picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Nisem vsega brala, bom pa rekla tako. Samo v eni točki se strinjam z botrco in to je, da bo v TC-jih morali biti mestni redarji vsak dan ves dan, zaradi mene v vsakem nadstropju eden. Pa če bi imela kaj moči bi hitro spremenila to da nekaterim dol visi za kazni. Prvič kazen, drugič malo višja kazen, tretjič pa bi avto zasegla, ga prodala, denar bi pa šel organizacijam, ki skrbijo za invalide oz. jim pomagajo. Sej jst se tut s tem strinjam in najbrž še marsikdo...sam dejmo bit mal realni no...Kaj je bolj realno:al od normalnega človeka pričakovat, da ne bo parkiral na prostoru za invalide al od občine pričakovat, da bodo mestni redarji povsod, vsak dan, ves dan in ne vem kaj še vse... To je tko kot bi pričakoval in se bunil nad tem, da policajev ni na vsakem koščku tega planeta in niso mogl napisat kazni našmu sosedu, ki je prehitr vozu, teb so pa jo, k si se peljal 3 ulice vzporedno in so ****t ga bli glih v tej ulici in ne v tisti, po kateri se je peljal sosed... Pa ne moreš se za take stvari bunit, no... Enkrat plača eden, drugič drugi...A ti pa nisi še nikol ušla kazni, čeprav dobr veš, da bi jo mogla plačat, ker si nardila prekršek? A si se tut tolk bunila, ker policajev al pa redarjev takrat ni blo tam, da bi ti kazen napisa? Pa tole napisano bolj leti na botrco in ostale in ne nate, k jim je toooooooolk krivično, ker nekateri drugi pa niso dobil kazni, k ni blo redarjev, ona jo pa jeeeeeee... Mi je isto smešno, ko kdo, ki vidi en hud prekršek al pa kej tazga reče: Kje so pa zdej policaji? Zadnjič, k sem pa jst vozu 60 skoz naselje sm pa kazen dobu, tale jo bo pa brez odnesu...Kr neki... Pa tut če bi bli kje v bližini-oni so telepati, da bojo vedl, da bo glih takrat glih tam en v škarje prehiteval... Pa ne pišem prva tega, sam enim še kar ni jasno...
|