Starinski šivalni stroj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sašaš -> Starinski šivalni stroj (25.5.2005 20:40:32)

A ima katera kaj izkušenj s kakšno starinarnico ali čim podobnim? Doma imamo namreč šivalni stroj (Singer) iz leta 1890 - pa še dela.

No, to bi rada prodala, ker samo gužvo dela. A kakšna ve kam oz. kako? A je to sploh ka vredno? :zmeden2: Imajo v Oglasniku mogoče take zadeve?

Hvala za vsak odgovor in lp! :muca:

urši* -> Starinski šivalni stroj (25.5.2005 20:57:36)

dej na Bolho:zmeden2:

teta beta -> Starinski šivalni stroj (25.5.2005 20:59:00)

Mi imamo dva doma, eden mogoče ni tako star. Jaz jih bom poskusila ponucati pri obnovi bodočega doma, ki je itak ena taka stara hiška in bo ziher pasalo noter.

Preprčana sem, da koga to zanima, daj oglas na internet in v oglasnik.

tinatona -> Starinski šivalni stroj (25.5.2005 22:07:22)

Če si iz Ljubljane greš čahko eno nedeljo na tromostovje oz. dol ob Ljubljanici... Majo sejem starin, pa lahko tam vprašaš koga če hoče kupit. Po moje se bodo tepli zanj, sploh če dela. Najdeš pa tam svašta...

LP Tina

SašaR -> Starinski šivalni stroj (25.5.2005 22:38:56)

Joj, jaz imam tud enga, letnica 1900+še mal se mi zdi!
Na njem imam manjši akvarij, vendar bi bila zelo zadovoljna, če bi se ga lahko znebila! Povsod mi dela samo napoto!
Upam, da se ga bova obedve rešili!
LP

Pajaca -> Starinski šivalni stroj (26.5.2005 9:13:17)

Mi smo ga na kosovca peljal, pa je v trenutku zginu, se nam ni dal ukvarjat z njim, pa ga prodajat. Itak nam je bil sam v napoto.

nejcko -> Starinski šivalni stroj (26.5.2005 9:28:29)

Ej, Pajaca, če mislite še kaj takega na kosovca metat, mene prej poklič, pridem koj iskat!

mala maja -> Starinski šivalni stroj (26.5.2005 10:10:57)

pr nas ga mamo tud sam v vikendu. Ga mamo nek ob strani pa gor alko pijačo.

Ni glih za stran. Si pomislila mogoče na majhno mizico za na balkon. je full modern to zdej. Šivalni stroj vzameš starn ogrodje obdržiš gor pa daš marmornato ploščo. In mizica je tu.

Stran: [1]