Eno tehnično vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tejči -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 12:39:57)

Oj,

čisto zgrešen forum za to, pa vseeno me zanima, če mogoče kdo ve kako se reče napravi za rezanje medenine? Upam, da veste kaj mislim: recimo če imaš pravokoten kos medenine in hočeš ven vrezat okrogel kos-s čim??

LP, Tea

baguSka -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 12:41:35)

Stroja za rezanje medenine.;)

india -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 12:59:23)

ročna kotna žaga ali po nemško fleksarca....

zakaj pa to rabiš??? Se mi je ati zdaj smejal, on je namreč s tem delal, da pri tej starosti tega ne vem:ups::ups::ups::ups:

nežka71 -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 13:06:39)

rezkar CNC stroj računalniško voden. lahko režeš ali samo kaj rezkaš- piseš na medenino ali alumini, plastiko.

Tejči -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 13:45:56)

Miška na Pedagoški študiram tudi tehniko, pa smo delali svečnik iz medenine, sedaj pa moram naredit dnevnik-vse natančno narisat in opisat. Samo mi nismo to nič žagali:zmeden: Kaj obstaja še kaka druga naprava za rezanje kovin? Pa če si tak dobra, še prosim vprašaj atija, kako se reče stroju za upogibanje "pleha"..pa hvala ti že vnaprej!!!:rozica:

Manca, pa nič ni blo računalniško vodeno:( Vse smo lepo ročno delali..je pa to ena čisto majhna napravica.

LP, Tea:sloncek:

Tejči -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 13:48:45)

Aja še to..mene ta naprava spominja na škarje..ker v bistvu moraš skup stiskat, da vreže..

Lenny -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 13:53:02)

Tejči, moj v.d. možek je pri "kovinarjih" in pravi, da gre za škarje za kovino in za upogibni stroj.
Bo?
Lp

baguSka -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 13:57:10)

jst mam tud neki izkušn pa tuhtam kako bi se lahku temu reklu, pa sm še zmer pr škarjah za rezanje kovine in stroju za upogibanje kovine :zmeden:

Tejči -> Eno tehnično vprašanje (26.5.2005 18:33:26)

Upogibni stroj-to ste trofle-hvala!!!:bravo:

Škarje za rezanje kovin so še mi malo sumljive, ampak morda je tudi prav..napisala bom tako, pa bomo pol vidli..mogoče bo prof. spregledal in sploh ne bo polagal pozornosti na to (upam).

Hvala vam!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

LP, Tea:sloncek:

Stran: [1]