Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 22:27:48
|
|
|
|
mate0ja
|
jest sm pa zlo škrta pri teh stvareh. Sm pospravla za našega drugega otročiča, v upanju da bo punčka, pol je pa verjetno že moj bratec na vrsti. Se mi mal upira posojat, ker si marsikatera kaj prisvoji
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 22:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja jest sm pa zlo škrta pri teh stvareh. Sm pospravla za našega drugega otročiča, v upanju da bo punčka, pol je pa verjetno že moj bratec na vrsti. Se mi mal upira posojat, ker si marsikatera kaj prisvoji sej jest sem ista, ampak sam za nekatere. Predvsem za tiste, ki jim je samoumevno, da dobijo od mene. Jaja, ni šans.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 22:35:36
|
|
|
|
mate0ja
|
ena z mano ne govori, ker je hotla ležalnik, igralni center, košaro za voziček, grelec za stekleničke pa še po možnosti stekleničke, pa če mi je kej kremc ostal pa škoda ker bo mela fantka, ker drgač bi še oblekce. Je skor popadke dobila ko sm ji rekla, da zaenkrat ne bom nikomur dajala, ker pričakujem da bomo mel še enga
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 22:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja ena z mano ne govori, ker je hotla ležalnik, igralni center, košaro za voziček, grelec za stekleničke pa še po možnosti stekleničke, pa če mi je kej kremc ostal pa škoda ker bo mela fantka, ker drgač bi še oblekce. Je skor popadke dobila ko sm ji rekla, da zaenkrat ne bom nikomur dajala, ker pričakujem da bomo mel še enga ta je še hujša kot ena ki se muva okol mene. Je blo čisto vse samoumevno, da dobi ona za svojega otroka. Sem nekak sam kimala na začetku. čez 14 dni je pa izvisela, ker sem povedala da je tud moja sestra noseča.
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 28.12.2009 22:42:14 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 22:45:26
|
|
|
|
mate0ja
|
jest sm posodla sosedi par stvari za dojenčka (velur, jakno, jopico) ko mi je vrnila je pa rekla, da morm še oprat, ker ona ni mela časa, pa da mi je hotla deset dek kofeta prinest pa ga je doma pozabla. Torej izkušnje s posojanjem imam, sam so slabe.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 22:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ma da jo ni sram no
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 22:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Bejba, jest moram it spat. Noč bo taka nemirna. Vsaj slišat je tam nekaj v ozadju. By-by Kleo, rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 28.12.2009 23:00:18
|
|
|
|
mate0ja
|
Men se pa polkna zapirajo. Moj od dolgčasa sm še zaspana ratala . Bom zdej počas odsmrkala v spalnico. Pravzaprav upam, da odslončkala Itak pridem zjutrej kavo skuhat. Mirno nočko.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 8:01:01
|
|
|
|
mate0ja
|
jutro. . Hitr se zagrebte, da je ne zmanjka
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 10:55:46
|
|
|
|
lunca144
|
moja,moja.......................... ..............že pijem
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:10:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ola ola mamičke Mal me je spet naokoli prineslo Zaželela bi vam vse dobro v letu, ki prihaja......božič sem že zamudila . kleopatra- želim ti, da bi porod vse normalno potekal, da bi čimprej cartala svojo štručko in čimprejšnje okrevanje po CR...pa le dobro poglej, če jel lulika.....mogoče je luli ....je mogoče deda mraz kaj naštimal Vse je mogoce,samo recimo da bi kaj zraslo,je pri nasem jencku moznost 0,00001% Srecno novo leto 2010 tebi in tvoji druzinici Pa pejt mal prec od pecice,naj se kdo drug kej spece
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:18:22
|
|
|
|
mate0ja
|
kleo še par ur pa . Zdej je pa res že čas, da ti zaželim čim lažji porod, lepo in zdravo punco, hitro okrevanje in vvvveeeeeeeeeeeeeellllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkoooooooooooo lepih trenutkov. Naj bido to hkrati tudi novoletne želje, glede na to, da sam še par dni manjka.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
oj sem imela pregled...jutri moram bit tam ob pol sedmih,potem pa upam,da bo cimprej. So me pa spet cist prestrasli....pa,da lahko anastezija prime do vrata,ne samo do zelodca...pa...ejjj,noro. Fejst drzte pesti,da tam ne umrem od strahu Pa povedala sem,da me je prejsnjic bolelo,me ne bi smelo,tako da ce me bo zdaj spet,mi bodo dal polno. Meri je vesela,ker so obiski,se je obeh koj navadla.Super,res.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
oo kleo dober dan sem ti glih hotela napisat, da dobro opravi jutri, držim pesti glede anestezije- boš videla da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaja, tiste ki imajo punčke to še predobro vedo, kako to zgleda. Najhuje je to, ker so trgovine založene večinoma samoza punčke. Neke špagice, trakci, ena punčka, druga barbi, pol je kiti, mucke, metuljčki Nya, ti boš vsaj lahko kaj oblekla punčko kadar bo v modra hlače, jaz obratno ne morem. Še manj v kiklco. o ja vem mam dve, Maša je čist nora na roza stvari, ona bi vse imela roza, še jogurte kupujemo glede na barvo pokrovčka
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
shranjevanje stvari- jaz od Maše spravljam za Emo, res da se kakšne stvari npr. zimske ne ujameta ker je ena poletna ena zimska, samo veliko mi pa prav pride, če ne drugega ima cunje za doma. pri nas je včeraj Maši padel prvi zobek ven, pa zgleda da ga je pojedla in je bila žalostna,ker ga sedaj ne more dati zobni miški in ne bo darila. Sva se zmenile, da ko bo naslednji padel, bova miški napisale da je to že drugi.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:45:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja jutro. . Hitr se zagrebte, da je ne zmanjka eno si bom jaz vzela
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Kje steeeee, mačkeeeee !!!!! V letu, ki prihaja, vam želim vseeee naj-naj-naj-naj-naj veliko smeha, srečnih dni in za pikico skrbi!!!!!!!!!!!! P.s.: mi smo delno do pretežno zdravi, še doječi, čez dan pretežno suhi kahlarji,sovražimo spiranje s fiziološko-torej vse po starem . Dela je pa za te vesele dni preveč, ampak se ne bom pritoževala- money, money . Specialne pozdrave kleo- naj ti malo lepo bitjece, ta mali dedek Mraz, čimprej zajoka v naročju, naj bo zdravo in srečno!!!! S R E Č N O V S E M !!!!!!! polma tudi tebi želim srečno novo leto pa še kaj se oglasi
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo sem vas preletela sedaj pa grem nazaj kuhat. Mogoče se letos še kaj oglasim, drugače pa naslednje leto
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:49:27
|
|
|
|
mate0ja
|
Ninny ti maš že dve punce. Jest sm pa še na loteriji kaj bo drugi. Boga moja denarnica če bo fant. Ampak zdej vsaj približno vem kok in kaj je nujno, sam ko pa gnezdenje prime pa ni ovir. Je treba vse po dvoje kupit. Za rezervo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 13:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, dve punci Glede igrač je po eni strani fajn samo sta se pa že začeli kregati glede dojenčkov... Ema se ji ne pusti
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 15:16:53
|
|
|
|
slovenka
|
ojej, me je vrglo ven v glavnem - mi smo spet dane spali dolgo - do 10h vsi trije; kaj bo prihodnji teden, ne vem Kleo, tudi jaz mislim na tebe. Dobro bodi! Mateja - ali sem jaz kaj preslišala glede tvoje ? A je že kaj na poti ali kaj ti to debatiraš o oblekcah za fantke... Haaaaa? Ninny, ja kako je pa zobka pojedla. Boga, boga... pa ji ne bi mogla miška vseeno kaj prinest? Vse ostale - tudi fajn bodite! Dobimo obiske, pa moram še pospraviti malo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 15:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ninny, ja kako je pa zobka pojedla. Boga, boga... pa ji ne bi mogla miška vseeno kaj prinest? user posted image user posted image user posted image zgleda da pri kosilu al pa večerji in ona sploh ni to opazila. Sploh nismo vedeli, da se ji maje, samo zvečer kartamo enko in se mi posmeje in vidim luknjo Potem smo pa vsi trije po stanovanju zobek iskal in ga nismo najdli. Bo pa miška za ta drugega malo več dala
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 15:52:11
|
|
|
|
slovenka
|
ninny, samo potem je še zmeraj možno, da ga ni pojedla... ker če ga je - a se bo prebavil? Mislim, ker jaz tudi ne najdem palčke od mojega touch screen gsm-a, pa ga nisem pojedla
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 29.12.2009 15:58:25
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Sem prišla mal pokukat če je kaj novga. Kleo, dobr opravi jutr. Ninny, hellooouuuu. Si se čist zgubila. Si še en obisk dolžna . Mate0ja, dobr se je ta znanka angažirala ko si ji oblačilca posodla. Hudo, res. Dobra šola za naprej. Jaz sem koj na začetku dobila eno škatlo cunjic, pa so ble takoooooo zaprane, da sem vse v kompletu vrnila in si nismo nič sposojal. Si še mami da mal duška ko je treba male cunce kupovat. Sem pa mela par cunjic še od Sare in Marka, pa lahko rečm da so ble ful lepše od tistih ki sem jih dobila Drgač je bil pa pred leti naš Mark tud kdaj v roza majčki al pa hlačah Lepo bodite, jaz pa šibam na lov za enim receptom, bomo mel eno pečenko s pomarančami, pa morm recept poiskat. Kleo, še enkrat, srečno pot v Rim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......