Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ampak v trgovskem centru parkirati na invalidih, ko je ITAK dovolj prostora za parkiranje . Ne razumem te lenobe. Nič hudega, Mič, veliko nas je, ki ne razumemo tega petelinjenja tu gori A celo do petelinov se je prislo ? Sem brala samo prvi post. Ma ne, res ne razumem. A ni fajn, da gres deset ali petdeset ali bohnedaj vsaj sto metrov pes in premigas rit . Bi celo razumela, kje v centru mesta, ne najdes parkinga, pa parkiras 10 minut recimo, za kaksen opravek na posti, na banki ali kaj podobnega. Ampak v trgovskem centru . Ni to za mojo kmecko pamet. Potem pa bolje, da ne prebereš vsega, ti je lahko slabo. Volga prepozno ... men je že . Na kraj pameti mi ne pride, da bi parkirala na mestu za invalide in upam da mi nikoli ne bo treba tam parkirati. Pa da ti nekdo ki tu javno objavi, da parkira na mestu za invalide oznani, da je mentaliteta voznikov na nizki ravni ... to je pa res že čisto preveč za mojo preprosto pamet. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Vsi se delamo da ne parkiramo na placih za invalide, da raje postavimo km avto vstran ipd. ampak naj mi nekdo reče, da še nikdar v življenju ni parkiral vsaj enkrat avta na mesto, kjer je namenjen za invalide ?? Sama z dojenčkom ne morem hodit km daleč, zato tudi sama sparkiram na mestu za invalide, ko je nuja ! Evo NIKOLI še nisem parkirala na mestu za invalide! Za tamalo ven in not dajat imamo zadaj drsna vrata tak da tut to ni problem. Voziček je vedno v avtu, če je tamala zraven tak da tut 100 dodatnih metrov ni problem, če gre pa dež se pa rajš obrnem in grem domou, kot pa da bi na mestu za invalide parkirala. IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Kazni za take so pa daleč, daleč premile. Se ne strinjam, kazni so premile za tiste ki prehitro vozijo, za tiste ki vozijo pod vplivom alkohola in s tem ubijajo nedolžne voznike (mlade ali stare vseeno), za tiste ki so nepripeti in ponavadi povzročitelji številnih nesreč. Takim bi jaz globoko segla v denarnico... Ampak za tiste "srečneže", ki te nesreče preživijo s hujšimi posledicami, te pa boli ku*** (ups, sori sem se spomnila, da ga nimaš) in jim mirne vesti zasedeš parkirni prostor ... svašta ... kalbo imam povsem prav! Do ene 7. strani sem prebrala, naprej se mi pa ne da ... ker enim se res ne da ničesar dopovedat ...
|