Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Starinski šivalni stroj 25.5.2005 20:57:36
|
|
|
|
urši*
|
dej na Bolho:zmeden2:
|
|
|
|
Starinski šivalni stroj 25.5.2005 20:59:00
|
|
|
|
teta beta
|
Mi imamo dva doma, eden mogoče ni tako star. Jaz jih bom poskusila ponucati pri obnovi bodočega doma, ki je itak ena taka stara hiška in bo ziher pasalo noter. Preprčana sem, da koga to zanima, daj oglas na internet in v oglasnik.
|
|
|
|
Starinski šivalni stroj 25.5.2005 22:07:22
|
|
|
|
tinatona
|
Če si iz Ljubljane greš čahko eno nedeljo na tromostovje oz. dol ob Ljubljanici... Majo sejem starin, pa lahko tam vprašaš koga če hoče kupit. Po moje se bodo tepli zanj, sploh če dela. Najdeš pa tam svašta... LP Tina
|
|
|
|
Starinski šivalni stroj 25.5.2005 22:38:56
|
|
|
|
SašaR
|
Joj, jaz imam tud enga, letnica 1900+še mal se mi zdi! Na njem imam manjši akvarij, vendar bi bila zelo zadovoljna, če bi se ga lahko znebila! Povsod mi dela samo napoto! Upam, da se ga bova obedve rešili! LP
|
|
|
|
Starinski šivalni stroj 26.5.2005 9:13:17
|
|
|
|
Pajaca
|
Mi smo ga na kosovca peljal, pa je v trenutku zginu, se nam ni dal ukvarjat z njim, pa ga prodajat. Itak nam je bil sam v napoto.
|
|
|
|
Starinski šivalni stroj 26.5.2005 9:28:29
|
|
|
|
nejcko
|
Ej, Pajaca, če mislite še kaj takega na kosovca metat, mene prej poklič, pridem koj iskat!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?