Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! 25.5.2005 14:42:12
|
|
|
|
baguSka
|
Na občini komplicirajo če ni fotka od uradnega oz. pooblaščenega fotografa. Tko da ne reži sama doma. Če pa kdo razvija po tvojih fotkah pa ne vem :zmeden:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2005 15:39:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! 25.5.2005 16:04:23
|
|
|
|
kimi
|
niki5 če bi bila iz lj ali okolice bi ti lahko jaz zrihtala slikanje meni je prijatelj naredil 8 slik za 25 tolarjev
|
|
|
|
Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! 25.5.2005 16:08:52
|
|
|
|
JASNA D
|
Jaz sem svojo princeso slikala sama. Prosila sem, da mi to fotografijo razvijejo v velikosti za osebni dokument. Nihče ni nikjer kompliciral. Tako ima na OI home made foografijo. Razvijali smo (upam, da se ne motim) v Foto Tabor, Maribor. Na občini je mož sicer priznal "greh", pa niso nič težili, gospa za "šalterjem" se je celo nasmejala in rekla, da ni nič narobe. Jasna
|
|
|
|
Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! 25.5.2005 16:18:33
|
|
|
|
niki5
|
rabim za vse tri, zame in za oba fantka. Mene so nazadnje tako slikali, da mi je še sedaj žal da nisem zavrnila slik :ups: kimi, sej sem iz ljubljane.
|
|
|
|
Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! 25.5.2005 16:21:41
|
|
|
|
kimi
|
Ja šele sedaj sem se spomnila ali se ti zelo mudi? Mogoče ti lahko organiziram slikanje
|
|
|
|
Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! 25.5.2005 17:06:19
|
|
|
|
niki5
|
Samo toliko, da bi pred počitnicami uredila dokumente za na morje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?