|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Potrebujem nasvet
2.7.2009 11:44:04   
water lily
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sam po drugi strani pa - veš kolk žensk pa čist komot tko živi, a pol tud niso normalne? a ni možno, da se pa kuj kak dedc tud najde?

Ampak res.
Normalnost je tako hecna beseda.....si jo vsak po svoje razlaga.
Hudo je samo ker se ne dobita dva taka skupaj. Ker meni osebno tudi to ne bi bil zakon.
Jaz mislim da več kot pogovarjat se o tem z njim in povedat mu kako čutiš pač ne moreš.
Lahko si pa nabaviš kolekcijo dildotov in vibratorjev pa jih razstaviš po spalnici in seveda tudi uporabljaš. V njegovi prisotnostiuser posted image
Mogoč se bo pa kej zdrmaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.7.2009 11:44:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: morska...deklica

ulla80 ja, točno to sem mu tudi jaz že predlagala, a je reku da se takoj loči če imam namen koga dobit.
Vem, težka situacija, res brez izhoda.

ja pol pa tko ni kej - tkole ne more bit, brez seksa, ljubimca ne smeš met, on se noče pogovarjat...pejtuser posted image
mogoč se mu pa zgodi kak preblisk...

kerensa, se strinjam s tabo drgačuser posted image

(odgovor članu morska...deklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
2.7.2009 11:45:17   
Kerensa*

ljubimca ne smeš met

Ja kdo ji pa to lahko prepove?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.7.2009 11:46:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: higuys
Kerensa ti bi morala bi ti Kresnelauser posted image

Ti pa samo tiho bodi, ker ga že od prejšnjega tedna nisem fasala. user posted image Vzrok? Višja sila (beri: pr****ta služba k***eva). user posted image Zato pa sem vsa nasikana.

no, a vidiš, po drugi strani se pa babe usajat in v luft skačete, če kdo povezuje vašo tečnobo s pomanjkanjem določenega organauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.7.2009 11:48:16   
Kerensa*
O, jaz kar lepo sama priznam, kdaj mi manjka kakšen organ. user posted image Še kakšen dan, pa bom pop**dila in šefu svojega dragega povedala, zakaj konkretno moj dragi potrebuje prost dan v službi. Pa me prav malo potem brigajo komentarji njegovih sodelavcev. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.7.2009 12:18:24   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
oh, da se ti da

jl, ko je pa tako trpljenje to user posted image user posted image  

ne, ne pravim da je trpljenje, tudi sama se rada igram (beri user posted image ) ampak vsak dan... hmm... enostavno tudi časa ne najdem toliko user posted image  

ja ja, ne se mi zdej  ven vadit user posted image user posted image  

user posted image user posted image  ne res, kaj pa vem... mam raj kako rajcanje, liz user posted image  puš user posted image ... user posted image
sam vsak dan keksat, to mi pa ni user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.7.2009 12:20:01   
MLADAMAMICA
jst bi mu pa lepo, mirno rekla, da lohk se grema kao družino, pa lepo živimo, sam za te zadeve si bom pač bohpomagi koga postrani našla, diskretno, brezskrbi...

user posted image  se kar strinjam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.7.2009 12:21:24   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: morska...deklica
drugače pa..ljubica je tudi moja ideja. Sem mu rekla da če je naj mi pove, a pravi odločno da NE...

sej večina zanika, tudi po tem, ko to ni več pomembno... ampak kot je ulla rekla, povej mu da boš zadovoljena, če ne z njegove strani, pa... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
2.7.2009 12:22:12   
MLADAMAMICA
E, *ebi ga... mi pa ti povej, kateri normalno psihično in fizično razvit, zdrav odrasel moški bi zdržal dve leti, da ga ne bi konkretno namočil? E, sorry, ne verjamem v pravljice. Prav, nima ljubice in ni pedr, ampak v tem primeru pa tudi normalen ni.

user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala, svaka čast user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.7.2009 12:25:47   
MLADAMAMICA
O, jaz kar lepo sama priznam, kdaj mi manjka kakšen organ. user posted image Še kakšen dan, pa bom pop**dila in šefu svojega dragega povedala, zakaj konkretno moj dragi potrebuje prost dan v službi. Pa me prav malo potem brigajo komentarji njegovih sodelavcev. user posted image  

kerensa, a ni tvoj dragi taksist? pa opravita med službenim časom.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.7.2009 12:36:45   
Anonimen

sam po drugi strani pa - veš kolk žensk pa čist komot tko živi, a pol tud niso normalne? a ni možno, da se pa kuj kak dedc tud najde?

Meni se pa to ne zdi normalno. Normalna, zdrava ženska ima potrebe - mogoče ne vsak dan, ali vsak teden, ampak en reden seks, seveda če ima stalnega partnerja, bi si pa mogla želet. Res je lahko utrujena, ampak ampak eno željo pa gotovo ima.
Sploh se mi zdi nenormalno, da se ta želja tako spremeni. Prej sta imela reden seks, sicer redko, zdaj pa ga praktično sploh ni.
Če ne drugega, ima moški (ali ženska) zmanjšano željo zaradi psihičnih motenj. To zame ni normalno in tak človek bi moral poiskati pomoč. Če že ne pri zdravniku, pa vsaj pri partnerju. Seveda večina zanika take motnje/težave, ker pri nas je še vedno sramota iskati pomoč pri psihologu, psihiatru, sploh za moške.
Pa tudi očitno neko željo ima, ker se samozadovoljuje.
Jaz vseeno mislim, da je bil en dogodek ali pa en klik, zaradi katerega se je spremenil.

V familiji smo imeli primer, ko je očka postal kar naenkrat čuden, potem pa je priznal, da svoje ljubezni ne more deliti med ženo in hčerko. Da je zdaj hčerka na prvem mestu, on pa žene ne ljubi več tako, kot jo je prej. Sicer ne vem še, kako se je/bo končalo, a je to eno nakladanje, ali je kaj takega resnično mogoče.

(odgovor članu water lily)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
2.7.2009 13:03:13   
ronja
jst bi mu pa lepo, mirno rekla, da lohk se grema kao družino, pa lepo živimo, sam za te zadeve si bom pač bohpomagi koga postrani našla, diskretno, brezskrbi...

user posted image se kar strinjam user posted image

A nisi bila ti ful proti prevari? Jaz se tudi strinjam, sicer.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.7.2009 13:09:01   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

to pa ni prevara user posted image  prosit, da jo pokeksa pa tudi ni treba... user posted image  torej ne ostane drugo kot da se znajde na drugačen način user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.7.2009 13:34:55   
ronja
hehe, saj nazadnje bova še skup prišliuser posted image . No, sem mislila, da je prevara, če pač seksaš z drugim brez dovoljenja prvega v času, ko si s tem prvim... Sem pa za, da so ti pojmi bolj elastičniuser posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.7.2009 14:12:12   
kajajaka

joj kerensa, kolk si ti vzpodbudnauser posted image

E, *ebi ga... mi pa ti povej, kateri normalno psihično in fizično razvit, zdrav odrasel moški bi zdržal dve leti, da ga ne bi konkretno namočil? E, sorry, ne verjamem v pravljice. Prav, nima ljubice in ni pedr, ampak v tem primeru pa tudi normalen ni.

Se popolnoma strinjam Kerensa!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.7.2009 14:50:44   
puncica
Ja jaz bi tud tako naredila na mirn način povedala da imaš svoje potrebe in da takega zakona se ne moreš it in če se noče zjastn zakaj noče sexat s teboj in noče tega spremenit oz. rešit si boš pa našla ljubimca, prav res bi mu s tem zagozila, mogoč se bo pa tako kej v njegovi glavi premaknil in ti bo končno povedal kaj je narobe in tud kaj spremenil, saj pa ne moreš tak do konca življenja živet no.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.7.2009 16:49:45   
Anonimen

kdaj in kje konkretno?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
2.7.2009 16:51:03   
Anonimen

hehe, saj nazadnje bova še skup prišliuser posted image . No, sem mislila, da je prevara, če pač seksaš z drugim brez dovoljenja prvega v času, ko si s tem prvim... Sem pa za, da so ti pojmi bolj elastičniuser posted image

ja sam jst sem ji predlagala, da mu pove, se pravi nebi seksala z drugim za njegovim hrbtom, pač pa on to vedel, a ne...a je to še lohk prevara?

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
2.7.2009 21:51:13   
emica2008
kar ne morem verjet da obstajajo moški ki nočejo se..xat. Moje mnenje je da jajčka prazni kje drugje ali je pa drek...mešar.
kaj pa vroče zapeljivo spodnje perilo?? Mogoče bi ga to kaj zbudil?? kaj pa "ta lepe" filme kaj gleda ali tud to nič??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.7.2009 0:20:26   
artista7
ne morem mimo - itaq da nisem vsega brala - ampak: a ene seksate bolj pogosto sam zaradi tega, ker hočete otroka? kolkr jaz vem se sexa iz ljubezni oz potreb, ki jih spolni nagon in ljubezen sproža. a pol ko boste pa dosegle cil, pa res bolje da nehate, ker se vam revam tolk ne da.. dejmo dejmo... saj seks ni samo not-ven... tud peting je del le-tega... zakaj torej ne? a ni lepš zaspat ko se mal pomečkaš pa pomuckaš pred spanjem, ko si garal cel dan...
kukulele, res.

Morska deklica, res ne vem kaj ti rečt. Meni je to tuje. Če tip noče, neki konkretn ne štima, mogoče je pa erotofob (izraz sem vzela iz Košička: Ne boj se ljubiti)?

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.7.2009 9:58:18   
ronja
pač pa on to vedel, a ne...a je to še lohk prevara?

Jaz sem mislila, da je prevara vedno, če se on s tem ne strinja. Ker swinganje zame ni prevara, ker se pač oba strinjata s tem. Če pa se on ne strinja, pa mu rečeš, bom spala z drugim, potem je pa verjetno še vedno prevara, vsaj tako sem mislila, da ni dovolj,d a mu samo sporočiš: dragi, seksala bom z drugim, on pa nima tukaj kaj za govorituser posted image . Sicer se v tem primeru seveda strinjam, kot sem že napisala, tudi jaz bi mu pač sporočila, da grem na lov, ker nuna ne bomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.7.2009 10:01:11   
Anonimen
Sicer se v tem primeru seveda strinjam, kot sem že napisala, tudi jaz bi mu pač sporočila, da grem na lov, ker nuna ne bom

no vidiš, men je to absurd, zdej on nebi seksal, narazn tud nebi šu, mel bi pač familijo, navidezno vse ok....japajade, to je kao do konc lajfa kao, ani? in zdej nej jaz se sprijaznim, da mogoč enkrat letno bo pa izvolil me kresntuser posted image

pajadeuser posted image čeprov tist, da pa seksa sam zato z mano ker mora, ker  mu pa vseen ne diši, da bi jst s kom drugim, to mi je pa tud čist mimuser posted image jst bi najverjetneje popokala kufre pa mulce pa šlauser posted image ne vem če bi se mi dalo s takimi ukvarjat...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
3.7.2009 10:27:38   
NATAŠA35
uuu morska deklica tale tvoj je pa sam za odpad - pa brez zamere...zaenkrat še nisem srečala moškega, ki bi seksal tako poredko kot tvoj...ti imaš svoje potrebe, za njega si pač ti pohotnica, namesto da bi bilo obratno...

samo neke potrebe ima, če se sam zadovoljuje, samo zanima me ali sploh uživa, ko seksata...madonca 10 mesecev ničuser posted image user posted image , nekaj je narobe z njim

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.7.2009 22:39:12   
kamilija
Maaa, jest rečem,da ima drugo. 99%.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.7.2009 22:48:29   
hillmagic
Draga morska deklica. Lepo da si začela razmišljati o tem, da nekaj ne štima v vajinem odnosu. Tudi  jaz se ne ljubim tako pogosto (trenutno-drugi razlogi) pa lahko rečem da sva zelo aktivna. Hmmm ne vem kako to da nimata potrebe po ljubljenju in v katerem grmu tiči zajec. Ne, nekaj ne špila. Kaj je to? zakaj je tako, boš najbolje sama vedela. Ne vem kakšen tip ženski si, bolj tih, dominanten. Vsekakor mu povej kaj čutiš in ga čim prej zagrabi. Če te zavrača pa se pogovorita kako to, da je tako, kot je.
Pa veliko sreče

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 3.7.2009 22:49:27 >

Vse je za nekaj dobro :))

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?