Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:30:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: emalina Slišala sem, da masturbacija pomaga pri porodu pa me zanima ali je katera od vas to izvedla ali poskusila. o bože....
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:33:30
|
|
|
|
rija
|
ja, babica me je drajsala ene dve uri
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, babica me je drajsala ene dve uri to ni mastrubiranje
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:35:54
|
|
|
|
resnično srečna
|
http://www.intimatemedicine.si/zdravje-in-seks/babice-priporocajo-masturbirajte-pred-porodom/ gotovo si brala tole...ampak kot si zasledila je to verjetno le doma...v P, ko okrog leta truma neznancev pa ne verjamem, da bi se kaj takega dogodilo....
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:36:13
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, babica me je drajsala ene dve uri to ni mastrubiranje to je že lezbična naveza
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:37:52
|
|
|
|
Sibil_
|
Jaz verjamem da pomaga, ampak bi rada videla obraz babice ali ginekologa, da se začneš med porodom....jao...
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:40:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Emalina, a si že rodila? Kaj pa vem, jaz takrat nebi prenesla ničesar na moji, še ko sem se mogla obrnit, da me je babica pregledala, mi je bilo odveč. Ne vem, mogoče če bi rojevala s pomočjo epiduralne anastezije, da ne boli. Drugače pa bi rekla, da takrat prej misliš na to, da ne boš nikoli več seksal, kot na spolne užitke. Preveč boli in preveč adrenalina je, takrat samo čakaš, da bo konec, da neha bolet, pa da dobiš detece v roke.
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:40:15
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, babica me je drajsala ene dve uri to ni mastrubiranje to je že lezbična naveza saj bi se sama....pa nimam dovolj dolge roke,da bi prišla okrog trebuha....to je bila samo nesebična pomoč
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 8:44:13
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, babica me je drajsala ene dve uri to ni mastrubiranje to je že lezbična naveza saj bi se sama....pa nimam dovolj dolge roke,da bi prišla okrog trebuha....to je bila samo nesebična pomoč a zato tako hvališ feldbach, zaradi nesebične pomoči. Ti pa meni tralala prijaznost in stokovnost Anonimna, če bi rojevala z epiduralno verjetno tudi masturbiranja ne bi čutila. Verjetno ?
< Sporočilo je popravil higuys -- 2.7.2009 8:45:23 >
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 10:59:00
|
|
|
|
miapia
|
Pred porodom ja, ko se pa porod začne, pa na to niti pomisliš ne in verjemi, da tega tudi nisi sposoben. Je pa itak neštetokrat strokovno dokazano, da je orgazem dober za različne stvari, tudi če nisi noseč.
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 11:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys Anonimna, če bi rojevala z epiduralno verjetno tudi masturbiranja ne bi čutila. Verjetno ? Ja, prav imaš... torej zame med porodom masturbiranje sploh ne pride v poštev.
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 11:15:08
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: higuys Anonimna, če bi rojevala z epiduralno verjetno tudi masturbiranja ne bi čutila. Verjetno ? Ja, prav imaš... torej zame med porodom masturbiranje sploh ne pride v poštev. no saj od prvega popadka do epiduralne je dolga pot (pusti zdaj skuštrnao )...tako, da lahko porihtaš prej
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 11:16:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: higuys Anonimna, če bi rojevala z epiduralno verjetno tudi masturbiranja ne bi čutila. Verjetno ? Ja, prav imaš... torej zame med porodom masturbiranje sploh ne pride v poštev. sej orgazem se v možganih odvija, na tiste pa EA nima vpliva tko da si komot nudiš maksimalne užitke
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 12:33:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Jaz verjamem da pomaga, ampak bi rada videla obraz babice ali ginekologa, da se začneš med porodom....jao... ja,saj to.... jaz sem raje meditirala,pa je bilo tud fino....................................
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 13:33:29
|
|
|
|
summer410
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ja, babica me je drajsala ene dve uri
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 13:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na to
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 13:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
,kak sploh lahk kdo pomisli takrat na kaj takega,mislim,ene ste pa res odpulene
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 13:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda in nato svizec zavije čokolado
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 13:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na to Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne moreš
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 14:03:24
|
|
|
|
Suzikaa
|
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 14:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na to Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne moreš Zakaj bi se zadržala...ker sem nerazgledana kot ti??? je znanstveno dokazano, da z masturbiranjem med porodom lažje prestajaš bolečine....in če ne poskusiš ne veš...
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 14:36:51
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na to Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne moreš Zakaj bi se zadržala...ker sem nerazgledana kot ti??? je znanstveno dokazano, da z masturbiranjem med porodom lažje prestajaš bolečine....in če ne poskusiš ne veš... Crkneš . Jaz se te v živo predstavljam...AH, HUH..prihaja....ne, ne dojenček ,meni....
< Sporočilo je popravil higuys -- 2.7.2009 14:37:14 >
|
|
|
|
RE: Masturbiranje med porodom 2.7.2009 14:39:50
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na to Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne moreš OMB kako izražanje un a zate je masturbiranje nekaj grdga a kaj?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?