morska...deklica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kako sta pa z drugimi stvarmi, a se dosti pogovarjata o drugih stvareh, a je pozoren do tebe in otroka, a te kdaj kako drugače pocrta, kakšen imaš občutek, kako se obnaša do tebe. Ali je tudi drugače med vama kakšna napetost, pomanjkanje komunikacije.... Ali sumiš, da ima mogoče drugo žensko? Ali mogoče opaziš, da se zadovoljuje sam? Še vedno si napisala premalo. Meni se zdi skoraj nemogoče, da bi se nekomu tako obrnilo, da sploh nebi imel želje po seksu. Ok, da se zmanjša želja, ampak ne toliko, da seksaš v 10 mesecih enkrat, moj me je po obeh porodih točno na tisti dan, ko je bilo 6 tednov, naskočil. Pa kot sem rekla, nisva ravno med tistimi, ki to počnejo zelo pogosto. Jaz bi še naprej vztrajala pri pogovoru. Očitno se mu on hoče s takimi besedami izogniti, ampak ti ne odnehaj. Že prej mu povej, d aželiš razčistiti in ne boš odnehala, dokler ne rešita težave, ker to očitno je nekaj narobe. Eno je, da se zmanjša želja, da seksata naprimer dvakrat na mesec, ampak enkrat v 10 mesecih je pa res premalo za zdrave ljudi v redni zvezi. Predlagaj mu, da se pogovorita mogoče takrat, ko bo njemu pasalo o tem govorit, ampak v enem roku. Mogoče data punčko takrat v varstvo, da bosta imela mir. Pa poskusi z njim govorit umirjeno, ne kriči, ne joči, ne sili vanj... le spodbujaj ga, da govori toliko časa, da prideta do vzroka. Da se samozadovoljuje mi je sam povedal ker me je začelo že skrbet da ni kaj narobe z njim. Rekla sem mu tudi da ne vidim logike da on sam zase poskrbi in jaz sama zase, skupaj pa nikoli. Odgovor je bil da mu pač ni do tega. Vprašala pa sem ga tudi če ga ne privlačim več, pa je rekel da ni to ni razlog, niti da ima drugo..vsaj zatrjuje mi da ne. Pogovor sem začela na miren način, a vedno začne odgovarjat da kaj ga zaslišujem in naj ga pustim pri miru. Ne vidim več izhoda, sem že razmišljala da nima pomena da sva skupaj ker zame to ni zakon. Ampak o tem se ne strinja. Do mene se sicer razen tega lepo obnaša, tudi komunicira z mano normalno. Do punčke je pa pravi ljubeč in zaščitniški očka. skratka.....obupana sem. Nimam več samozavesti, nimam občutka da sem ljubljena, doma imam že bolj zanemarjeno...sicer ni umazano, da ne bi blo za stopit v hišo, ampak ni več tistega reda kot je bil v začetku. Uničeno imam glavno čustvo in zame je to res velik razlog zaradi katerega postajam malodušna, živčna, obupana...Nimam zagona za karkoli....
|