crvicek
|
Čestitke novim nosečkam in bravo za dobro opravljene prve preglede! Lana, tudi jaz komaj čakam pregled, ki je šele čez 10 dni. Včeraj sem dopolnila 7 t, tako da sem šla takoj pogledat kaj moj tikerček pravi in vidim, da ga moram popravit. Porodnišnica...hm...to je še tako daleč... . Jaz si želim roditi v Postojni, kjer je tudi moj G, čeprav mi je sedaj Izola bližje, ma se tu še nikakor ne znajdem. Kaj pa vem, bomo še vidli sproti. Kaj pa ti, kje želiš rodit? Ma če sem dobro razumela v enem postu, ti že imaš enega sončka doma? Sem pa včeraj končno priklicala mojega G in mu povedala za roza izcedek, pa me je full potolažil in rekel da je to verjetno zaradi hormončkov - rast estrogena. Če pa bi bila sveža kri, pa naj takoj pridem na urgenco. Ker pa že ves čas - že od terapije s klomifenom pijem dabroston 2x dnevno, mi je za tri dni povečal dozo na 4 tbl, potem pa nadaljujem z 3tbl dnevno do pregleda. Je pa drugi teden še odsoten, tako da žal me ne more prej pregledat, ma pravi da ni potrebe samo zaradi te roza sluzi. Drugam pa tudi ne bom šla, ker verjamem da je z pikico vse ok in bom nestrpno počakala teh 10 dni. O izcedku pa ni več ne duha ne sluha, tako da naj tako tudi ostane. Sem pa nenormalno utrujena in samo spim. Včeraj sem komaj kaj skuhala in na koncu sem pojedla samo polento s sirom. Vse ostalo mi gre . Sem pa danes pokonci že od šestih, saj sem full naspana. Zdaj so mi pa zadišale palačinke, tako da grem probat kaj pripravit, drugače bo pa možek pomagal. Lep vikend vam želim!