|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
20.11.2009 14:02:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

No pa dej. Faca tamala. Ja je treba spucat.

Jest sm naši zadnjič kupla v DM barvaste robčke za nos brisat, da bova bolj z veseljem to počele. No in od takrat majo tud vse punčke in plišate igrače čiste nosove user posted image

U, facauser posted image . Pri nas je faza ukazovanja: čičat pupa, čičat pujs, čičat medo...in jih tako lepo postroji ob omaro user posted image user posted image user posted image user posted image vsi sedijo in so valda tiho kot miške user posted image
Punčke je začela pa slačit, pol pa spet oblačit...sam je še nerodna za te dadeve. user posted image Včeraj je pa sebe sezula na poti, ko je bla v avtosedežu in potem norela, ker se ni mogla nazaj obut škorenjčkov user posted image sem morala ustavit avto, ker je tolk kričala noter mami, mamiiii, maaamiiii ...so me kar ušesa bolelauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
20.11.2009 14:06:42   
mate0ja
Didlina sm mal nazaj prebrala. Ni kej za poročilo. Še kdaj, če boš rabla.

Pa kaj praviš? Petke mate? od kje pa te? A ne zrastejo šele nekje pri 3 letih. A si ti prepričana, da je tvoja mala 2008 letnik? Ker ne deluje tko. Velik govori, celo ukazuje, puca za sabo petke ji rastejo ...

Pa Madžarska. To je kot drug planet.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
20.11.2009 14:11:16   
Anonimen

Didlina sm mal nazaj prebrala. Ni kej za poročilo. Še kdaj, če boš rabla.

Pa kaj praviš? Petke mate? od kje pa te? A ne zrastejo šele nekje pri 3 letih. A si ti prepričana, da je tvoja mala 2008 letnik? Ker ne deluje tko. Velik govori, celo ukazuje, puca za sabo petke ji rastejo ...

Pa Madžarska. To je kot drug planet.

ja, prehitevamo povsod, na vseh področjih. To vem in drugi tudi vidijo. Decembra gremo na eno tako "strokovno" presojo naše pupe. Sam nočem še o tem nič govorit, nobenemu.user posted image

Pa Madžarska ja, ta je bla najbolj svetovna, kar sem jih zvedla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma če je plača ne vem kakšna...tja ne gremo. Ni šans.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
20.11.2009 14:15:34   
mate0ja
A pol praviš da gre sara pri treh letih že v šolo. Pri kolk dvanajstih bo mela doplomo in pri dvajsetih tri doktorate user posted image user posted image

Mal me na slovenko spominja. user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 20.11.2009 14:16:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
20.11.2009 14:17:56   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma dej no.Ja, na fakulteto jo gremo vpisatuser posted image
Ne resno, nočem o tem govorit. Bomo vidli kako bo "tam".user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
20.11.2009 14:22:01   
mate0ja
Ja kaj pa pol otresaš če nočš o tem govorit. user posted image user posted image user posted image user posted image Hočš rečt, da nočš da kdo ve sam bi se rada mal pogovorila o tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
20.11.2009 14:25:28   
Anonimen

Ja kaj pa pol otresaš če nočš o tem govorit. user posted image user posted image user posted image user posted image Hočš rečt, da nočš da kdo ve sam bi se rada mal pogovorila o tem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nene, brez skrbi. To ostane za zaprtimi vrati.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
20.11.2009 14:36:27   
mate0ja
Ajde recimo na ne vem za kaj gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
20.11.2009 15:15:37   
mate0ja
jest se poslavljam. Za ta teden. Pridne bodite, pozdravite sebe in svoje sončke zdravi seveda ostanite zdravi. Lepo se imejte in veliko se smejte. user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
20.11.2009 15:16:13   
Anonimen
No. mi gremo spet do Puser posted image ...očitno po 3 dozo ABuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
20.11.2009 15:56:21   
aleksandra silvija
Ojla!

Sarauser posted image user posted image user posted image . Kam ti to greš? Mami, potem le pohvali svojo deklico, veš! Pa pozdravi se Sara hitro!

Slovenka--torej moramo še do četrtka čakati na NS?

Naš Jernej je že lepo zdrav, brez vročine, samo kašlja. Očitno Tamiflu pomaga. Patricia še vedno z vročino. Danes sva bili pri P, je kazalo, da ima neko superokužbo, a ni bakterijska. Tako čakava doma, upava, da se zadeva med vikendom izboljša ali vsaj niti malo polabša in ne bo kam treba.
Še shujšala je, ker že cel teden skoraj nič ne je in ima pri svojih dobrih 8-ih letih SLABIH 21 kg.
Tako v ponedeljek seveda še ne gre v šolo, niti Jernej in Lovro v vrtec. Potem bosta pa šla. Med ostale viruse in bakterije.
Kot kaže, res preboleva prašičkovo zadevo.
Me je že ene parkrat vprašala, zakaj sem Jerneju dala zdravilo, njej pa ne.user posted image

Ampak razumem Lunco, da čeprav dela doma, ne more imet otrok kar doma. Enako je z mojim. Vsak misli, da se pač kao ne briga za družino, da je malo doma, ampak stvari niso tako enostavne. Ali delaš ali ne. Zelo težko je samo malo manj delat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
20.11.2009 20:25:20   
Anonimen
AS, sem vesela za vas, da ste bolje.user posted image user posted image user posted image

Mi zaenkrat nismo dobili AB, zaenkrat. user posted image Čeprav je levi ušesek, sluhovod spet rdeč.user posted image Imamo celo štalo zaradi teh AB, ker je prvi AB bil prehud, zato vsi nadaljni ne pomagajo.user posted image Nimaš kej, tud zdravniki se zmotijo.user posted image Shema zdravljenja je bila narobe začeta. Komaj čakam, da jo cepimo proti pnevmokoku, ker baje bo res pomagalo. Srčno upam.
Zdej je pa spet lepo zaspala, temperatura pa na meji, itak. Sitna, jo boli...AB ob 23 spet vzet, čeprav nima učinkauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
20.11.2009 20:39:18   
Anonimen
Ola

o AS ,fino,da je Jernej dober,se Patricijauser posted image user posted image user posted image
pa za Sarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

...sem omare praznila,pa v kuhinji sem se na omarice vrgla,pa me zdaj tko okoli zelodca pece..ne vem,ce nisem malo pretegnila,al kajuser posted image

Meri sla panckat...zdaj spet tko pridno hodi okoli 20h,sem ze popolnoma pozabila,da smo imeli preden se je ura prestavla,en kup preglavic s spanjem.Se mi zdi,da se res vse tako hitro pozabi,prehitro.

Sara je res pametna punca.Sem ravn razmisljala,ko si napisala,da se z dojenckom igra,pa drugimi zivalcami...moja dojencka se prijet noce.Res sara izgleda veliko starejsa od moje.Didli,a si sla potem na tisto...nekja so testirali otroke do 15 m na rruser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 20.11.2009 20:42:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
21.11.2009 7:08:13   
anaj22
ojla mamice

nisem pozabila na vas sam kronično mi primankuje časa, no pa saj veste kako je to.

Včeraj sem imela pregled pri G, ki pravi da bi bilo super če bi se kaj zčelo dogajati samo od sebe v 10 dneh in bi šla rodit. Drugče imam 1.12. ponovno pregled in takrt se bo odločila, če mi sprožijo porod, namreč naše dete je zelo veliko, pa čisto se je spustilo, da komj hodim, pa katastrofalno zatekam, hb je pritisk ok. Tko da imam sedaj res koraj vse že pripravljeno. Sem pa zdnje dni sitna ko user posted image , da grem še sam sebi na živce, kaj šele ostalim.

Uapm, da ste zdravi, če ne pa en kup pikic, da se hitro pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uapm, da mi rata še kaj za nazj prebrat, če mi be pa ne boste hude a ne?

Lep vikend

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
21.11.2009 9:15:13   
lunca144
Hvala,ker vas zanima kako smouser posted image ............zaenkrat,brez sprememb,izvedela sem,da je zbolela deklica iz sosednje skupine,in je doma že od ponedeljka,se pravi je bla nazadnje v vrtcu v petek,iz vrtca ni zbolel še nihče,tako,da ,upam,da ostane na tem.No meni se prehlad še vleče naprej,enej malo kašlja,mož tudi,tako,da smo na prehladu in vse kar zdraven spada............mam v naročju luna,ki se trudi prit do tipkovnice........tako,da,kasneje še kaj

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
21.11.2009 11:53:43   
lunca144
user posted image user posted image user posted image vidim,da sara spet rasturauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toje pa zate patricija,da se hitro pocartaš in upam,da si danes bolje,in pozdravček mamiciuser posted image user posted image
anaj,kaj,a ti boš šla pa že kar rodit,madonca,ne dohajam več časa,je že minilouser posted image ,pa kaj če si tečna,saj imaš razlog,kar zdej se spihaj,bo pol lažje,kakorkoli,naj ti hitro mine čas,do tvojegauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
21.11.2009 12:07:33   
lunca144
kleo...........kaj so ti pa naredile omariceuser posted image user posted image ,joj,joj,no upam,da si že v redu,da so bolečine minileuser posted image
didlina............oh,no,tvoja sara,pa res nima sreče s tem uhelkom,tud tebiuser posted image user posted image user posted image da bo čim prej bolje,in da cepljenje naredi čudežuser posted image .........pa ne it na madžarskouser posted image
aleksandra...........no vsaj nekdo,ki me razume,res je ,če jaz ne delam in so otroci doma,je posledično manj cekinov,trenutno,jih pa rabimo,pa ne rečem,da mi je denar pomebnejši od mojih otrok,ampak,od zraka,se ne da živeti-žal
slovenka..no bo pa drugič ns,pa važičke,sta vidve,ko takole okrog špancirate,ko dve frendiciuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
21.11.2009 12:12:14   
lunca144
kleo,kje se potepaš,si malo,tu,malo tam,dej kej sem prid,te ne ulovimuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
21.11.2009 12:16:46   
Anonimen
oj Lunca.Sam na brzino dons,ker me kup dela caka.
Moj zelodec-trebuh sta v redu..vceraj je bilo pa kar hudo.Imamo pa stanovanje kot bombo.Skatle,potovalke,vrece...pa en kup gre stran,a se vseeno prevec ostane...upam,da gremo danes se v Ikeo po omarico za Meri,ker njena previjalna bo pa zdaj za dojencka.
Fino,da ste se zdravi.Pa naj tako ostane.Ti pa..ali nisi sla k zdravniku?Ce jaz ne bi dobila zdravil,bi se kar kasljala in umirala.

Anaj,boga no,tolk zatecenauser posted image Te razumem,da te bolj ne bi mogla.Prejsnjic sem imela tooolk vode...samo upam,da se tokrat tej poplavi izognem.Pa kaj ste tako v ciscenje navalile...zdaj sem se jaz dobila ta napad.Sem se zato vceraj se na omarice vrgla...pa evo,posledica,tut zakasljat nisem smela,tolk me je vse boleluser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
21.11.2009 12:18:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

kleo,kje se potepaš,si malo,tu,malo tam,dej kej sem prid,te ne ulovimuser posted image user posted image

j,sem sla mal na uno temouser posted image me je ena mal zjezila z njenim razmisljanjem.

Danes sem dobila Baby vac-zgleda v redu.In na kaksno jakost se nastela sesalec?

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
21.11.2009 12:59:12   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

j,sem sla mal na uno temouser posted image me je ena mal zjezila z njenim razmisljanjem.

Danes sem dobila Baby vac-zgleda v redu.In na kaksno jakost se nastela sesalec?

............na vse,brez zezanja

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
21.11.2009 13:35:44   
Anonimen
Dan

Lunca, prehlad je super proti uni...user posted image user posted image Da le tako ostane.user posted image
Kleo, največja jakost mora bit na sesalcu 1600 , lahko sprva daš samo na 1200, da se Meri ne ustraši preveč user posted image Pa super za gnezdenje in premetavanje po stanovanjuuser posted image user posted image

Mi smo zaenkrat kar dobro, noč je minila ok, zdej dajem samo še svečke, ali calpol. Je prav, da smo obiskali zdravnika, ker smo morali par zadev razjasniti glede tega AB.user posted image Je bla moja osebna zdr. dežurna.user posted image
Se mi je pa prej tamala tolk posračkala, da sem imela cel projekt, kako ji bom body slekla, da ne bo še po laseh od kakcauser posted image no, nekak smo to urediliuser posted image

Kolk št. mate zdej plenic ostale? Naša ima 4-ko, sam ponoč ji moram dajat zdej pa že 5-ko, ker skoz spi na trebuhu in je plenica zadaj čist suha, spredaj se pa tolk napije lulanja, da ji proti jutru vse butne ven čez pižamo in na rjuho.user posted image no, te 5-ke so zdej super plenice, ne gre nič skozi, ker so malo višje do popka.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
21.11.2009 13:47:17   
Anonimen
Plenice 4+user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
21.11.2009 13:57:13   
slovenka
ojla mamice, kako kaj? user posted image

Mi smo bili včeraj popodne na obisku, smo se imeli zelo lepo, ker imajo tako pupo kot mi in sta se lepo igrali. Danes ima pa pikica vročino user posted image Zdaj je spančkala, no, pa se je že zbudila in me kliče. Moram iti user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
21.11.2009 14:07:09   
Anonimen
Kakor hitro pride, še bolj hitro oddide user posted image
Jest sem mojo nazaj uspavala, je blo tole 1 uro mal premalouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......