|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Masturbiranje med porodom
2.7.2009 14:40:22   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na touser posted image

Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne morešuser posted image user posted image user posted image

Zakaj bi se zadržala...ker sem nerazgledana kot ti??? je znanstveno dokazano, da z masturbiranjem med porodom lažje prestajaš bolečine....in če ne poskusiš ne veš...user posted image

jaz pa verjamem v to ampak dvomim da bi pri mojih popadkih prišla do orgazma user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.7.2009 14:41:40   
cmokec
Sedaj mi je pa jasno, zakaj pravijo, da je vsak porod malo drugačen. Ker nikoli ne veš, v kakšnem položaju ti bo prišlo. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.7.2009 14:47:13   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na touser posted image

Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne morešuser posted image user posted image user posted image

OMB kako izražanje user posted image un a zate je masturbiranje nekaj grdga a kaj?

Pa kaj si hecna, pred prihodom otroka masturbirat...še dobro, da je sexala, da je sploh prišla do otroka...user posted image ...

Če pa deluje, ne vem. Jaz  rabim protibolečinski šus, kot je EA in ne orgazem....ta je za druge prigodeuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.7.2009 15:11:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: higuys

Zakaj bi se zadržala...ker sem nerazgledana kot ti??? je znanstveno dokazano, da z masturbiranjem med porodom lažje prestajaš bolečine....in če ne poskusiš ne veš...user posted image

Crkneš user posted image . Jaz se te v živo predstavljam...AH, HUH..prihaja....ne, ne dojenček ,meni....user posted image

Nikjer ni omenjen orgazem-ampak masturbiranjeuser posted image ! In ja sprošča! Preverjeno! ni rečeno da ti pride-SPROŠČA!!!!!1

(odgovor članu higuys)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.7.2009 16:47:22   
emalina
Kakih 5% normalnih odgovorov, za ostale pa predvidevam, da vse po vrsti lepo zabijate davkoplačevalski denar in se vozite po forumu od samega dolgčasa v javni upravi, kajneda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.7.2009 19:54:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Kakih 5% normalnih odgovorov, za ostale pa predvidevam, da vse po vrsti lepo zabijate davkoplačevalski denar in se vozite po forumu od samega dolgčasa v javni upravi, kajneda...

Ej,kr tih bot,sama si začela.Men mastrubiranje ni nekaj grdega,ampak med samim porodom to počet mi je pa mal mim nouser posted image

(odgovor članu emalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.7.2009 19:56:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

Crkneš user posted image . Jaz se te v živo predstavljam...AH, HUH..prihaja....ne, ne dojenček ,meni....user posted image

Nikjer ni omenjen orgazem-ampak masturbiranjeuser posted image ! In ja sprošča! Preverjeno! ni rečeno da ti pride-SPROŠČA!!!!!1

New predstavljam si,da bi si jo žulila med porodom,ej svašta,ja mogoče je pa partner za to tam,da ti jo mal požuluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.7.2009 20:06:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Jaz verjamem da pomaga, ampak bi rada videla obraz babice ali ginekologa, da se začneš med porodom....jao...user posted image

ja,saj to....
jaz sem raje meditirala,pa je bilo tud fino....................................user posted image

to pa je menda ena zlo fajn zadeva proti bolečinam.Ampak po mojem je kar velik vaje potrebno da obvladaš?user posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
3.7.2009 9:18:33   
puncica

a si ti kaka jasnovidka?

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.7.2009 9:22:10   
Katy78

To se pa strinjam! user posted image  user posted image  user posted image  Čeprav je bolj za user posted image  kakšno javno upravo imamo. user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.7.2009 12:23:26   
anchy_
user posted image
joj punce, ste smešne user posted image sm se tako nasmejala kot že dolgo ne user posted image
zelo izvirni odgovori, kar tako naprej user posted image

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.7.2009 12:41:52   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

To se pa strinjam! user posted image  user posted image  user posted image  Čeprav je bolj za user posted image  kakšno javno upravo imamo. user posted image

ampak a ti veš da pod javno upravo ne spada samo šalter na upravni enoti user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.7.2009 13:35:26   
Katy78

ampak a ti veš da pod javno upravo ne spada samo šalter na upravni enoti user posted image

Oja, vem, sem se na do in podiplomcu kar podrobno ukvarjala z JU. In če bi bili za user posted image  samo za šalterji, bi še rekla ajd, tko pa ... user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.7.2009 19:24:05   
puncica

Oja, vem, sem se na do in podiplomcu kar podrobno ukvarjala z JU. In če bi bili za user posted image  samo za šalterji, bi še rekla ajd, tko pa ... user posted image

Ja no ni treba posploševat, nekateri pa tud nismo za odstrel! mater, mi gre to na živce, ko se pljuva po ljudeh ki niso nič krivi opravljajo svoje delo vestno in redno le to je problem ker so v JU, tega pa itak noben ne vidi, samo kritizirat je treba ja. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.7.2009 20:22:16   
miapia
Kje ste pa zdaj javno upravo najdli???

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.7.2009 21:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

glede na rezultate verjetno mastrubirajo med delom, tko da skor čist paše v temo user posted image

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
9.7.2009 10:09:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
9.7.2009 10:26:20   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

mi je bolečina pri zobarju miljontisočkrat hujša,...

se strinjamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.7.2009 18:20:07   
pikica36
user posted image  no, glih ne vem da bi mastrubiranje med porodom kaj lajšalo bolečine ali pa sproščalo, tista ki je probala najbrž ve, sem pa nekje prebrala, da ženske , ki med nosečnostjo pogosto doživijo orgazem ,  lažje rodijo, ker je krčenje maternice med orgazmom in med popadki podobno. user posted image user posted image user posted image koliko pa drži pa ne vem

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.7.2009 9:11:01   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

glede na rezultate verjetno mastrubirajo med delom, tko da skor čist paše v temo user posted image

ej ula dej nehi bit ti vedno tak prokleto pametna pismo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.7.2009 9:14:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

takrat samo čakaš, da bo konec, da neha bolet, pa da dobiš detece v roke.user posted image

A res? ok, ne rečem, če je klompliciran porod, ali pa zadnje minute, ampak, če čisto na splošno gledano, sem jaz med porodom uživala, sploh pri drugem. Ena študentka me je masirala, mislim da 2 uri, mož je bil ob meni in mi bil v oporo, popadke pa sem irno predihavala,... bolelo je, samo mi je bolečina pri zobarju miljontisočkrat hujša,...

No, jaz sem imela dva nočna poroda, prvič sem skoraj rodila v sobi, ker me niso hoteli vzet v porodno, ker naj baje do jutra sploh ne bilo nič, tako da niti moža ni bilo ob meniuser posted image   Ves čas sem visela na wc-ju, ker očitno narava sama poskrbi za klistir, trgalo me je pa za znoret. In res nisem uživala, sploh pa mi kakšna mastrubacija res ni prišla na misel.
V drugo sem tudi rojevala ponoči, mi je dala protibolečinsko svečko in v roko, pa proti bolečini ni pomagalo nič, le tako zadeta sem bila, da med popadki nisem mogla niti govorit, niti gledat, ko pa je popadek prišel, ga nisem mogla pravočasno začet predihavat (če bom rodila v tretje, hočem EA ali pa brez vsega).  Ne vem, če moram še enkrat omenit, da nisem uživala...
Res pa je, da bi raje šla še enkrat rodit, kot k zobozdravniku. Ker na koncu dobiš tako lepo darilo, da pozabiš na vse bolečineuser posted image  pri zobarju pa neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
10.7.2009 9:16:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image  no, glih ne vem da bi mastrubiranje med porodom kaj lajšalo bolečine ali pa sproščalo, tista ki je probala najbrž ve, sem pa nekje prebrala, da ženske , ki med nosečnostjo pogosto doživijo orgazem ,  lažje rodijo, ker je krčenje maternice med orgazmom in med popadki podobno. user posted image user posted image user posted image koliko pa drži pa ne vem
ž

Res je krčenje podobno, pri nekaterih se tudi pri menstruaciji močno krči maternica, da boli. Ampak ne vem, zakaj bi bilo potem lažje roditi.

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:22:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 11:26:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 49
14.7.2009 10:36:12   
Anonimen
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?