Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 21:31:55
|
|
|
|
nanka
|
Kali, Bor, Tim in Tija - VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 21:34:30
|
|
|
|
AAA
|
Čer, vse najboljše vsem slavljenčkom za nazaj in za naprej. Mi smo tudi že praznovali, pa še bomo v soboto ampak to na morju. Čas nam prehitro beži, še jutri potem pa 14 dni dopust. To bo fletno. Jaz trenutno ne najdem kaj preveč časa za pucanje imam pa tudi čudežno gobico, vendar ne čisto tako, mi jo je dal en ki jih uvaža, pa se da z njo vse spucat, tudi avto. Tako da, če katera rabi naj mi javi na ZS. Pri nas je tudi Anej bolj malo pil, potem sem mu pa začela dajati iz kozarca po slamci pa pije ko ta velik Sistematiko sva pa tudi dala že čez, no z atijem sta šla. 77cm in 9200g. Je rekla, da je bolj lahek ampak poje pa veliko. Zgleda vse hitro pokuri, drugo pa pokaka. no, pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 21:35:59
|
|
|
|
AAA
|
oj TODI, sem mislila že komentirati pa sem pozabila, sem zadnjič gledala tvoje slike, madona al se men samo zdi ali si ful shujšala od kar se nisva videli, kar pa je že ful dolgo. Pa frizura ti tud paše
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 21:40:10
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: AAA oj TODI, sem mislila že komentirati pa sem pozabila, sem zadnjič gledala tvoje slike, madona al se men samo zdi ali si ful shujšala od kar se nisva videli, kar pa je že ful dolgo. Pa frizura ti tud paše Ja sem 8kg Sem pa tudi tebe mislila že klicati a si ti potem dobila vrtec al ne??
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 21:44:21
|
|
|
|
nanka
|
dan, tudi jaz sem tukaj rahlo v gužvi, ampak sem vas prebrala. Danes sem bila v stari službi, se poslovila od vseh, od mene nobeden, nesla sem jim tortico, pa so jo lepo pojedle in to je to. Sem prav vesela, da je še to za mano in nimam nobene nostalgije, prav kamen se mi je odvalil od srca, jutri pa nesem knjižico in papirje v novo službo, potem pa zaslužen 14 dnevni dopust in končno morje. Danes se je pa tudi naše dete začelo spuščati in že opravi pet korakov, potem pa poišče oporo, tako da hodi še ne je pa na dobri poti.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 21:48:53
|
|
|
|
nanka
|
Drugače pa čakam pošto za sistematski pregled pri enem letu, zaenkrat ni še nič, koliko je velika nimam pojma, težka pa je 7200. Danes sem si privoščila razprodaje in nakupila malo čevljev in majčk, mi pa kar manjka da bi hodila sama šopingirat, samo kaj ko nimam srce, da pridem iz službe in da bi Natko spet nekomu dala v varstvo in šla, me mala že komaj čaka da pridem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2009 21:51:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 22:44:26
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI IZVIRNO SPOROČILO: AAA oj TODI, sem mislila že komentirati pa sem pozabila, sem zadnjič gledala tvoje slike, madona al se men samo zdi ali si ful shujšala od kar se nisva videli, kar pa je že ful dolgo. Pa frizura ti tud paše Ja sem 8kg Sem pa tudi tebe mislila že klicati a si ti potem dobila vrtec al ne?? ja sem dobila najprej v Šentvidu, sedaj se mi pa odpira na Brodu. Eni so že ustno odpovedali zaradi zdravstvenih razlogov sedaj pa čakamo samo še, da to pisno potrdijo. Samo se pa to že en mesec vleče. Upam, da se do sept porihta večkrat pomislim nate, ker se vsak dan tam mimo vozim na Litostrojsko.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 23:26:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
Alo, en večerni morski oz. že kar LJ pozdrav! Mi smo bili primorani priti nazaj par dni prej in ker ste mi že velikokrat pomagale iz težav, vas ponovno prosim, da tokrat pošljete veliko + misli, vibracij, molitev, karkoli na naš konto, ker jih res življenjsko nujno potrebujemo. Hvala!! Nočka za nekaj časa,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 23:50:19
|
|
|
|
frutka_
|
Kali, Bor, Tim in Tija - VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 16.7.2009 23:57:18
|
|
|
|
frutka_
|
Meni se MC tudi zdi full preprost za uporabo. In kadar je v akciji ga dobiš tudi za 110eur. Nania ipd. poceni robe jaz ne bi kupovala, ker ne služi svojemu namenu-varnosti! Neboglasnica samo zate... Nanka mi2 sva že imeli sistematskega in glede na to, da so počitnice je čisto možno da pred jesenjo ne boste na vrsti. Mi sva dobili zadnji termin pred počitnicami. Tako so mi rekli. Ju3 pičimo na morje še mi, nekaj imam že spakirano, nekaj pa še bom ju3 navlekla skupaj. Vračamo se konec julija. Uživajte!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 0:08:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 17.7.2009 5:41:53
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, no danes sem na srečo v redu spala, bi pa z veseljem še ... škoda, k ni vikend Nismo se preveč zbujali, kar je fajn. Zajtrk za vse in če bo vse po sreči, bomo jutri na morju
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 17.7.2009 5:43:23
|
|
|
|
Majuska
|
Neboglasnica, sem ravno včeraj mislila na vas, ko sem se peljala mimo vašega konca. Kaj se dogaja, ste ok? Za vse vas
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 7:17:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 7:55:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 7:56:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 7:59:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 8:03:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 17.7.2009 8:05:07
|
|
|
|
nanka
|
dobro jutro, oziroma že dan, sem bila pridna in sem že kar nekaj naredila. Neboglasnica, pozdravljena in ja pošiljam ti veliko pozitivne energije Populis, najbrž te je angina ujela, hitro k zdravnuki, da dobiš AB, spali smo pa tudi mi , tamala se je oglašala skoraj vsako uro, sem že čista koma, komaj čakam, da pridejo vsi zobki ven, pa da mine še tole leto, potem bo pa bolje. Frutka uživajte na morju in lepo se imejte.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 8:05:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 8:24:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 17.7.2009 8:29:56
|
|
|
|
nanka
|
Teja čestitke
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 17.7.2009 8:36:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, ladies! Včeraj je bilo very busy, zato me ni blo nič gor. Anja je šla na mini oddih k babi (tam sta bila tudi njena bratranec in sestrična & so skupaj žurirali). Jaz sem bila medtem multipraktik: pospravila sem po hiši, pomila, posesala, šla podaljšat registracijo avta in urihtat zavarovanje (kolk dobr, k imamo to pri Prigotu na Brezovici - čist zraven), skočila na občino in oddala vlogo za znižano plačilo vrtca, šla v šoping & nabavila hrano, doma mal uredila vrt (beri: populila plevel & pobrala bučke in jih dala v skrinjo). Sledil je tuš, pa po Anjo, domov sva prišli ob 4-ih. To je bilo igranja in rajanja - there's no place like home, saj veste? Ker sem imela še nekaj energije, sem zvečer pomagala mojemu zlagati drva. Hja, tkole je minil dan, ja. Za zaključek sva pobrala izredno okusno letino borovnic & to je blo to. Danes? Precej bolj počasi ... dobim se s cimrama iz porodnišnice & njunima hčerkama (moya je tudi naša rr-jevka) - can't wait. Bo katera med vami tud morda kaj po Supernovi hodila? 11 o' clock ... Btw: od letos naprej je pri sklenitvi zavarovanja avtomobila nova boniteta/ugodnost: če imaš otročka do 7. leta (to te uvršča v kategorijo "mlada družina"), imaš 10%-ni popust pri zavarovanju. Super, a ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 17.7.2009 8:45:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?