en&q=mo%C5%A1ki%2C+ki+seksajo+z+mo%C5%A1kimi+isis&aq=f&oq=&aqi= da ne boš celo večnost iskala- stran 56! to je študija v SLO!!! lej, z enim stavkom te nisem žalila, po drugi strani pa kažeš svojo spoštovanje do sogovornika s tem, da mi praviš frejč?! ok..... ljudje smo si pač različni.... Kar pa se tiče tele famozne raziskave... tole si spregledala: Skoraj polovica MSM ima namreč v obdobju enega leta povprečno enega partnerja, ostali bistveno več. Slaba tretjina ima povprečno dva do pet partnerjev v letu dni, več kot 50 partnerjev pa le peščica anketiranih. Kje potem najdeš, da je 90% homoseksualcev promiskuitetnih ne vem... ampak vidim pa, da bereš tisto, kar hočeš brati in ne tistega, kar piše. NO, ker pa si očitno iz foha, ti pa ne bo težko potegniti iz rokava podatek v kakšni meri je virus HIV prenosljiv z vaginalnimi spolnimi odnosi in v kakšni z analnimi. Potem lahko tudi občinstvu pojasniš, zakaj je taka razlika in seveda zraven tudi priznaš, da je bistvo v analnem spolnem odnosu, ki je vedno bolj pogost tudi pri heteroseksualnih parih, ne pa to, da si gay. In bottom line- je čisto vseeno, ali je človek promiskuiteten ali ne. Zaenkrat to z zakonom ni prepovedano, zato niti ne vem, zakaj se ob to spotikaš. BTW jaz osebno poznam več moških, ki poleg žene natepavajo še celo četo žensk in več žensk, ki menjujejo moške kot spodnje gate, kot pa gayev, ki so taki. pa verjemi mi, da jih poznam kaaaarrrrr nekaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Eno je, brati suhoparne študije, kjer je statistika lahko predstavljena na 1000 in 1 način (če si imela kdaj statistiko za predmet v šoli, potem veš, da je temu res tako), drugo pa je, da si med temi ljudmi, pa jih dejansko poznaš, pa ti tudi povejo kako je na stvari.
|
|
|
|