|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
15.9.2009 11:28:20   
vekybel
ČMRLIKA vse najboljše za rojstni dan in čim lepše ga praznuj.....user posted image

lep pozdrav še ostalim user posted image ,
ja slabosti trajajo do 16-18 tedna, meni se je umirilo počasi, tu pa tam mi še kak smrad naredi slabo ali kaka hrana. Srečne ve ki že čutite svoje user posted image . Jaz sem v 16 tednu pa še nič, edino kakšen krat se mi zdi da je ali pa so čreva sej nevem, upam da bom hitro začutila brcike, ker že tako se sprašujem kako je z user posted image , če je vse vredu, ker ti pregledi 1x na mesec se mi zdijo kot leto in še ker ga ne čutim še, tolko bolj me skrbi če je vse vredu. Tudi jz imam probleme z temi izcedki pa bom G vprašala da mi kaj predpiše. V ponedeljek 21.9. imam kontrolo in komaj čakam vam povem.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.9.2009 12:34:28   
7lina7
dober daaaaaaaaaaaaaan!

čmrlika VSE VSE VSE NAAAAAAAAAAAAAAAAAJBOLJŠE!!
veliko:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa lepo praznujte!!

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.9.2009 13:09:15   
MLADAMAMICA
Živjo punce, tudi jaz se nisem že dolgo oglasla, ampak ni bilo nič novega. Danes sem napolnila 24 let - hkrati čestitam čmrliki, imava roj dan na isti dan user posted image  dobila sem najlepše darilo do zdaj in sicer NS (pregledal me je dr. Pušenjak - same pohvale tudi zanj) je bil super: nuhalna 1,5mm, tveganje za DS 1:7653, glavica je velika 22mm, trup 61mm user posted image  noseča sem 12t6d in sm prov srečka nosečka. hkrati me je pa presenetil moj mož, ki je trdil, da ne bo mogel priti na NS in se je pojavil - res me je lepo presenetil in sem full srečna. bebika - ne vem, če je punčka ali fantek je najprej spala, potem pa se je zbudila in dvigovala glavco, rokice,... res neverjetno. presrečna sem, da je z dojenčkom vse v najlepšem redu in pa, da je moj bil zraven, ko sva prvič videla svojega prvega otročička user posted image  naslednji pregled imam 9.10.
ps. rada bi pohvalila dr. Grošlja, ki je moj novi ginekolog in je super

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 15.9.2009 13:10:39 >

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.9.2009 14:32:47   
7lina7

no pa še tebi VSE NAJBOLJŠE  mladamamica!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.9.2009 15:48:21   
plamen
Vse najboljše čmrlika in mladamamica! Uživajta še naprej in lepo, lepo praznujta!! user posted image user posted image
Drugo leto bosta že imeli družbouser posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.9.2009 17:00:36   
vekybel
MLADAMAMICA tudi tebi vse najboljše in lepo praznuj.....user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.9.2009 17:59:34   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

no pa še tebi VSE NAJBOLJŠE  mladamamica!! user posted image user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem!!! user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.9.2009 19:01:10   
deily
vse najbojše slavljenkama

Mi smo pravkar prišli domov. NS je nekaj manj kot 1mm, user posted image je cel čas brcala kot za stavo. Zdravnica je rekla, da že dolgo ni videla da bi se user posted image videl tako lepo nosek. Utripi so bili 156,valiki pa smo 70 mm. Med nogicami pa še ne vemo kaj se skrivauser posted image .

Bilo je ful lepo videt malo pikico.

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.9.2009 19:40:42   
strumf
vse najboljše slavljenkama user posted image ,

meni je tudi občasno še vedno slabo, predvsem me sedaj zvečer zelo muči kislina, tako da skoraj letim na wc pred školjko-ta občutek da bi non stop lahko bruhala mi gre počasi že na živce user posted image .

jaz imam pa jutri pregled juuuppiii in komaj čakam, nisem pikice videla že 4 tedne. joj me ful zanima kako bo. bodite fajn pa božajte bušije user posted image

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.9.2009 19:40:58   
3Sonček3
Tudi jaz želim obema slavljenkama vse najboljše user posted image najbl vama želim da boste mele zdrave user posted image in tut tiste k jih mate že doma.

Pri nas se je tut na NS zelo lepo nosek vidu ( in nam tut zelo popravil povprečje user posted image ).
Punce a ma kera (že) strije? Js jih mam po prsih in upam da jih bom z oljem uspela odstrant user posted image da še ni prepozno, ker si ga še nisem šla kupit user posted image
Dejmo mal več klepetat tuki gor, včasih mi je kr dougčas, sej vem da ene še v službo hodte sm tiste k ste pa doma... user posted image . Men je zjutraj strašansko dougčas, moj user posted image je na šihtu, tašča ponavad kosilo skuha js se pa dougočasm hehe. Ker ne hodm v službo mi dnevi minevajo zeeeeellllllllllllooooooooo počasi. Joj kje je še marec user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.9.2009 19:46:24   
Anonimen
Čestitke vsem nosečkam za uspešno opravljeno NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem pa danes dobila antibiotikuser posted image , ga moram jemati 5 dni, potem bom pa videla če bo kaj boljše.

Strije - le kaj je že to??user posted image user posted image  hecam se, imam jih PREVEČ, še od prve user posted image , tako da če bi katera kakšno imela ji z veseljem odstopimuser posted image user posted image user posted image user posted image

skoraj bi pozabila VSE NAJBOLJŠE za mladomamico in čmrliko. Pa lepo praznujta.

zdj pa morm it.........................

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.9.2009 20:48:30   
W.W.
Vse najboljše slavlenki! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.9.2009 7:12:38   
MLADAMAMICA
Dobro jutro punce. Hvala za čestitke. user posted image
Zanima me, kakšno olje pa uporabljate za strije? jaz jih sicer še nimam, ampak bi imela rada prej olje kot strije user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.9.2009 7:58:54   
krtekxx
Oprostite, da se vmešavam v debato. V Moje oglase sem dala oglas, da podarim črne nosečniške hlače H&M, S (približno 34-36). So take, da jih lahko nosiš praktično celo leto, meni se zdijo elegantne. Pa jih zgleda nobena ne rabi. A bi jih katera od vas. Če bi, naj mi prosim pošlje ZS s podatki, da jih ji pošljem.

(odgovor članu aygo)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.9.2009 8:53:29   
pinakolada
Živjo

Sem Nika, stara 28 let. Tudi jaz ima predviden PDP 30.03.2010. Včeraj sem imela pri dr. Trampužu pregled Nuhalne svetline in kot kaže je vse OK. Razmerje je 1:14994 in 1,6 mm. To je moja prva nosečnost in do sedaj mi ni bilo niti enkrat slabo :D

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.9.2009 10:26:24   
Anonimen
strije - eucerin olje, dobiš ga v lekarni drugod pa ne vem kako je s tem, če ga dobavljajo.

(odgovor članu pinakolada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.9.2009 11:15:06   
7lina7
ojla!!

jaz sem tud na eucerinu! user posted image   imam pa v planu probat še kremico od Vichie-a! v 1user posted image sem se mazala kot nora - fisanova krema proti strijam, pa olivno olje vmes - res,na hektolitre...pa do zadnjih 14 dni niti ene!! ..pol pa čez noč!! kot da me je kdo narezljal! res, sem se kr razjokala zjutraj,ko sem videla!
tako da upam,da novih ne dobim!! mam še stare za ponucat...hehe hvala bogu so zbledele in ne rdeče.
ker odstranit se jih itak ne da s kremicami..user posted image

.. še 2 dni... do AC!  brrrrr....user posted image

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.9.2009 11:29:44   
vekybel
zdravo,
kako smo danes?

3sonček3: a si ti tud na bolniški kot jaz? ja zadnje čase te našeuser posted image  neki štrajkajo pa to....

pinakolada: dobrodošla med nami. srečna ti če ti ni slabo, verjetno ti niti ne bo.

zdaj pa vprašanje za vse user posted image  tu gori: kaj ste dobile obvestilo na email od ringaraje za miss buši?
a se je kera prijavla?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.9.2009 11:41:06   
7lina7
..verjetno sem. sam se ne bom prijavila.
všeč so mi user posted image ,ki kolk tolk obdržijo postavo in "rastejo" sam na trebušček....žal nisem med njimi!! razmerje med trebuhom in ritjo je tu nekje 50:50. hehe   sem vsaj bolj stabilna!!  user posted image user posted image groza me je ,kak boj bo to dol spravit! v projektu user posted image sem pridelala že skoraj 20kg. pred postopkom icsi  58kg, zdaj pa....mi je kr nerodno! user posted image
tako,da..bo ostal kr skrit! user posted image

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.9.2009 12:18:35   
3Sonček3
Vekybel ne nisem na bolniški. Maja sem naredila maturo in se mislila vpisat na visoko zdravstveno šolo Lj, smer radiologija. Ampak me je nosečnost lepo presenetila in sem zdaj doma. 2011 pa bom šla delat user posted image .
Lahko bi se vpisala v šolo in pavzirala ampak mi kot študentki ne pripadajo neke ugodnosti, tako da se mi glede finančne pomoči bolj splača ostat doma, tako se bom konec meseca prijavila na zavod in na socialno, tako da bom dobivala vsaj neko podporo, ki jo bom namenila nakupu opreme za dojenčka. Pa tudi če bi šla v šolo nebi naredila ker so vaje OBVEZNE js pa jih nebi smela izvajati zaradi sevanja. Mislim da mi je zelo lepo, čeprou je kakšen dan res dolg ko......pondelkuser posted image ampak nč hudga si pa lahko preberem vse informacije ki me zanimajo v zvezi z dojenčkom ker si želim isto kot use druge --> "biti dobra mama".
Aja da ne pozabm a za strije oz. proti strijam user posted image lahko uporabljam tut mandeljevo olje? al more bit nujno krema na kateri piše proti strijam.

Glede prijave na miss buši ... hm... se mi zdi da nimam dovolj velikega bušija za tako tekmovanje user posted image (sej bo kmalu) itak smo pa use miss user posted image za to ne rabmo nobenga potrdila javnostiuser posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.9.2009 12:19:27   
malicki
Jaz sem na račun slabosti tudi že pridelala + nekaj kg, pa če k temu dodam še začetnih 5kg viška user posted image   ko se pogledam v ogledalu je kar malo kriza user posted image  
Največ pojem zjutraj in dopoldne, recimo do 12h, zvečer pa ponavadi sploh nimam apetita. No sedaj se slabosti umirjajo in upam, da bom lahko malo upočasnila pridobivanje kg.

V prvi nosečnosti sem se zredila za enih 17kg, s tem da sem 1 mesec prehitro rodila user posted image  Je pa res, da sem iz porodnišnice prišla s kar 11kg manj user posted image . Po 7. mesecih sem pa začela z ločevalno dieto in shujšala za 10kg. Joj ko se spomnim tiste postavice...

Strije nisem dobila nobene in upam, da je tudi tokrat ne bo. Moram pa si jaz tudi še nabaviti kremico. Uporabljala sem pa DM-ovo kremo zjutraj in mi je bila super, zvečer ko je več časa pa al kremo ali olje. Zdaj pa ne vem če še sploh obstaja ta krema.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.9.2009 14:00:51   
Čmrlika
Punce moje hvala vam za čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mladamamica..ja fajn mava rojtni dan na isti dan! vse najlepše pa zdravega user posted image  ti želim!

Taja še je vedno bogica, jo je virus herpes napadel in ima vročino pa polna usta aft...user posted image  smo šli včeraj k zdravniku!

Drugače pa držte pesti, midva z user posted image  mava popoldne pregled!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.9.2009 15:30:54   
meti.v
Ola punceuser posted image   sem ravnokar prišla iz NH user posted image  morm rečt da je vse OK. NH je 1mm in je zdravnica rekla da mam tveganje kot kakšna 12letnicauser posted image . Zanimivo pa je da sm en tedn mn noseča kot je bilo izračunano po zadnji menstruaciji, tko da mam zej PDP 31.3.2010user posted image  Je bilo pa zlo fajn opazovat pikicouser posted image  na UZ, je bila kr precej živahna, velika pa je 55mmuser posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.9.2009 16:54:53   
plamen
Hej!

user posted image vsem za uspešne preglede! Tudi za nami je NS in smo zadovoljni. Smo kar pol ure občudovali našega sončka, ker ko smo začeli je migal, potem pa zaspal in sem kašljala, se vsedla in spet ulegla, na koncu sem celo počep naredila in potem se je končno začela akcija, da je šel v položaj, da smo lahko merili. Spol nama je tudi namignila user posted image , bomo pa še na MF pogledali kako in kaj.
Aha pa PDP mi je prestavila na 24.3., ker smo malo večji (če bo katera popravljala seznamček). Ko je očka zagledala G je itak rekla, da se ne bomo čudili, če bom imela malo večji buši, bo vsaj vedela od kje user posted image , ker je velik.  Naslednji pregled pa je 14.10.
Jaz se mažem z mandljevim oljem, ga že tako redn uporabljam in ne vem če si bom kaj posebej kupovala za strije. Po moje bom ostala kar pri tem. Zredila se še nisem nič.
7lina7, G sem vprašala za tvoj primer in kake ima ona izkušnje. Mi je rekla, da ponavadi ko je rezultat z DHT slabši od unega brez, je ponavadi na AC vse OK. Je pa tudi rekla, da se ji je zgodilo že vse možno, da včasih DHT na polno izboljša rezultate ali pa obratno..... Tako da ne vem, jaz ga naslednjič ne bom šla delati. Tako da upam, da ti je to še ena potrditev, da bo s pikico vse OK!!

< Sporočilo je popravil plamen -- 16.9.2009 16:56:00 >

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.9.2009 17:54:51   
vekybel
7lina7: nič ne skrbi glede kilogramov, nisi edina, jz tud spadam med močnejše in to še kr.

3sonček3: prav si se odločila da ostaneš doma, tako boš vsaj v miru donosila otroka pa še čas imaš za raziskat okrog za male user posted image .
In kot praviš za miss imaš prav, vse user posted image  smo lepe in ni nam potrebno potrdilo.

čmrlika: ti držim pesti pa javi nam kako je bilo na pregledu in kaj ti je reku G.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?