HeGa -> RE: * Avgustovčki 2009 * (2.4.2010 13:10:27)
|
Kam ste mi pobegnile!!! Sej se hecam, jst bi tud prosila na ZS, če me vzamete s seboj seveda. Gužva za pop..., pa še tale moj dragi T2 bi za nekaj nekam obesila. Že ob 18.-ga mam javljeno napako in ne morem sočasno gledat tv-ja in bit na netu, zdej mi pa 3dni nič ne dela, grrr.... Zdejle upam, da me prej ne vrže dol predno oddam post. Smo na polno letal okrog dohtarjev. Ni noven bolan, sam kontrole. Zaenkrat vsi izvidi super - juhuhu- Da nahitro mal pokomentiram za nazaj Sanikaa bravo za Lea - plazenje, zdej ti bo lepo spoliral tla, kako se bo svetlo. Sesalc posesa, Leo spolira, mmmmm Aprilčica hvala za zs. Bravo za kahlico Jakob [sm=bravo.gif] super. Mi smo tudi začeli Evo navajat. Sem si pa ogledovala neke zložljive kahlice za na pot. Se mi zdi super. Pa en koš [sm=pikapoka1.gif], da se čimprej pozdravi. Hja kontracepcija, jst sem imela v preteklosti veliko problemov s tabletkami, nimaš kaj, kot da sprobaš in zamenjaš, če niso ok. Zdej imam Mireno in sem u iber zadovoljna. Muca ja Jan je kar velik, ampak še vedno kar zaostaja za nekaterimi avgustovčki. Kako luštne slikce s cvetne nedelje. Prav luštni ste. Pridni, da sami naredite butarice, jst sem jo pa kar pri mojem sosedu kupila. ayo škoda zarad dopusta. Meni definitivno bolj paše, da gremo sami. Dojimo se pa mi še kar normalno. Zjutraj, pa vmes med kakšnim obrokom bolj za uspavalo, kot kaj drugega, pa zvečer, pa ponoči 1x ali 2x. Čist odvisno. Bi rada malo zreducirala, pa se lump ne da. aleksandr tud za vašega fanta koš[sm=pikapoka1.gif], da se čimprej pozdravi. Pucanje noska je pri nas itak nočna mora. Se že krega ko ga počes položim, ker že ve kaj prihaja. Fiziološko še nekak prenese, kakor kdaj, pumpica je pa ta huj sovražnik. Eva pa že sama spiha, fiziolčoško ji pa špricam, pa tud full ne mara. Začela je pa nekje pred 1/2 leta sama pihat tko dobro, da nisva več pumpice rable. Čeprav se včasih spunta pa noče, pol ji pa kar s pumpico. Nohtke pa ni bil nikoli problem postrižt. Mava en dva tri postrižene vse. Isto pri Evi. go_ta v hribe boste šli? cool. Mi2 sva tud nabavla še en ruzak za Jana, sam čakam, da bo malo boljš še sedel, pol pa začnemo tud mi s hribi. Ga bom pa te dni kr v kengerujčku nesla na bližnji hrib, sam je tko težek in me full naprej vleče. Nujno pa rabim mal kondicije.
|
|
|
|