|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.11.2009 14:35:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Aja pol pa štima ja, kera pa prčakuje dvojčke, zakaj js to nč nevem?user posted image

Zato, ker je ona rajš na čveku z mamicami dvojčkov. Sm pa spol prebrala na tistem čveku, pa sm eno telovadko prilimala user posted image  Upam, da mi ne bo zamerila. user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
13.11.2009 14:36:53   
rožca26
Punce, kaj ste šle vse kuhat kosil???
Jest ga že kuham. Mam zdele čas, ker vid aja. In to v ta veliki postelji. Kot mi izgleda decembra ne bomo meli nekih hudih težav z uvajanjem postelje za velike user posted image
Drgač pa jest delam rižoto s perutničkami. Mi že iz kuhinje diši user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
13.11.2009 14:39:30   
3Sonček3
Sej je prou da je pr tistih k so njej bližje se pravi pri čveku z dvojčki, lahko bi pa tut nas pršla kej pogledat user posted image . No sej bo sigurno kej sporočila, kar nas najbl zanima user posted image . Danes pa js ne kuham kosila, me tašča razvaja že kr kakšn tedn, uh kok mi paše. To vsakodnevno spraševanje kaj bomo kuhali me spravla že ob živce, ampak se bo treba kr kmal navadt.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
13.11.2009 14:39:47   
rožca26
O, še to ... včeraj ko ste se pogovarjale o kuhinjah, sem pozabla rečt, da sm jest dala delat privat mizarju po meri, pa me je 4m kuhnje prišlo le 2900e. Na štajerskem majo privatniki ful cenej kot pa kle v LJ. Se splača mal pogledat. Aja, pa v kuhno sta bla všteta napa in korito. Pa izvlečno omarco za zelišča imam tudi. user posted image  Je zdej najino stanovanje ful lepo user posted image

Ja, to je pa to, če v moško stanovanje poseže pridna ženska roka user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
13.11.2009 14:40:48   
rožca26

Sej je prou da je pr tistih k so njej bližje se pravi pri čveku z dvojčki, lahko bi pa tut nas pršla kej pogledat user posted image . No sej bo sigurno kej sporočila, kar nas najbl zanima user posted image . Danes pa js ne kuham kosila, me tašča razvaja že kr kakšn tedn, uh kok mi paše. To vsakodnevno spraševanje kaj bomo kuhali me spravla že ob živce, ampak se bo treba kr kmal navadt.

Ja se strinjam. Jest se pa znajdem tako, da grem pol na Vrhniko, pa mama še za mojga kej pripravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
13.11.2009 14:42:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Jest ga že kuham. Mam zdele čas, ker vid aja. In to v ta veliki postelji. Kot mi izgleda decembra ne bomo meli nekih hudih težav z uvajanjem postelje za velike user posted image
Drgač pa jest delam rižoto s perutničkami. Mi že iz kuhinje diši user posted image

ah ne, smo ga že zmazali. Smo danes jedli kar špinačo pa pire krompir. Zdej mi pa tamala že malo po glavi serjeuser posted image . Že cel dan ni nič spala, niti minuto ne in zdej ima lepo še žurko v postelji, user posted image  pa v trebuhu. No že zdaj sta usklajeni, kaj šele bo ko bota malo večjiuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
13.11.2009 14:47:52   
Anonimen

O, še to ... včeraj ko ste se pogovarjale o kuhinjah, sem pozabla rečt, da sm jest dala delat privat mizarju po meri, pa me je 4m kuhnje prišlo le 2900e. Na štajerskem majo privatniki ful cenej kot pa kle v LJ. Se splača mal pogledat. Aja, pa v kuhno sta bla všteta napa in korito. Pa izvlečno omarco za zelišča imam tudi. user posted image  Je zdej najino stanovanje ful lepo user posted image

Ja, to je pa to, če v moško stanovanje poseže pridna ženska roka user posted image

Ja tudi mi smo imeli glede kuhinje srečo. Kupili smo jo namreč od enega žlahtnika, ki se mu ta moderni stil kuhinje nikakor ni dopadel. Je pa res, da je on zanjo dal preko 10.000eur, nam pa jo je prodal za 2500eur. user posted image user posted image  Nakup pa se nam je 100% obrestoval, sej so ga več prišli samo aparati, kakor smo mi dali za njo z kuhinjskimi aparati vred.

Je pa bila kuhinja delala pri nekem privatniku.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
13.11.2009 14:49:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

ah ne, smo ga že zmazali. Smo danes jedli kar špinačo pa pire krompir. Zdej mi pa tamala že malo po glavi serjeuser posted image . Že cel dan ni nič spala, niti minuto ne in zdej ima lepo še žurko v postelji, user posted image  pa v trebuhu. No že zdaj sta usklajeni, kaj šele bo ko bota malo večjiuser posted image user posted image

Ta glavni za neumnosti špičit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
13.11.2009 14:59:07   
Anonimen

Ta glavni za neumnosti špičit user posted image user posted image user posted image

Dvakrat ni za rečt user posted image user posted image  Sta se po atiju vrgleuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
13.11.2009 15:00:53   
3Sonček3
Eno vprašanje mam. Na koledarčku mi piše da je v 24. tednu test sladkorne bolezni. A je kera dala to čez? Kako to zgleda?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
13.11.2009 15:02:43   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: sneguljka1

Se mi je pa začelo nekaj dogajat in sicer že ene 2x sem opazila da mi je iz bradavičke pritekla kapljica tekočine, kot voda, tako da sklepam da je to že znak da se mlekarne začenjajo pripravljat user posted image . A se je še kateri to pojavilo?

meni!! in to vsake tolko, ko je najmanj primerno.... pa še to samo iz desne .user posted image
user posted image za opravljeno morfologijo!! in za verjetnega user posted image !user posted image

Lin@

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
13.11.2009 15:10:29   
sanip
No evo me še mal nazaj...sem bla dones mal v Lj po nakupih, sicer sem šla kupit za en rojstni dan, ampak ugante kaj...kr nisem mogla da nebi še kej za našo pikico kupila, tko da zdele ko možek pride domov bo kriza...hihiuser posted image user posted image user posted image  (ne sej se hecam)!!! Tolk majo dobre stvari da konc res!!! Komej čakam da grem mal na veliko zapravljat. No zdej sem šla pa po tamavga v vrtec zdej se mi pa absolutno nič neda, lenoba ena!!! Še kosila danes nisem nardila, ker je ostal golaž od včeraj, ker ga nihče tudi probal ni tako da ga bodo pa jedli danesuser posted image user posted image user posted image

no no uživajte še naprej, grem mal počivat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
13.11.2009 15:13:38   
7lina7
 jaz pa ravno kar kuham ... ni nikogar,da bi me razvajal... user posted image   bo pa golaž pa testenine! njamiiiii...

še nosečki24 user posted image !!

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
13.11.2009 15:16:11   
7lina7

Eno vprašanje mam. Na koledarčku mi piše da je v 24. tednu test sladkorne bolezni. A je kera dala to čez? Kako to zgleda?

.. nimam pojma - baje da je sladko!!  bljak user posted image   spit moraš ne vem kolko neke sladke tekočine in počakat 1h pa ti pol kri vzamejo.. tako nekako.. user posted image
jaz že itak nimam rada sladkih pijač ...

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
13.11.2009 15:17:12   
rožca26

Jest sm dala to čez, prejšnji teden. To ni nič takega ... najprej popiješ en napitek, k je ful sladek (je notri glukoza), pol moraš pa sedet 1 uro in po eni uri ti vzamejo kri. To je to. Nič hudega.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
13.11.2009 15:17:50   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sanip

No evo me še mal nazaj...sem bla dones mal v Lj po nakupih, sicer sem šla kupit za en rojstni dan, ampak ugante kaj...kr nisem mogla da nebi še kej za našo pikico kupila, tko da zdele ko možek pride domov bo kriza...hihiuser posted image user posted image user posted image  (ne sej se hecam)!!! Tolk majo dobre stvari da konc res!!! Komej čakam da grem mal na veliko zapravljat. No zdej sem šla pa po tamavga v vrtec zdej se mi pa absolutno nič neda, lenoba ena!!! Še kosila danes nisem nardila, ker je ostal golaž od včeraj, ker ga nihče tudi probal ni tako da ga bodo pa jedli danesuser posted image user posted image user posted image

no no uživajte še naprej, grem mal počivat user posted image user posted image user posted image

kaj lepega pa si kupila???

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
13.11.2009 15:18:33   
Anonimen

Ne. Mi je pa z eno posebno napravico zmerila koliko imam sladkorja v krvi, ko mi je vzela kri še za tokso in še nekaj.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
13.11.2009 15:18:49   
rožca26

Dvakrat ni za rečt user posted image user posted image  Sta se po atiju vrgleuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj ne bosta nič po mamici? Jest pa mislim, da zna tudi mami kakšno ušpičit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
13.11.2009 15:19:35   
rožca26

Ne. Mi je pa z eno posebno napravico zmerila koliko imam sladkorja v krvi, ko mi je vzela kri še za tokso in še nekaj.

user posted image  zgleda da je v vsakem ZD drugač user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
13.11.2009 15:26:43   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  kaj ne bosta nič po mamici? Jest pa mislim, da zna tudi mami kakšno ušpičit user posted image user posted image user posted image

Tut ja, čeprav če se bo kaj po meni vrgla pa se bo videl čez cajt. Drugače je pa Živa čisto podobna atiju, kot, da bi jih kloniral. No po meni pa ima tisto taglavnouser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
13.11.2009 15:27:52   
Anonimen

Tut ja, čeprav če se bo kaj po meni vrgla pa se bo videl čez cajt. Drugače je pa Živa čisto podobna atiju, kot, da bi jih kloniral. No po meni pa ima tisto taglavnouser posted image user posted image

Tak, da me ne more obtožit, da jo je poštar al pa sosed delaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
13.11.2009 15:31:58   
Anonimen
Rožca kaj če bi še na seznam dodali kam bo katera šla rodit? Sem videla, da imajo to tudi na drugih RR seznamih! No če se boš odločila za to, pri meni napiš Ptuj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
13.11.2009 15:34:09   
Anonimen
ok, spet sama s sabo bluzim. Imam monogovore. Eh sej se vidi, da ni  user posted image   doma imam preveč časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
13.11.2009 15:36:02   
rožca26

Rožca kaj če bi še na seznam dodali kam bo katera šla rodit? Sem videla, da imajo to tudi na drugih RR seznamih! No če se boš odločila za to, pri meni napiš Ptuj user posted image

Lahko. Mi ni problem napisat še zraven Lj, Ptuj, NM, KP, Izola, ... sam povejte želje.

Vaša želja moj ukaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
13.11.2009 15:36:54   
rožca26

ok, spet sama s sabo bluzim. Imam monogovore. Eh sej se vidi, da ni  user posted image   doma imam preveč časauser posted image

Oh sej te razumem. Mam jest tudi včasih občutek, da se sama s sabo pogovarjam. Še dobr da ne naglas, ker bi me v pole zaprl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?