aygo
|
Dan Torej danes grem... Imam občutek, da bo GV spet prazna in bo treba še počakat. Mi je pa že par dni slabo, čez cel dan, se mi zdi, da tudi intenzivneje vonjam... Ali se mi pa samo zdi Drugih znakov ni. Izcedek sem imela skozi, včasih tudi svežo kri, drugič rjavkast izcedek, včasih bolj rozast... Puške v koruzo še nisem vrgla, vseeno pa ne upam preveč pričakovat, da ne bo razočaranje preveliko Rocio - držim pesti za naju obe Pooh - držim pesti tudi za drugega Pa dobrodošle vse nove Okoli kremic. Jaz sem v prvi nosečnosti uporabljala Mustelo, Vichy in Eucerin olje. Mogoče anonimna tvoja prijateljica misli Karitijevo maslo iz LoCittanija (ne vem kako se prav napiše ). Jaz sem v prvi naredila celo študijo v zvezi s strijami. In v bistvu je vseeno s čim se mažemo, lahko je tudi navadno jedilno olivno olje. Bistvo je, da je koža čimbolj navlažena, zato je treba kremo ali olje masirat, masirat in masirat v kožo, vsaj 10-15 minut oz. več. Najboljše 3x na dan ali več. Jaz sem včasih cel film pogledala med masiranjem . Olje se mora vpiti v kožo. Pa dosti vode je treba popit, da se koža navlaži tudi od znotraj. Proti strijam pomaga bojda tudi cink. Posebej ga nisem jemala, se je pa mogoče pametno pozanimat katero živilo vsebuje cink in ga občasno uvrstit na jedilnik. Pa čimmanj izpostvljanja trebuščka soncu, agresivnim milom med tuširanjem. Tudi zdrava uravnotežena prehrana ima po moje zraven kak %, zato čimveč sadja in zelenjave in čimmanj ocvrtega, sladkarij... Tako, sedaj grem malo pospravit, potem pa že počasi krenem do G. Držite pesti
|