|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 12:39:57   
Tejči
Oj,

čisto zgrešen forum za to, pa vseeno me zanima, če mogoče kdo ve kako se reče napravi za rezanje medenine? Upam, da veste kaj mislim: recimo če imaš pravokoten kos medenine in hočeš ven vrezat okrogel kos-s čim??

LP, Tea
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 12:41:35   
baguSka
Stroja za rezanje medenine.;)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 12:59:23   
india
ročna kotna žaga ali po nemško fleksarca....

zakaj pa to rabiš??? Se mi je ati zdaj smejal, on je namreč s tem delal, da pri tej starosti tega ne vem:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 13:06:39   
nežka71
rezkar CNC stroj računalniško voden. lahko režeš ali samo kaj rezkaš- piseš na medenino ali alumini, plastiko.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 13:45:56   
Tejči
Miška na Pedagoški študiram tudi tehniko, pa smo delali svečnik iz medenine, sedaj pa moram naredit dnevnik-vse natančno narisat in opisat. Samo mi nismo to nič žagali:zmeden: Kaj obstaja še kaka druga naprava za rezanje kovin? Pa če si tak dobra, še prosim vprašaj atija, kako se reče stroju za upogibanje "pleha"..pa hvala ti že vnaprej!!!:rozica:

Manca, pa nič ni blo računalniško vodeno:( Vse smo lepo ročno delali..je pa to ena čisto majhna napravica.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 13:48:45   
Tejči
Aja še to..mene ta naprava spominja na škarje..ker v bistvu moraš skup stiskat, da vreže..

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 13:53:02   
Lenny
Tejči, moj v.d. možek je pri "kovinarjih" in pravi, da gre za škarje za kovino in za upogibni stroj.
Bo?
Lp

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 13:57:10   
baguSka
jst mam tud neki izkušn pa tuhtam kako bi se lahku temu reklu, pa sm še zmer pr škarjah za rezanje kovine in stroju za upogibanje kovine :zmeden:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Eno tehnično vprašanje
26.5.2005 18:33:26   
Tejči
Upogibni stroj-to ste trofle-hvala!!!:bravo:

Škarje za rezanje kovin so še mi malo sumljive, ampak morda je tudi prav..napisala bom tako, pa bomo pol vidli..mogoče bo prof. spregledal in sploh ne bo polagal pozornosti na to (upam).

Hvala vam!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?