|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 8:25:18   
Lenny
Tudi jaz se ne bi odločila za to. Pa sta moja v.d. tast in tašča že pri enem letu začela, kako bo šel mali z njima na morje. Za zdaj še NE. Malo zato, ker jima ne zaupam povsem, saj prav uživata, ko uspeta narediti kaj kontra najinim načelom, v glavnem pa zato, ker sva videla, kako naju je mali pogrešal tistih 5 dni, ko sva si lani privoščila Pariz. Bil je pri mojih starših, ki ga tako in tako pazita čez teden, se pravi domače okolje, vendar je po drugi noči brez naju jasno pokazal, da naju pogreša. Čez dan je šlo brez problemov, saj je imel običajni "delavnik", ponoči pa ni bilo isto.
Zato sva se odločila, da bo šel mali s kom na morje ali drugam za več dni takrat, ko si bo to sam zaželel.
Je bilo malo dolgih nosov ampak .....
Lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 8:31:46   
corfu
Ne! Prvič se mi zdi še malo premajhna, drugič sploh še nimate izkušenj, da je od doma in ne veš kakšna bo reakcija, na morju bo pa le nekaj sto kilometrov stran in to za deset dni, kot si sama rekla. Sicer pa je iz tvojih besed razbrati, da nisi ravno za to, poslušaj svoje srce, ker če boš mislila samo nanjo vsako minuto dneva....računice ni. Počakajte še mal. Srečno ob odločitvi, pa sporoči kakšna je.:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 8:50:15   
Pajaca
Jaz bi pa mojo takoj dala.... čakam, če se bo babi al pa nona kaj tazga spomnla, pa da bo šla z njima kam.... kako bi blo fino, midva pa sama nekam. JUPI!!

Pa ne bi mi bilo hudo, saj je punca samostojna in bi bilo čisto fino da malo preživi dneve še brez naju.

Je pa res, da so mene velikokrat pustili na dopust z mojo nono in to še preden sem imela eno leto, tako da se spomnem le kako je bilo lepo ko sem bila pri nje.... me je tako razvajala in se mi posvetila čist 100% da bi še zdaj šla z njo na dopust (žal je ni več).

No ja je pa naša navajena biti tudi cel dan brez naju in brez problemov jo dajo zvečer spat, tako da kar se tega tiče najbrž ne bi bilo nobenih problemov.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 9:07:52   
puncica
Ja ne vem ne vem kr v dvome ste me spravle, čeprav sva z mojim dragim govorila včeraj in sva oba za to, da še kako leto počaka, da je še premajhna, poleg tega pa je res, da to da bi imel 4 letnik družbo se je men tud zdel mal mimo, sej 13 mesečnica je še premajhna. Sicer pa jih tud ne bo :hudicek: uzel, če to poletje še ne bo šla z njimi na morje. Poleg tega pa gredo na morje ravno takrat kot smo mislimo it mi no 5 dni pozneje, tako da bi jo potem moral na morju pobrat in drugam peljat. :zmeden2:

Sicer pa po moje bi rada več preživela z vnukinjo in se nekako počutita prikrajšano, ker tamalo vidita samo na vsake štirinajst dni, pa bi jo rada tako mal za dlje vidla. Smo le 110 km stran doma.

Ma ne vem no, ja nč, smo se odločil, tamala bo šla z njima ko bo stara 2 ali več let. NO bomo vidl nasledn let, če si še za kako leto ne bom premisla:)-:)-

Hvala punce za vaša mišljenja.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 9:10:23   
Anonimen
Dobra odločitev ;)

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 9:16:40   
Pupica
Da zakaj ne.Jaz sem bila kot otrok celo poletje od spomladi naprej do jeseni na morju. Vsakih 14 dni z drugimi. Vendar nisem imela nobenih težav pri navajanju na druge ljudi, tako da..:zmeden:
Če otrok to sprejema, zakaj pa ne.
:sloncek::morje::racka:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 9:22:27   
Anonimen
ma punce se mi zdi da malo pretiravate s to joj ne bom prežvela če svojga otroka nam vidla 2 dni. al pa en teden. ah dejte no. pa tut otrok se mora navadit žvet brez vas, pa mal samostojnosti. kaj pa če vs jutr avto povoz, a bo pol kr umru? valda se bo mogu naučit žvet. poznam tut neki hudih primerkov k od take hude ljubezni otrok pr 18. ni upov sam na banko!!! :zmeden:

midva z možem greva v london za 4 dni in tamala bo lepo pri babici, upam da jo bosta vzela tut kej s sabo na morje, na vikend. vem da se kot stara starša njej skor bl posvečata kot pa js, ko jo mam res v oskrbi z vso ljubeznijo 24 ur na dan, onedva pa jo bi res skos mela tko malokrat v letu da bi bla ta ljubezen še 100x potencirana.

včasih rabi par tut neki časa zase, tko da izkorista to šanso! :)-

lp, lara

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 9:30:58   
puncica
Sam pri men ni fora, da jst ne bi mogla brez nje preživet, moj dragi bi bil verjetno bol poklapan, ko je tako navezan najnjo, da je noče nikjer pustit:)- men je bol šit, da tamala ne bi zdržala tam brez naju (mamice in atija), ni bila namreč še nikjer sama tako za čez noč in čez dan no 24 ur. Tako da ne vem kako bi se obnašala v tem primeru.

Pupica, ti si bla pa verjetn starejša od 13 mescov, ko si hodila od enga do druzga na morju:zmeden2: Ma ne vem, sva se zdej odločila da leto še počakamo pol pa akcija, si tud midva kej prvošva, če seveda ati ne bo čist nesrečen brez svoje Janje:ups::)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 9:38:23   
Anonimen
Hmmm, zelo težko.

Če je vajena le vaju in glede na to, da je to reeeeees daleč, je najbrž ne bi dala.

bi jo pa recimo dala moji mami za 10 dni na slovensko obalo, pa je najbrž ne bo vzela, ker dvomim, da se bova nehali dojit, da ne bo imela tam težav. Je pa je vajena, ker jo vsak dan čuva. aja, stara je 19 mesecev.

Mene bi najbolj motilo to, da je zelo daleč.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 15:11:55   
Pilar
Jaz ne bi dala....pa vem, da bi 100% skrbeli zanj ( moji in njegovi starši), ampak se mi zdi, da vse ob svojem času! Pa ga ne želim prlimat nase, ga pustim kjer se da, vendar vse v mejah normale. Za 10 dni, pa v Split je meni predaleč.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 15:56:55   
frutka_
Težko bi ga dala za celi teden. Že čez vkend če tam spi ga pogrešava.

Lani, ko je mali imel mesec dni, je babica rekla da ne gre brez njega nikoli več na morje. In moj mož je rekel, da potem pač na morje ne bo šla...

No, jaz ga za tako dolgo ne bi dala...za čez vikend ja, več pa ne. Saj tudi ondva potrebujeta dopusta malo zase.
Ko bo večji in manj naporen pa če se bodo babice lepo obnašale...mogoče...;););)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
26.5.2005 22:11:30   
Anja167
Joj, meni se zdi, da je otrok v prvem letu (ali pa pri 13. mesecih) še kar malo simbiotično povezan z mamo in da tako dolga ločitev lahko v psihološkem smislu prinese tudi kake negativne posledice. Ne vem, razmišljam. Kaj se zgodi z varno navezanostjo otroka? Zakaj npr. v bolnišnicah vse bolj uvajajajo to, da so starši pri otrocih, zakaj npr. v vrtcih otroci še pri večji starosti hodijo le na krajša letovanja, pa še to ob predhodnem postopnem navajanju? Meni se zdi to problem predvsem z vidika otroka, sploh mi ni važno, kako se pri tem počuti mama. Puncica, se mi zdi, da si se kar prav odločila, če še vztrajaš pri tem.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   13 mesečna punčka na morje z babico in dedkom...
27.5.2005 6:17:50   
Lunca1
Punčica zdaj si se sicr že odločila, pa glede na to da greste tudi vi na morje in bi jo potem morala hodit iskat, te čisto podpiram.

Da pa je ne bi vozila samo gor in dol, pa jo lahko za kak dan pustita pri starših in gresta za en dan malo na izlet po okolici Celja, pa na kakšno kosilo, zvečer pa po tamalo. Samo da ne bosta potem že ob 11h doma visela, ker ne bosta mogla brez nje:). Tako se vama ne bo treba vozit brez veze, pa še starši bodo stestirali, če so ji kos. Kar se Pine tiče, je pri drugih vedno pridna, še najmanj ko je sama z mamico.:)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...





sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!