miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Vprašanje za sarayo, matca in BUŠICO: A smem vprašati v kakšno šolo ste hodile in katero delovno mesto zasedate? Kar tako, sprašujem... Aja, pa sprašujem se tudi, kak lepo, da ful folka hujša, hujša, in ne more shujšati, potem pa tu berem in se čudim, da ne morejo narediti par korakov peš do trgovine. Za to, da odnesete 50 metrov naprej polne torbe vrečk izgubite cca. toliko cca, da si lahko zvečer privoščite en pir z možem. No po piru bo pa itak še bolj veselo, kar bo samo vodilo še v dodatno "aktivnost" torej spet bodo šle kalorije dol in to samo zaradi tega, ker ste morale iz štacune narediti par korakov več. Aja, na parkirišče namenjono invalidom, pa še nikoli nisem parkirala. Me kar stisne, in se vedno odpeljem mimo, četudi naredim 5 krogov po parkirišču. Imam tudi 2 otroka in raje pešačimo. Glede šole (izobrazbe) pa....Mislim da so dovolj nazorni vsi ti smeškoti, ki so iz odgovora do odgovora samo daljši oz. jih je samo več. Ne povedo pa nič pametnega. Drugače, Paštetka, ti pa res ploskam, ker znamo nekateri vsaj nekaj povedati. Aja, imam pa končano V. stopnjo, zelo rada bi imela tudi več, pa sem morala iti služiti denar, da sem postala neodvisna. Delam pa trenutno službo mamice na porodniški, zaposlena sem v privatnem sektorju kot vodja administracije nosilca javnega pooblastila, že 7 let, in zelo uspešna, predvsem strokovna na svojem področju. Imam tudi državni izpit in določene licence, ki jih moje delo zahteva. Pri svojem delu pa srečujem ljudi z doktorati, ki so kreteni, ups, idioti, in pa kmete (po statusu, da ne bo pomote), ki imajo zelo razširjeno obzorje.
|