Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

niki5 -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 14:30:23)

Rada bi se slikala doma z digitalnim fotoaparatom in poslala razviti in nikjer ne najdem kje bi to storitev opravili. :(

Vem, da je ena omenjala, da je to že počela, ampak nikakor ne najdem več te debate :zmeden:

Na e-foto so mi predlagali da naj sama izrežem, samo tega pa res ne bom počela...

Prosim, prosim ideje !

Hvala za vse odgovore na moji prejšnji debati :rozica:

baguSka -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 14:42:12)

Na občini komplicirajo če ni fotka od uradnega oz. pooblaščenega fotografa. Tko da ne reži sama doma. Če pa kdo razvija po tvojih fotkah pa ne vem :zmeden:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.5.2005 15:39:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kimi -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 16:04:23)

niki5 če bi bila iz lj ali okolice bi ti lahko jaz zrihtala slikanje meni je prijatelj naredil 8 slik za 25 tolarjev

JASNA D -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 16:08:52)

Jaz sem svojo princeso slikala sama. Prosila sem, da mi to fotografijo razvijejo v velikosti za osebni dokument. Nihče ni nikjer kompliciral. Tako ima na OI home made foografijo. Razvijali smo (upam, da se ne motim) v Foto Tabor, Maribor. Na občini je mož sicer priznal "greh", pa niso nič težili, gospa za "šalterjem" se je celo nasmejala in rekla, da ni nič narobe.

Jasna

niki5 -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 16:18:33)

rabim za vse tri, zame in za oba fantka. Mene so nazadnje tako slikali, da mi je še sedaj žal da nisem zavrnila slik :ups:

kimi, sej sem iz ljubljane.

kimi -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 16:21:41)

Ja šele sedaj sem se spomnila ali se ti zelo mudi? Mogoče ti lahko organiziram slikanje

niki5 -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 17:06:19)

Samo toliko, da bi pred počitnicami uredila dokumente za na morje.

Lunca1 -> Slike za osebne dokumente - prosim pomoč !! (25.5.2005 20:05:22)

Pri nas so bile tiste od fotografa pravi polom, potem sem jo pa slikala sama in sliko na digitalcu nesla v FotoGM in prosila naj mi jo naredijo v velikosti za osebno. Niso nič komplicirali in sem za 4 plačala 37 sit, prej pa 2000 sit. Pazi samo da boš imela enobarvno modro ozadje.

Stran: [1]