muki1
|
Mi smo zdaj bili na Sardiniji. Karta za trajekt, s kabino vred, benzin, cestnine, 5 noči v šotoru in 4 noči v mobilni hiški, kuhala sem sama, smo pa skoraj vsak dan kakšne pice sekali, pa sladolede, pivo... 1060 eur. Tuto kompleto. No, pa 80 eurov sem dala v Šparu, ko sem nam za s sabo kupila hrano. Čisto nič nam ni manjkalo, bili ves čas zadovoljni, siti, debeli in veseli. Tak da summa sumarom je potem 1140. Pa mali dve sta meli nekaj denarja, ko jima je dala babica in teta in sta nabavili neke pi.zdarije, pa sladolede sta nam častili . To ne štejem zraven. Pa moram reči, da sva računala okrog 1500 eurov, nisva nič skoparila, da bi recimo razmišljala, če naj kuham, ali gremo raje ven jest pa to.... ne vem. Meni se zdi, da smo dobro prišli skoz. Lani sva za teden dni Grčije dala samo za aranžna 1000, obe punci sta bili gratis. Potem pa še doplačilo letaliških taks 3*80. Najem avtomobila, vsak dan smo jedli en obrok zunaj, taksi...uh, se je nabralo da glava peče v tistem enem tednu. Je drago prek agencij, ja....