|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kam gre ta svet...
28.6.2009 10:45:22   
drum
Ja, naveličanost...tudi to je možno. Mogoče imam pa jaz prevelika pričakovanja. Včasih spustim kriterije pa je potem svet lepši. Razumem da po skoraj 20 letih ne more biti tako kot prva leta. Mi pa manjka intimnosti z njo vsaj enkrat, dvakrat mesečno. (OK tudi če je večkrat nimam nič proti). So bila obdobja vmes ko naju je prav razganjalo tudi po 10 letih. potem se pa nenadoma ohladi.
Saj drugače še kar funkcionirava samo s meniškim življenjem se pač ne bom sprijaznil. Ne bom in pika. Nisem pa tak človek da bi skakal naokoli. Mene bi varanje prizadelo in tega ne želim storit drugemu. Tega se držim, včasih je bila tudi prilika pa sem se spomnil na svojo ženo in prilika je bila izgubljena. Mogoče mi bo zato kdaj žal.
Žaljivke na moj račun so začele padat v zadnjem času. Pa ne zmeraj. Vendar kadar pride do te situacije ji povem da me njena dejanja ali besede žalijo. Sicer se ne opraviči- se pa potem pogovarjava, kot da ni bilo nič. Jaz ne delam scen iz tega. Otroci so proti temu da greva narazen-kar je normalno. Sva jih vprašala.
Mogoče je to preizkušnja. Njene besede so da je ljubezen ugasnila po rojstvu 3. otroka. Po rojstvu je šlo res vse navzdol, potem pa se je nenadoma vse obrnilo in je trajalo kakšno leto potem pa je ladja spet začela tonit. Tako da sva zdaj na podmornici kakšno leto in pol. Ampak enkrat se bo treba dvignit po zrak.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.6.2009 21:20:22   
picola1
In kaj misliš naredit v zvezi s tem? Povdarek na naredit ne na filozofirat in se ubadat s tem sam v svoji glavi in na forumu...Brez sprememb ne bo sprememb! 

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.7.2009 10:25:29   
ovencek
Drum, jaz sem v podobni situaciji kot ti, s tem da sem veliko mlajši in imam manj otrok.

Osrečiti ženo je najlepša stvar na svetu, ko pa ugotoviš da tega nisi sposoben pa postane to največja mora v življenjuuser posted image .

< Sporočilo je popravil ovencek -- 2.7.2009 10:28:32 >

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.7.2009 10:34:47   
Anonimen
Sposodil si bom statistični podatek iz ene pogovorne oddaje na TV pred kratkim, od 1000 sklenjenih zakonskih zvez jih razpade nekaj manj kot 500. Skoraj polovica. Če je ta podatek točen pomeni, da tista druga dobra polovica ali ve kako znati živeti v skupnosti ali pa v njih pač slepo vztraja iz različnih razlogov. Torej najmanj skoraj polovica ljudi niti ne ve kako v skupnosti živeti in kaj je njen namen, skratka nima blage veze.

Če partnerja prideta v pozicijo, da o svoji prihodnosti razmišljata na ta način, da se ozirata tudi ali samo na otroke potem je ljubezen, ki spoji dvoje ljudi presegla svoj prvotni okvir in namen. Kakšna bi naj bila ta ljubezen dveh, ko ju nič druga več ne spaja razen otrok, gre tukaj za ljubezen dveh ali "ljubezen" do nečesa drugega, večjega, plemenitejšega, bolj svetega, racionalnega, ker prava ljubezen itak nima nobene zveze z romantiko, patetiko, mazohizmom, strastjo, nebrzadnimi čustvenimi izlivi, solzami in še čem, sbsolutno nobene zveze, ke rsmo ljudje itak razumna bitja in som naše primitivne nagone uspeli sublimirati na višjo raven, kjer smo ljubezni uspeli določiti novo dimenzijo - racionalno. In ta jebeni ratio potem jebe vse tiste romantične, tankočutne, bohemske duše, ki so rade pozno v noč že kot otroci poslušali pravljice o lepoticah, zrcalcih, kolovratih, rdečih jabolkah, belih konjih in pogumnih princih. Zakaj je ljubezen "po prvem poljubu" takšen tabu, zakaj se pravljice končajo takoj po poroki, edini recept za večno ljubezen pa se skriva v magični frazi "in živela sta srečno do konca svoji dni"??????????????? A potem ne bi več mogli reči, da gre za pravljico? Aha, ko so se zavedeli tega so odkrili nove žanre - horor, science-fiction, drama, psihožalostinka, al` kaj?

Mislim, WHAT THE ****ING ****!!!

Ma kdo recept naj ga šibne sem gor takoj se z njim poročim.

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.7.2009 10:44:46   
Anonimen
Da li je slučajno da postoji priča da su sve PRAVE VELIKE LJUBAVI TUŽNE (neostvarive, nedostižne, nemoguće i baš zbog toga toliko jedinstvene i neponovljive).

Koja patetika, odo` da pišem pjesme!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.7.2009 10:50:48   
Anonimen
Stvarno jebote kako se riječi na srpskohrvackocrnskogorskom lakše stapaju u jebene stihove.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.7.2009 11:19:36   
Anonimen
Zaboravio "bosanskom" sram me bilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.7.2009 11:27:58   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

Stvarno jebote kako se riječi na srpskohrvackocrnskogorskom lakše stapaju u jebene stihove.

...srpskohrvackocrnskogorskobosanskom !

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.7.2009 11:28:25   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che

Zaboravio "bosanskom" sram me bilo.

Potrcah pred rudo user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.7.2009 15:02:35   
Anonimen
Nostalgija se to zove, nostalgija.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.7.2009 22:52:34   
takotako
To sem se tudi jaz spraševala-ampak bolj zaradi tega ker jih vem za več parov ki se vara kot za tiste ki so zvesti. In danes je to očitno že normalno.

Ne vem no sam jaz mam bolj  filing da ali jim je dolgčas-da je obdobje ko se ne zgodi nič takega in ti partner postane samoumeven...
Ali pa da vsak živi svoj življenje skupaj.o pomeni da imajo svoje prijatle svoje aktivnosti. Določene zadeve je potrebno kdaj tud skupaj naredit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.7.2009 1:55:51   
Olivija
mogoče bi res morali na 7 let partnerja menjati in mogoče ločitev ni nekaj slabega in se z njo zaključi neko obdobje, odpre možnosti za novo obdobje - brez partnerja/z novim partnerjem,  ...

Sicer midva še nisva v tej fazi, ampak nikoli ne veš kaj naju čaka v prihodnosti, vsekakor mi ne bo žal vseh teh let, preživetih skupaj z njim in upam, da bi v primeru ločitve še naprej bila v nekem normalnem odnosu.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.7.2009 20:56:14   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

mogoče bi res morali na 7 let partnerja menjati in mogoče ločitev ni nekaj slabega in se z njo zaključi neko obdobje, odpre možnosti za novo obdobje - brez partnerja/z novim partnerjem,  ...

Mogoče.
Mogoče se pa temu lahko reče tut nezrelost in bežanje?

Che...recept je ta, da pač vsak od partnerjev najprej dela na svoji osebnostni rasti in da skupaj delata potem tut na njuni zvezi. Celo življenje. Ne samo 5, 10, 15 let. Celo življenje. Kaj to pomeni, imam občutek, da dobro veš...(lahko pa tut o tem razpredamo, ni panike)...Tako da recepta ti ne bom dala...ker sem že srečno zasedena...in se bojim, da se ne boš mogel poročit z menoj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
10.7.2009 14:19:19   
ronja
mogoče bi res morali na 7 let partnerja menjati

Veš, kaj, jaz svojega ne dam!user posted image
ločitev ni nič slabega, vendar prinese en kup komplikacij, sploh za otroke... Poleg tega - kdo bo pa vsakih 7 let na novo iskal partnerja, se spoznaval in prilagajal... Ma, meni se zdaj res ne bi dalo še 1x iskat svojega alfa samca... Sem se ravno tega navadila, da ga imam rada točno takega, kot je, ma ravno te napake, ki jih nekak toleriram oz. mi ne grejo tako na živce, da ne bi mogla živet z njimi in ima vse tiste dobre lastnosti, ki si jih želim... Zdaj naj pa menjam? Ste zmešani?user posted image Pa se še enkrat prilagajam, pa gledam, katere napake so sprejemljive, pa za katere dobre lastnosti se jih splača sprejemat? Če se mi je enačba že ekrat izšla in zdaj samo malo spreminjamo sem pa tja razne spremenljivke, pa je veliko lažje računat kot pa vse še enkrat iz nule... Vsaj meni se zdi...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?