Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa ni bilo prav nic dolgcas.ponoci itak nisem spala,sem tamalo morala ze prvo noc okoli vozit,ker je bil jok in stok.Sem potem cez dan malo nadomestila,po navadi s tamalo na sebi.pa,ker nisem dojila,sem pumpala na vsake 3h...Pa tali je imela pocitnice in je vsak dan kar za vec ur prisla...pol je pa ona lezalöa na postli-v eni roki knjiga,v drugi Marisa.Pa mai je prisla iz Slo.,moz je bil takrat bolj tko...prvic sem bila pa 10dni in sem na koncu ze res molila,da koncno grem domov.Samo v slo.otroka nismo imeli ves cas pri sebi...pol sem se pa sekirala,kaj pocnejo z njo,pa a joka...
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:12:30
|
|
|
|
slovenka
|
ojla pupe, ne, NS še nisem imela - prihodnji četrtek DAnes sem doma, sva s pupo spali do 8h, potem pospravljali, jedli... potem pa sva bile v parku z ribniki... in je metala kamenčke, pa ribiči imajo delovno akcijo in so jo skoz nekaj hecali, ona pa se je ob meni skrivala in tako režala Zdaj pa spi detece. Popoldne gremo pa v Konjice na obisk Zdaj pa moram en prevod za odvetnika naredit, potem pa obaro kuhat Sem si našla recept, imam sveže piščančje batke od perutk, zelenjavo in vse
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:12:36
|
|
|
|
mate0ja
|
kdaj si pa ti men na drugo stran ušla. Sploh opazla nisem. Ti samo dost volje vzemi s sabo. Po Meri ti bo pa itak hudo dolgčas, ko sta pa ves čas skupaj. Jest kar ne morem pozabit tistega mojega bivanja v porodnišnici. Zdej, ko mi kakšen teden hitro mine si prav mislim, takrat se je pa tkooooooooo vleklo. zato pa že zdej traumiram zaradi naslednič, čeprav niti noseča še nisem . Se mi mire pač skos nekaj dogajat. Aja pa nism omenila, da sem bla brez cimre v sobi. Sam jest pa pojstlca pa zvonček. Nekateri bi ubijal za to jest sm pa traumirala. Smotka pač.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:17:12
|
|
|
|
mate0ja
|
o Slovenka. Mi smo bli pa v nedeljo pri vas na obisku in smo tud bli pri ribnikih. V bistvu pri večih. Najprej pod Pohorjem, potem v mestu v parki in nazadnje še na Ribičiji. Smo mogl vse race nafutrat
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:19:03
|
|
|
|
slovenka
|
hm, pupe, ste me kar zasekirale. Jaz res več kot tiste 3 dni ne morem biti v bolnici, sem tudi komaaaaaj čakala, da grem domov, zdaj v drugo pa sploh... Jaz sicer mojemu zaupam, da dobro skrbi za Sofijo, sem bila nenazadnje na konferenci na Dunaju... ampak to za eno noč, pa me je že zelo vleklo domov. Da me pa 7 dni držijo v bolnici Upam, da ne, no... Zdaj prvič razmišljam o tem, kako bo to... Drugače pa v prvo je moj hodil takoj po službi k meni in ostajal tam do 21h, prej pa je tudi kdo prišel, mami, sestra... mi niti ni bilo dolgčas, samo zoprno, tista bolnišnična rutina, vizite, čiščenje, nič privatnosti, komota, pa brez klime... veni pa sonček, poletje... sem bila tisto soboto, ko sva prišle s Sofijo domov, res presrečna, se ulegla na najino veliiiiko posteljo...
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:19:41
|
|
|
|
slovenka
|
mateja, samo to pa ni pri nas Jaz samo delam v Mb, drugače "pri nas" je na Ptuju
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:21:12
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja o Slovenka. Mi smo bli pa v nedeljo pri vas na obisku in smo tud bli pri ribnikih. V bistvu pri večih. Najprej pod Pohorjem, potem v mestu v parki in nazadnje še na Ribičiji. Smo mogl vse race nafutrat fajn je to, ja. Naša čist nori ob živalih. Zdaj je začela ena sosedova psica k nam hodit, pa Sofija tako nori Včeraj ko sem prišla iz službe, je psica čakala pred vrati in sem šla notri Sofijo poklicat, da jo Lola čaka, pa je tak gas ven vdarla, jo božat, ji nekaj govorit...
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
oj slovenka Pri nas smo bile 3 v sobi.Z eno sva bili ves cas skupaj,ker sva imeli na isti dan cr,ena je bila taka finesa,je ze koj ´na postelco glasbeno igraco nastavila ,pol je sla pa se v nadstandardno sobo,ker pri nas ni bilo mogoce spat.Se je moja jokala-ja itak Od tiste prve je bila pa par dni na intenzivnem oddelku,tako da je bila sama.sva kar klepetali.Potem je pa tretja prisla.-.. ta pa je bla.Se iszi dan ko je rodila,kup obiskov.Jih hb ni emela v sobi,so sli na hodnik,pa to cel dan.telefonj v sobi ji je non stop zvonil...punca ni sla prav nic pocivat,pol pa ponoci,opa...tamal se dru ko sraka.Ona je bila ze cist aut,ker res ni nic pomagalo.Ja halooo,novorojencek,pa koj med fulll folka,guzva....to je blo en kup stokanja z njene strani.Pol pa lispanje...jaz sem se zjutraj vsakic tusirala,umila lase...onapa,namazat,obvezno,lakirat cupo,tupirat-kot bi ji petardo not ruknil ...ampak pod tus pa ne Ma tko je bla smesna-cudna....pa tolk enga stokanja,ker je mislila,da otrok samo spi,ona pa obiske in darila prejema,ponoci pa smrci
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:25:59
|
|
|
|
mate0ja
|
aaaaaaaaaaaaaa vidš vidš, to mi je pa ušlo, da si s Ptuja. No sej tisti konci mi tud niso neznani. Moj ima staro mamo in kup ostale žlahte do 15 kolena v Slovenskih Goricah. Živali so pa itak zakon. Naša zna oponašati vse možne živalske zvoke, in to čist v oroginalu, ko da bi pravo žival poslušal, človeški so ji pa nekam tuji. Jest se zadnje čase trudim dopovedat, da psi niso najbolj prijazne živali. Ona za vsakim teče pa ga mrcvari. Sam da mi jo kateri ne ugrizne.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,saj ne bos 7dni,to so samo s CR,ti bos ene 3.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je tudi cist nora na pse in macke...se puzat je pricela zarad kuza
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Mateja, hvala za izčrpno poročilo. Kleo, tamala ni nič bolje, je ponoč še enkrat zakuhala, pa prejle spet , ko je v bistvu že spala po kosilu. Sem pa danes imela cel projekt pogledat v njena usta, ker ji je seveda zanimivo, kako jaz zakričim aua in se ona na glas smeje in reče še mami. In lepo odpre usta, jaz grem s prstom noter in aua. No, ena 5-ka je čisto na koncu. Vsaj uspela sem pogledat in še potipat. Pa glih v sredo je zobozdravnica rekla, da jih bo res dobila spodaj kmalu, kakor se kaže. A sem vam povedala, da smo dobili ponudbo, da se preselimo na Madžarsko? Vse tipi topi, stanovanje, službe, vrtec... pa itak da ne gremo.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja a zdaj bo pa Meri presisala z zobki kako ste pa na Madzarsko zalutal? jaz bom tle se ene 5min,pol pa tus,kuhanje do konca...da ne bo vcerajsna zgodba ponovljena
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:36:48
|
|
|
|
mate0ja
|
Kleo v bistvu si me zdej spomnla, da sm pa na neko že čist pozabla. Sej sm mela zadnji dan in pol cimro. Toookkkk sm se jo veselila, da saj lahko mal počvekaš in kaj sm dobila v sobo. Jao jao. Ena deklica okrog dvajest let stara, ki ni vedela kaj bi počela s svojim otrokom. Me je ves čas spraševala kaj naj naredi, a ga lahko iz pojstle vzame, a nej ga doji kako naj kupček podira, kdaj naj ga da nazaj v pojstlo, a lahko sestro pokliče, kako naj ga doji, kako naj ga prime, kako naj ga obrne. A nej ga prebleče, kako naj ga preobleče, kdaj naj ga preobleče, kaj naj mu obleče, a nej sestro pokliče da jo praša, če ga lahko preobleče. Na obisk je prša njena teta pol je pa preklicala vso ostalo žlahto (še očeta od otročka) da naj ne hodijo na obisk, ker je teta že bla. Pa telefon ji je konstantno zvonu pa se ji ni dal oglašat pa potih ga ni znala dat ..... Bla je pa tok počasna, da je otroka nahranla, ga dala nazaj v pojstlo in se propravla jest in s hrano tok časa mečkala, da ji je zmanjkal časa za tuš, ker se je vmes otrok že zbudu. In to se ji je zgodil trikrat zapored. Pol sm ji pa rekla naj si vzame tistih deset minut za tuš pa bom jest tamalga čuvala ker je Tjaša že spala in sm ga ko je jokov iz pojstlce vzela pa mal pocartala in ko pride nazaj me je vprašala, če sm prašala sestro če lahko otroka iz pojstlce vzamem. Ja na to štorijo sm pa čist pozabla. Me prav zanima kako se ta punca doma znajde z otrokom.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čak ti pokažem eno sliko, kako je bilo včeraj hudo, ko se je mala polulala na posteljo in je hitro prijela njene žabice in začela brisat.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mateja,ojoj .No sej una moja tretja,je bla ravn tako ena cist leva,pojma od pojma
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čak ti pokažem eno sliko, kako je bilo včeraj hudo, ko se je mala polulala na posteljo in je hitro prijela njene žabice in začela brisat. o ti bogica,jo je cist sokiralo No daj,hitro.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateja, ta je pa dobra
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 20.11.2009 13:44:14 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
a se je prestrasla?Pa kar z zabicami ...no,sej moja tudi ve,da je treba pucat.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, me je prestrašeno pogledala, ko sem pršla nazaj v spalnico je takoj blo Saja bisala Bom zdej sliko umaknila
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
faca tamala Evo moja je ze budna...kako gre hitro cas na rr.Mejte se,pa zvecer se kaksno recemo
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:52:37
|
|
|
|
mate0ja
|
didlona pa kje se skriva ta slikica? Jest jo ne vidim
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja didlona pa kje se skriva ta slikica? Jest jo ne vidim Ja sem jo dala stran. kje si bla tiste 4 minute, ko je bla gor?
< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 20.11.2009 13:58:56 >
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jo lahko zdej umaknem?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 20.11.2009 13:58:57
|
|
|
|
mate0ja
|
No pa dej. Faca tamala. Ja je treba spucat. Jest sm naši zadnjič kupla v DM barvaste robčke za nos brisat, da bova bolj z veseljem to počele. No in od takrat majo tud vse punčke in plišate igrače čiste nosove
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......