lunca144 -> RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del (19.11.2009 10:57:10)
|
Dober dan,aleksandra[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]in hvala za pogovor in zelo koristne in pomembne informacije,sem klicala,tudi v bolnico in so mi potrdili,da tudi naši še ne dveletniki,spadajo v rizično grupo,in tako,lahko dobijo tamiflu mateja,ja ti fuzbal fen,jaz sem spremljala,z prekinitvami,nisem nek fuzbal fen,pa tud,če naši igrajo slovenka,[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]vse pohvale za knjigo,sedaj,pa veselo po nakupih,št.56[sm=smiley36.gif] kleo,a,lahko jaz pridem na juho,bom sama doma,pa verjetno ne bom kaj posebnega kuhala [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]to,je za vse vas[sm=smiley1.gif] Zjutraj,sem dobila obvestilo,da imamo potrjeno gripo v vtrcu,tako,da upam,da jo nismo že staknili,in sedaj samo vprašanje,kdaj bom obveščena še iz šole.Sem si pa pripravla teren,kako ravnati,kam se obrnit,kaj zahtevat,tako,da mi je malo lažje,no upam,pa na to,da nas bo zaokrožila po dolgem in počes. Pa v našo hiško,tako,rade miške hodijo,sem včeraj zvečer spet eno ven napodila,tako,da moram ful pazit,ko odpiram vrata,da kaj ne uleti noter.
|
|
|
|