Majuska
|
MALO SMEHA ZA JULIJSKE MAMICE 1. V spovednici župnika pritisne lulat... ni vedel, kaj naj naredi, pa je pred spovednico zagledal čistilca, ki je pometal. Šel je k njemu in mu rekel: "Poslušaj, mene obupno lulat tišči, pojdi v spovednico in poslušaj gospo Novakovo, ki bo zdajle prišla k spovedi, karkoli ti pove, ji daj tri Zdrave Marije za pokoro..." ... in odleti na stranišče... Čistilec se vsede v spovednico in res pride ga. Novak... Le ta mu pove: "Oče, hudo sem grešila... Podlegla sem skušnjavi in moževim željam in dala njegovega "saj veste kaj" v usta..." Čistilec, šokiran, ugotavlja, da so za takšen greh tri Zdrave Marije le premalo. Zato odpre spovednico in vidi ministranta. Le-tega vpraša: "F'nt, poslušej, kuga daje župnik za fafanje?" Ministrant ga pogleda in odgovori: "Dva Twix-a in CocaColo!" 2. Gospod župnik, grešila sem !" "Povej, dete moje, svoj greh." "Nosim prekratko mini krilo!" "No, saj to pa ni tak greh !" "Ampak, gospod župnik, jaz spodaj ne nosim hlačk !" "Jezus Marija, to je pa hud greh. Za pokoro boš zmolila 3x Oče naš, 3x Zdravo Marijo pa še deset prevalov po sredini cerkve naredi !!! 3. Pri spovedi. "Gospod župnik, grešila sem !" "Povej, otrok moj, kako si grešila?" "Moškemu sem dala svoj cvet!" "Ja, povej, kolk si pa stara?" "Enaindvajset". "No, potem pa to ni tak greh!" "No, to že, ampak moški je...." "Kaj je z moškim?" "No, ta moški je...župnik iz sosednje fare....." "Aha, no to je pa hud greh, ti vendar spadaš pod NAŠO faro !!!"
< Sporočilo je popravil Majuska -- 26.6.2009 11:58:53 >